مشکلات و خرابی های PlayStation 5

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر اعضا
این صفحه رو ایجاد کردم در مورد مشکلات PS5 بحث و نظر بدهیم.
اولیش هم خودم میگم.
با وام و پس انداز و کلی امید آرزو برای بچه هفت ساله کنسول خریدم کمتر از یک ماه حالا روشن میکنم پنج دقیقه بازی نکرده ارور داغ شدن میده و اگر دیر بجنبیم خودش خاموش میشه.
تعمیرشم که کسی بلد نیست فقط یه مشت اباطیل میگن و درخواست دو میلیون پول بی زبون میکنن.
یک هفتس دنبال کارشم خسته شدم.
سونی واقعا با این کیفیتش خراب کرده که.
اینم بگم گیمر نیستم و جوانی فقط یه میکرو داشتم برای همین میگم شاید از کم تجربگی من هستش.
دوستان اگر نظری دارند که کمک بکنه.
قبلا مزاحم دانیال کینگ هم شدم.
جافرپور

چند روزه پیش دستگاه اروپا گرفتم
دیشب اول سر چک کردن منو ها و دانلودها صفحه فریز شد خاموش و روشن کردم دستگاه رو
حالا سر بازی گنشین-روی m2 نصب بود- هی ارور میده که فایل ها خرابه و دوباره نصب کنید بازیو و میاد بیرون.انتقالش دادم به هارد خود دستگاه باز همین ارور داد.ریبیلد دیتابیس کردم.باز ارور میده یکم تو بازی میره.بعد بازی خود پلی فایو رو رفتم روبات.اونم یهو وسط بازی همین ارور رو داد
بعد که ارور فرستاد به پشتیبانی .پیام اومد مشکل نرم افزاریه
موقعی که خریدم دستگاه رو 30 دقیقه روشن بود این مشکل نداشت.اوردم خونه اپدیتش کردم با فلش و تا دیشب که اولین بار بازی کردم و اینجور شد.چکار کنم حالا؟

آخرین ویرایش:
چند روزه پیش دستگاه اروپا گرفتم
دیشب اول سر چک کردن منو ها و دانلودها صفحه فریز شد خاموش و روشن کردم دستگاه رو
حالا سر بازی گنشین-روی m2 نصب بود- هی ارور میده که فایل ها خرابه و دوباره نصب کنید بازیو و میاد بیرون.انتقالش دادم به هارد خود دستگاه باز همین ارور داد.ریبیلد دیتابیس کردم.باز ارور میده یکم تو بازی میره.بعد بازی خود پلی فایو رو رفتم روبات.اونم یهو وسط بازی همین ارور رو داد
بعد که ارور فرستاد به پشتیبانی .پیام اومد مشکل نرم افزاریه
موقعی که خریدم دستگاه رو 30 دقیقه روشن بود این مشکل نداشت.اوردم خونه اپدیتش کردم با فلش و تا دیشب که اولین بار بازی کردم و اینجور شد.چکار کنم حالا؟

سیستم عامل رو از اول نصب کن ببین درست میشه یا نه.

تو این صفحه PS5 System software برو پایین قسمت

How to reinstall the PS5 console system software​

و اون فایل PS5 console reinstallation file دانلود کن مراحل انجامش هم نوشته

اینکارو کردم باز مشکل داره بعد از حدود 20 دقیقه ارور میده.حالا سیستم رو ریست کردم و باز ارور داد
فقط اینبار اون دگمه future update رو نزدم که اپدیت کنه تو منوی سیستم.ممکنه این مشکل سازه؟اگرچه بازم میگه دیتا خرابه پاک کن بازیو دوباره نصب کن
حتی دیوایس لینک اچ دی ام ای رو هم برداشتم و گزینه خاموشی در سیف مود.
m2 ممکنه باعث مشکل باشه؟یا اینکه دستگاه رو افقی گذاشتم روی میز؟

اینکارو کردم باز مشکل داره بعد از حدود 20 دقیقه ارور میده.حالا سیستم رو ریست کردم و باز ارور داد
فقط اینبار اون دگمه future update رو نزدم که اپدیت کنه تو منوی سیستم.ممکنه این مشکل سازه؟اگرچه بازم میگه دیتا خرابه پاک کن بازیو دوباره نصب کن
کد خطا چیه؟

• Like
Reactions: tirdad666
ببر پس بده.
اگه مهلت گارانتی و تست گرفتی.

• Like
Reactions: tirdad666
CE-100096-6
cant continue using this game or app.The date is corrupted.delete it from your PS5 and the download it again
اینو میده

CE-100096-6
cant continue using this game or app.The date is corrupted.delete it from your PS5 and the download it again
اینو میده
این خطا وقتی روی اکثر بازیها میاد ناشناخته محسوب می شه و باید یک سری راهکار که آزمونو خطاست رو تست کنی. این ها جز مواردی محسوب می شن که ممکنه نتیجه بده
با یک اکانت جدید وارد شو، نت وصل باشه ترجیحا ایرانسل، اول وارد تنظیمات کاربری(یوزر اکانت) شو، ریستور لایسنس کن، آپدیت کنسول رو چک کن از تنظیمات. بازی رو اجرا کن

اگه راه بالا جواب نداد، دکمه پاور کنسول رو در حالت روشن نگه دار، صدای بوق دوم رو شنیدی دستتو بردار، خاموش شد همه کابلا روازش جدا کن، یک دقیقه بعد چند بار دکمه پاور رو بزن تا کنسول تخلیه الکتریکی بشه، 20 دقیقه صبر کن، کابلا رو وصل کن و کنسول رو روشن کن، تنظیمات اینترنتو از نوع بازنشانی کن، بازی رو اجرا کن

راه حل آخر هم بازنشانی کنسول از طریق سیف مود RESET PS5ــه که همه چیز پاک می شه، پست اول تاپیک پرسش و پاسخ آموزشش گذاشته شده

اگر کارت به مورد آخری کشید و با انجامش نتیجه نگرفتی کنسول مشکل سخت افزاری داره

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من می خواستم بازی the division رو برای ps4 بگیرم میخواستم بپرسم این بازی ساعتی چند مگابایت مصرف داره؟

بازی های جدید مثل owrwatch 2 اینا ساعتی چند مگابایت مصرف داره؟

ممنون

سلام
دوستان من می خواستم بازی the division رو برای ps4 بگیرم میخواستم بپرسم این بازی ساعتی چند مگابایت مصرف داره؟

بازی های جدید مثل owrwatch 2 اینا ساعتی چند مگابایت مصرف داره؟

ممنون
من چند ماه پیش داشتم فیلتر بود نمیرفت داخل بازی الانو نمیدونم

چیکار کردی؟ چی شد؟
هیچی دادم فعلا بهش تا یا درست کنن یا دستگاه نو بده.ولی مشکل داشت بنظرم هارد داخلش که هی ارور سیستم عامل ویا نصب بد بازی رو میداد
خلاصه الان بنظرم ps4 pro خیلی راحتتر و سالم تر بود وهیچ مشکلی برام پیش نیومد این چند سال
ps5 تو این چند روزه یکی اینکه باید تکی تکی دانلود کنی خیلی عذاب بود.و بدتر موقع نصب یه بازی از روی دیسک -دانلود اپدیت بازی دیگه قطع میشه.یکیم نصب 25 الا 40 یا 1 ساعته بازی از روی دیسک حالا بماند هر بازی هم میریزی 10 گیگ حداقل اپدیت میخواد همون لحظه .اونم با نت خرابه اینروزها و کمبود بسته های مفید شبکه های همراه
خلاصه امیدوارم درست شه بیاد دستم یکم باهاش بازی بتونم بکنم

• Like
Reactions: snoko
سونی جان شما ریستارت کردی با این دسته هایی که ساختی !
دسته تو جعبه کنسولم بعد از ۳ ماه و این یکی که سری جدید بنفشه، بعد از حدودا ۹ ماه به دریفت افتاد !!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or