مشکلات نرم افزاری

کسی درایوری ترفندی به جز xpadder برای حل مشکل دسته های فراسو ( 660 و 666 ) نداره ؟
من یه بی سیمشو گرفتم اما با فیفا هم مچ نمی شه ! :(( فقط من pes میتونم راحت و مثل کنسول بازی کنم اونم بخاطر setting خیلی قوی این بازی از توی ویندوزه . کسی راهی مثل این نداره ؟ چون من راحت دسته رو به pes با این روش معرفی کردم اصلا شده خود 360 !
من به پشتیبانیشون توی سایتشون هم گفتم ولی گفتن حضوری باید بیای !!
تورو خدا کمک کنید . از وقتی دسته رو گرفته رفته کنج کمد ! توی بازی ها کار می کنه ولی دکمه ها جابجا کار می کنن و بعضی هم اصلا یه سری دکمه کار نمی کنن !
ممنون .

یا بار دیگه به پشتیبانی یه ندا دادم ولی این دفعه با مشخصات و اسم دقیقی که تو کلوپ هم ثبت شده !
یه احوال پرسی گرمی کردنو گفتن مشکل باید نرم افزاری باشه اگه سخت افزاریه بیا ما برات دسته رو تعویض می کنیم . یه شمارو هم داد گفت تماس بگیر اگه کاری داشتی .
دوستان هیچ کسی بلد نیست ؟ یه کمکی به من بکنید :(( ؟

دوستان من با برنامه TV anywhere plus کار میکنم که یه مشکلی باش دارم اونم اینکه کانالا رو نمیتونم سر جای خودشون تنظیم کنم مثلا شبکه 1 سیما رو کانال 7 تنظیم شده منم نمیتونم تغییرش بدم و بذارمش رو همون یک یه عکسم گذاشتم تا بهتر تفهیم اون کانالایی که کنارشون چراغه چه جوری باید جاشونو عوض کنم شه موضوع اگه میشه کمک کنید :(
1zce9tc.jpg

آخرین ویرایش:
آقا من با Fire Fox 3 دو روزه وقتی PC رو خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم انگار کل Cookie هام میپره، در حالی که توی تنظیمات نوشته شده که همه رو سیو کنه ...

چی کار کنم ؟ مشکل چیه ؟

آقا من با Fire Fox 3 دو روزه وقتی PC رو خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم انگار کل Cookie هام میپره، در حالی که توی تنظیمات نوشته شده که همه رو سیو کنه ...

چی کار کنم ؟ مشکل چیه ؟
خب شما نگاه کن ببین فایل exe برنامه باز هست(ctrl+alt+del) یا نه که احتمالا باز هست چند دقیقه صبر کنی فایل Exe بسته میشه میتونی سیستم رو خاموش کنی....

یه سوال این convertxtodvd پدره منو در اوورده چند بار باهاش فیلم تبدیل کردم ولی فکر کنم رو حالت stream یا یه چیزی تو همین مایه هاس آخه تبدیل که می کنم آخرش میگه می خوای رایت کنم منم کنسل میزنم بعد هیچی به هیچی یعنی هیچی سیو نشده میخوام اول رو سیستم ببینم درسته همه چیزش بعد رایت کنم ولی سیو نمی کنه رو سیستم نمیدونید چشه جه جوری می تونم درستش کنم

یه سوال این convertxtodvd پدره منو در اوورده چند بار باهاش فیلم تبدیل کردم ولی فکر کنم رو حالت stream یا یه چیزی تو همین مایه هاس آخه تبدیل که می کنم آخرش میگه می خوای رایت کنم منم کنسل میزنم بعد هیچی به هیچی یعنی هیچی سیو نشده میخوام اول رو سیستم ببینم درسته همه چیزش بعد رایت کنم ولی سیو نمی کنه رو سیستم نمیدونید چشه جه جوری می تونم درستش کنم
سلام
اون روشی که بهت گفتم جواب نداد؟!
گفتم که برو تو تنظیماتش رایت بعد از تبدیل کردن رو غیر فعال کن ببین مشکلت حل میشه یا نه!

سلام
اون روشی که بهت گفتم جواب نداد؟!
گفتم که برو تو تنظیماتش رایت بعد از تبدیل کردن رو غیر فعال کن ببین مشکلت حل میشه یا نه!

فکر کنم pm که دادی تو راه مونده چون نرسید :cheesygri
الان این کاری که گفتیو کردم درست شد مرسی

سلام بچه ها
نمی دونم اشکال از کجاست که وقتی به net وصل می شم بعد از نیم ساعت(زمانشم حدودی هستش) اینترنتم قطع می شه؟ اینترنتم adsl هستش و مطمئنم که اشکال از شرکت نیستش چون با یه بار خاموش و روشن کردن کامپیوتر دوباره می تونم وصل شم.
ممنون می شم کمکم کنین.

سلام الان من وقتی میخوام از yahoo massengerاستفاده کنم بعد چند دقیقه یهو گیر میکنه و سیستم هنگ میکنه و مجبورم دوباره دستگاه resetکنم.ویندوزم vista 64 bit service back1هست.من دوباره نصب کرد بازم درست نشد

سلام الان من وقتی میخوام از yahoo massengerاستفاده کنم بعد چند دقیقه یهو گیر میکنه و سیستم هنگ میکنه و مجبورم دوباره دستگاه resetکنم.ویندوزم vista 64 bit service back1هست.من دوباره نصب کرد بازم درست نشد
برنامت بتا نیست؟!
اخرین ورژنش رو دانلود کن....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or