مشکلات و خرابی های PlayStation 5

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر اعضا
این صفحه رو ایجاد کردم در مورد مشکلات PS5 بحث و نظر بدهیم.
اولیش هم خودم میگم.
با وام و پس انداز و کلی امید آرزو برای بچه هفت ساله کنسول خریدم کمتر از یک ماه حالا روشن میکنم پنج دقیقه بازی نکرده ارور داغ شدن میده و اگر دیر بجنبیم خودش خاموش میشه.
تعمیرشم که کسی بلد نیست فقط یه مشت اباطیل میگن و درخواست دو میلیون پول بی زبون میکنن.
یک هفتس دنبال کارشم خسته شدم.
سونی واقعا با این کیفیتش خراب کرده که.
اینم بگم گیمر نیستم و جوانی فقط یه میکرو داشتم برای همین میگم شاید از کم تجربگی من هستش.
دوستان اگر نظری دارند که کمک بکنه.
قبلا مزاحم دانیال کینگ هم شدم.
جافرپور

سلام من با کنسول ps5 به یه مشگل خردم اینه که به اندازه یک میلی ثانیه تو بازی لگ میزنه میخاستم ببینم مشگلش از چیه کابل hdm هم عوض کردم‌

ضربدر دسته اصلی من دیگه اکثر اوقات کار نمیکنه
باید چیکار کنم؟
ذغالیشو بخرم میشه بازش کرد عوض کرد؟

دوستان یک دونه دسته ps5 دارم 10 ساعت کار نکرده
امروز کمی باهاش بازی کردم روی pc شارژش تموم شد و بعد با usb pc زدم شارژ دیدم که چراغش خاموش و روشن میشه اما شارژ نمیکنه
الان میزنم شارژ داغ میکنه دسته اما اتفاقی نمیافته راهی نیست بشه درست کرد
یکی از بچه ها میگفت ممکنه از ic شارژش باشه سوخته باشه

دوستان یه دستگاه سری ۱۱۱۶ هست موقع روشن شدن همون دقیقه اول چند تا صدای تیک تیک از نزدیک درایو میاد و بعد از یک دقیقه هم قطع میشه شما هم همچین صدایی رو دستگاهتون دارید؟

دوستان یه دستگاه سری ۱۱۱۶ هست موقع روشن شدن همون دقیقه اول چند تا صدای تیک تیک از نزدیک درایو میاد و بعد از یک دقیقه هم قطع میشه شما هم همچین صدایی رو دستگاهتون دارید؟
وقتی دیسک داخل درایو نیست چنین صدایی غیرمعموله،ممکنه حتی از فن کنسول باشه، اگر مشکل از بلوری باشه معمولا با تنظیم پیچ مخصوص روی درایو توسط یک فرد با تجربه مشکل مرتفع می شه. ولی قبل از هر اقدامی باید مطمئن شد صدا دقیقا از کدوم قسمته و ابتدایی ترین کار اینه که قاب های کناری برداشته بشه و فنها رو چک کرد

• Like
Reactions: bayern_vahid
این اطلاع رسانی هست و هدفی بجز این ندارم و به من ربطی نداره، به لینک مراجعه کنید. اگر مشکلی هست خودتون بنویسیدش، اطلاع بدید من پست رو پاک کنم. تشکر

وقتتون بخیر.
اولین بار ۳ ماه پیش مشکل خیلی اتفاقی توسط یکی از تعمیرکاران که در یوتیوب ویدئو می‌ذارن، روی کنسول PS5 رویت شده. الان گزارش های بیشتری در این زمینه از تعمیرکاران بیشتری اومده و فعلا نظر افراد بر این هست که:

کنسول PS5 خود را حتما بصورت افقی قرار بدید.

فلز مایع که برای خنک سازی روی apu کنسول قرار داره در دراز مدت امکان این رو داره که از درزی دور محفظه‌ی کولینگش بسته میشه خارج بشه.

PS5_vertical_liquid_metal_issues.jpg

۲ تا تئوری برای علت خروجش اوردن:
لرزش درایو - چرخش زیاد فن. هر دو باعث لرزش کنسول میشن و ممکنه به علت لرزش ایجاد شده باعث خروج فلز مایع بشن.

قسمتی که ماجرا رو پیچیده می‌کنه، این هست که‌کنسول های دیجیتال هم همین مشکل براشون پیش اومده!

دو خطر در اثر این مشکل وجود داره:
خارج شدن فلز مایع باعث گرمای بیش از حد کنسول میشه و ممکنه اتفاقی واسش بیفته.

این فلز مایع رسانا هست، تو مواردی به قسمت برد وارد شده و در اثر اتصال کوتاه باعث مرگ کنسول شده!

متن کامل خبر و ویدئو

آخرین ویرایش:
وقتتون بخیر.
اولین بار ۳ ماه پیش مشکل خیلی اتفاقی توسط یکی از تعمیرکاران که در یوتیوب ویدئو می‌ذارن، روی کنسول PS5 رویت شده. الان گزارش های بیشتری در این زمینه از تعمیرکاران بیشتری اومده و فعلا نظر افراد بر این هست که:

فلز مایع که برای خنک سازی روی apu کنسول قرار داره در دراز مدت امکان این رو داره که از درزی دور محفظه‌ی کولینگش بسته میشه خارج بشه.

View attachment 280799

لرزش درایو - چرخش زیاد فن. هر دو باعث لرزش کنسول میشن و ممکنه به علت لرزش ایجاد شده باعث خروج فلز مایع بشن.

قسمتی که ماجرا رو پیچیده می‌کنه، این هست که‌کنسول های دیجیتال هم همین مشکل براشون پیش اومده!

این فلز مایع رسانا هست، تو مواردی به قسمت برد وارد شده و در اثر اتصال کوتاه باعث مرگ کنسول شده!

متن کامل خبر و ویدئو
تا جایی که دیدم به علت سایز بزرگ کنسول معمولا اکثرا عمودی قرارش میدن و اگه مشکل حادی باشه باید تا الان خیلیا مشکل پیدا کنن
یک محافظ اسفنجی اطراف APU هست که قراره مانع نشت فلز مایع به بیرون بشه و روی APU نگهش میداره، حالا اینکه توی حالت عمودی به فرض با شل بودن هیت سینک و اتصالاتش یا در اثر ارتعاش، فلز مایع بازم خارج بشه دیگه باید یه ایراد اساسی توی مرحله اسمبل کارخونه بوده باشه و احتمالا توی حالت افقی هم باید به مرور مشکل دما پیدا کنه
به هر حال با این خبر به نظر میاد در صورت امکان افقی گذاشتنش مطمئن تر باشه! :D

Untitled.jpg

وقتتون بخیر.

View attachment 280799

متن کامل خبر و ویدئو
خودت می گی درز، چنین درزی در حالت عادی وجود نداره. چنین چیزی فقط زمانی اتفاق میوفته که فاصله بیوفته بین کولینگ و APU (کنسول آسیب فیزیکی دیده) در حالت عادی فشاری که بهم وارد می کنن لیکوئید متال رو صاف و یکدست نگه می داره چه افقی چه عمودی. کنسول هم برای حالت عمودی طراحی شده و از این بابت جای نگرانی وجود نداره

• Like
Reactions: Am3R
تا جایی که دیدم به علت سایز بزرگ کنسول معمولا اکثرا عمودی قرارش میدن و اگه مشکل حادی باشه باید تا الان خیلیا مشکل پیدا کنن
یک محافظ اسفنجی اطراف APU هست که قراره مانع نشت فلز مایع به بیرون بشه و روی APU نگهش میداره، حالا اینکه توی حالت عمودی به فرض با شل بودن هیت سینک و اتصالاتش یا در اثر ارتعاش، فلز مایع بازم خارج بشه دیگه باید یه ایراد اساسی توی مرحله اسمبل کارخونه بوده باشه و احتمالا توی حالت افقی هم باید به مرور مشکل دما پیدا کنه
به هر حال با این خبر به نظر میاد در صورت امکان افقی گذاشتنش مطمئن تر باشه! :D

View attachment 280815
یسریهاش مثل اونی که ویدئوش هست و رفته زیر استیکر قابل تعمیره. ولی بیار روی برد و اتصال بده تمومه.

تمام کنسولا هم تا حالا باز نشده بودن. تو همه‌‌شون فلز مایع همه در جهت عمود به سمت پایین اومده. X و سینک هم کاملا چفت بودن. تنها علت همون لرزش احتمالی و خروجی قسمتی از مایع هستش.

افقی گذاشتن هم اونقدر مشکل دمایی نداره. افقی حداقل گذاشتن باعث میشه خارج نشه. بهتر از همچین اتفاقی هست.

احتمالا سونی تو نسخه‌های بعدی جهت رفع شدنش یه حرکتی میزنه. چیزی هست که واقعا بررسیش سخته و خیلی زمانبره (بعد از ۹ ماه اونم با میزان بازی نامشخص خارج شده)، بهتره یکاریش کنن تولیدات جدید کاملا فیکس باشن.

خودت می گی درز، چنین درزی در حالت عادی وجود نداره. چنین چیزی فقط زمانی اتفاق میوفته که فاصله بیوفته بین کولینگ و APU (کنسول آسیب فیزیکی دیده) در حالت عادی فشاری که بهم وارد می کنن لیکوئید متال رو صاف و یکدست نگه می داره چه افقی چه عمودی. کنسول هم برای حالت عمودی طراحی شده و از این بابت جای نگرانی وجود نداره
من از خودم‌ چیزی نگفتم اینم صرفا اطلاع رسانی گفتم. لینک رو بخون، خود تعمیرکار ها هم گفتن به مشتریا این قضیه رو اطلاع میدیم.
منظور از درز هم فاصله‌ی بین محلی که محل apu و نگهدارنده متصل به قاب و هیت سینک هست. نه ترکی که ایجاد بشه. محفظه ایزوله نیست و نمی‌تونه باشه!

کنسولا کاملا سالم و بدون دستکاری بودن. تنها حدس و احتمالی که هست، خروج مایع در اثر لرزش (بواسطه فن یا دیسک درایو) و گرما بوده.

من از خودم‌ چیزی نگفتم اینم صرفا اطلاع رسانی گفتم. لینک رو بخون، خود تعمیرکار ها هم گفتن به مشتریا این قضیه رو اطلاع میدیم. کنسولا کاملا سالم و بدون دستکاری بودن. تنها حدس و احتمالی که هست، خروج مایع در اثر لرزش (بواسطه فن یا دیسک درایو) و گرما بوده.
مگه نمی گه بعد از مدتی برای همه PS5 ــهای عمودی می ریزه!؟ فکت اینه که وقتی درزی وجود نداره و اون فشار بالا مایع رو یکدست نگه می داره مشخصا امکان ریختنش صفر می شه و چیزی نیست که صرفا توی PS5 باشه وگرنه با گفته ایشون PCـهامونو باید افقی کنیم! یوتیوبر با سابقه درخشان هم داریم که جفنگ می گه و این اولین نمونش نیست. کسانی که توی همین تاپیک مشکل داشتن وقتی کنسول رو باز کردن متوجه جدا شدن پایه شدن و این موارد چیزی نیست که به همه کنسول ها مرتبطش کرد

• Like
Reactions: snoko and Am3R
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or