amircloop
کاربر سایت
همه این کار ها رو کردم درست نشده بار اول هست به این مشکل میخورمگزینه Delete رو بزن. و بعد درایو رو انتخاب کن و next رو بزن. خودش پارتیشن جدید رو میسازه براش.
همه این کار ها رو کردم درست نشده بار اول هست به این مشکل میخورمگزینه Delete رو بزن. و بعد درایو رو انتخاب کن و next رو بزن. خودش پارتیشن جدید رو میسازه براش.
خب یکی از زیرنویس هاتونو بفرستین اینجا چک کنیمسلام
من یه سری ویدئو اموزشی دارم که اینا با زیرنویس هست و اغلبشون هم فرمتشون srt هستش
حالا مشکل اینه تو نرم افزاهای مختلف که اجرا میکنم زیرنویس ها اجرا نمیشن خیلی اعصابمو بهم ریخته
تقریبا همه نرم افزارهای پلیر رو دانلود کردم شاید 10 تای معروف ولی اجرا نمیشن
فایل های زیرنویس هم مشکل ندارن چون با نت پد باز میکنم متن داخلش هست و با صدای ویدئو میخونه
حالا اگه راهکاری دارید بگید یا نرم افزاری که میشناسید
کلا اگه کسی این مشکلو داشته و تونسته حل کنه بگه ممنون
درود
درباره برند Razer :
دوستانی که ماوس یا کیبورد ریزر دارید حتما بعد از خرید باید وارد نرم افزار سیناپس 3 ریزر شد برای تعیین عملکرد کلیدها یا اینکه کلیدها مثل کند و تیز بودن حرکت ماوس یا بک و فوروارد زدن بین پوشه ها تعریف شده هست ؟؟؟؟ در مورد کیبورد و شخصی سازی برای بازی ها یعنی چی ؟ کلیدهای کیبورد در هر بازی به طور پیش فرض اتومات تعریف شده که
خلاصه نرم افزار اجباریه؟
سلام بدیهیه که برا تغییر عملکرد دکمه ها و استفاده کامل از قابلیت ها نرم افزار لازمه.درود
درباره برند Razer :
دوستانی که ماوس یا کیبورد ریزر دارید حتما بعد از خرید باید وارد نرم افزار سیناپس 3 ریزر شد برای تعیین عملکرد کلیدها یا اینکه کلیدها مثل کند و تیز بودن حرکت ماوس یا بک و فوروارد زدن بین پوشه ها تعریف شده هست ؟؟؟؟ در مورد کیبورد و شخصی سازی برای بازی ها یعنی چی ؟ کلیدهای کیبورد در هر بازی به طور پیش فرض اتومات تعریف شده که
خلاصه نرم افزار اجباریه؟
کار با نرم افزار راحته ؟سلام بدیهیه که برا تغییر عملکرد دکمه ها و استفاده کامل از قابلیت ها نرم افزار لازمه.
خوبی ریزر اینه یه نرم افزار یکپارچه برا همه دستگاهاش داره (سیناپس)