مشکلات نرم افزاری

سلام ...

با عرض سلام مخصوص و احترامات ویژه به استاد و دوست بسیار عزیز و ارزشمند جناب امین جان عزیز ... :love:

سلام الان من وقتی میخوام از yahoo massengerاستفاده کنم بعد چند دقیقه یهو گیر میکنه و سیستم هنگ میکنه و مجبورم دوباره دستگاه resetکنم.ویندوزم vista 64 bit service back1هست.من دوباره نصب کرد بازم درست نشد

یکی از دوستان من هم همین مشکل رو داشت ... چون ایشون از ZoneAlarm که یک دیوار آتش بسیار حساس با مانیتورینگ قویه استفاده میکرد من حدس زدم بین Yahoo Massenger و اون برنامه تداخل وجود داشته باشه ... نتیجتاً دسترسی Yahoo Massenger رو در تنظیمات ZoneAlarm روی نامحدود تنظیم کردم و بعد با Registry Mechanic مشکلات و تداخلات رجیستریک هم برطرف کردیم و مشکل بر طرف شد ... ممکنه اگر شما هم به این شکل عمل کنید مشکل برطرف بشه ... یعنی یا دیوار آتشی که ازش استفاده میکنید رو غیر فعال کنید یا Yahoo Massenger رو به عنوان یک برنامه قابل اعتماد به دیورای آتشی که ازش استفاده میکنید معرفی کنید و بعد مشکلات رجیستریک ویندوز رو با برنامه Registry Mechanic یا برنامه مشابه مثلاً TuneUp ( پیشنهاد میشه از این استفاده کنید ) برطرف کنید و دوباره امتحان کنید ...

در ضمن به این موارد هم توجه داشته باشید ...
- با توجه به اینکه نسخه ویندوز شما 64Bit هست پس اطمینان حاصل کنید که این نسخه از Yahoo Massenger مشکلی در این زمینه نداشته باشه ... مثلاً شاید نسخه مخصوصی برای Windows Vista 64Bit وجود داشته باشه یا Patch و ... برای این موضوع منتشر شده باشه ...

- از آلوده نبودن سیستم به SpyWear اطمینان حاصل کنید .

- از نهایی بودن نسخه YahooMassenger اطمینان حاصل کنید ... معمولاً نسخه های Beta چنین مشکلاتی دارن .

سلام من یه logitech x-540 دارم تو بازیها صدا دالبی هستش ولی فیلم DVD که میخوام نگاه کنم صدا دالبی نیست (فیلم ها هم 100% دالبی هستند) درایور صدا هم نصب کردم البته آنبرد هستش (P5Q) با مدیا پلیر و Windvd7 هم امتحان کردم نشد تو همه ویندوز ها هم تست کردم ضمنا درایور صدا رو که نصب کردم نحوه چینش اسپیکرها هم امتحان کردم درست بود (از هر 5تاش با فاصله زمانی صدا در میومد)

آخرین ویرایش:
سلام این ارور dont sendدیگه اعصاب منو خورد کرده دیگه تو بازی ها هم این ارور میده یا مثلا وقتی از یه بازی میام بیرون این ارور هم ÷شت سرش میاد.اول که این ویندوز نصب کردم از این مشکلا نداشتم.ممکنه cpuداغ میکنه؟آخه یه چند وقتی هست cpuهم عوض کردم.راستی از برنامه tuneup هم استفاده کردم ول یهنوز تو بازی ها یهو این ارور میده یاهو مسنجر هم که رو شاخشه حتما ارور میده.من دیگه دارم دیوونه میشم:biggrin1:

سلام ...

ببخشید من یه برنامه میخواستم که بشه باهاش بازی های Win 98 رو توش اجرا کرد اگه کسی چیزی میدونه راهنماءی کنه!!!

دوست عزیز به وسیله خود Windows هم میشه این کارو کرد ... مگه بازی کد نویسی خیلی قدیمی و پایه ای داشته باشه یا نیاز به برنامه خاصی مثل OpenGL و ... داشته باشه که دیگه توسط WindowsXP حمایت نشه ...

میتونید این راه رو امتحان کنید :

روی فایل اصلی بازی در محل نصب کلیک راست کنید و گزینه آخر یعنی Properties رو کلید کنید ... در پنجره باز شده به Tab یا زبانه Compatibility برید و تیک گزینه Run This Program in Compatibility Mode For : رو فعال کنید و از لیست باز شو گزینه Windows 98 / Windows Me رو انتخاب کنید و اپتدا کلید Apply و بعد OK رو کلیک کنید و یک بار با استفاده از کلید F5 صفحه کلید Refresh کنید و بازی رو اجرا کنید ...

موفق باشید . :love:

سلام من یه logitech x-540 دارم تو بازیها صدا دالبی هستش ولی فیلم DVD که میخوام نگاه کنم صدا دالبی نیست (فیلم ها هم 100% دالبی هستند) درایور صدا هم نصب کردم البته آنبرد هستش (P5Q) با مدیا پلیر و Windvd7 هم امتحان کردم نشد تو همه ویندوز ها هم تست کردم ضمنا درایور صدا رو که نصب کردم نحوه چینش اسپیکرها هم امتحان کردم درست بود (از هر 5تاش با فاصله زمانی صدا در میومد)

سلام دوست عزیز ...

به نظر میرسه اشکال از تنظیمات برنامه یا DVD Menu باشه ... اشکال از اونجاست که بعضی برنامه ها خودشون حالت خروجی صدا رو تنظیم میکنن ( مثل بازی ها و ... ) ولی بعضی دیگه بنا به درخواست کاربران همه تنظیمات رو بر روی حالت Default حفظ میکنن تا کاربر خودش اقدام کنه ...

شما میتونید به قسمت تنظیمات برنامه پخش DVD و بعد قسمت Audio برید و اونجا تنظیمات خروجی رو روی دالبی تنظیم کنید ... برای این کار برنامه PowerDVD نسخه 7 به بعد رو پیشنهاد میکنم که از نظر راحتی کار و کیفیت تصویر و صدا روی سیستم های صوتی یا تصویری حرفه ای بی نظیره و به راحتی هم تنظیم میشه . فقط 5 تا 6 بار کلیک کافیه تا تنظمیات مورد نظر اعمال بشه ...

البته ممکنه اشکال از DVD Menu یا منوی DVD هم باشه ... برخی DVD ها با اینکه به صورت کامل از صدای دالبی پشتیبانی میکنن اما در حالت پیش فرض روی حالت استریو معمولی قرار دارن ... اما شما میتونید به قسمت Audio در منوی تنظیمات DVD برید و حالت خروجی صدا رو از حالت استریو به حالت دالبی ( و انواع اون ) تغییر بدید ... دقیقاً مثل انتخاب زبان زیر نویس فیلم و ...

موفق باشید ... :love:

سلام این ارور dont sendدیگه اعصاب منو خورد کرده دیگه تو بازی ها هم این ارور میده یا مثلا وقتی از یه بازی میام بیرون این ارور هم ÷شت سرش میاد.اول که این ویندوز نصب کردم از این مشکلا نداشتم.ممکنه cpuداغ میکنه؟آخه یه چند وقتی هست cpuهم عوض کردم.راستی از برنامه tuneup هم استفاده کردم ول یهنوز تو بازی ها یهو این ارور میده یاهو مسنجر هم که رو شاخشه حتما ارور میده.من دیگه دارم دیوونه میشم

سلام ... :biggrin1:

شخصاً این مورد برام خیلی عجیبه :confused::eek::confused: ...

- اگه براتون ممکنه Windows رو عوض کنید ... چون کارای لازم رو کردید و جواب نداده ، مخصوصاً اگه CPU رو عوض کردید و بعدش Windows عوض نکردید ، حتماً این کارو بکنید .

- بررسی کنید ببینید چه برنامه ای رو جدیداً نصب کردید که قبلاً ازش استفاده نمیکردید ... مخصوصاً برنامه یا برنامه هایی که برای اولین باره که ازشون در این Windows استفاده میکنید .

- مدل CPU جدیدتون چیه ؟!؟! اگه AMD Dual Core هست پیشنهاد میکنم حتماً Driver و AMD DualCore Optimizer رو نصب کنید . ( میتونید از سایت AMD اونارو Download کنید ) .

- بد نیست اگر از ÷ردازنده های AMD استفاده میکنید و با سیستم زیاد بازی میکنید ویژگی Cool in Quiet پردازنده های AMD رو به وسیله تنظیمات Bios غیر فعال کنید .

- از قسمت Click Maintenance برنامه TuneUp هم حتماً هفته یا ماهی یک بار استفاده کنید .

- راستی فکر نمیکنم دلیلش به طور مستقیم بالارفتن دمای پردازنده باشه ، چون اون وضعیت یه علائم دیگه ای داره :biggrin1: ... این بیشتر شبیه یک تداخل نرم افزاریه ...

- یکی از دلایل این جور مشکلات برنامه های مزاحمی هستند که هنگام بالا اومدن Windows اجرا میشن ... با استفاده از ابزار TuneUp StartUp Manager ( به آدرس Start > TuneUp Utilities > Utilities ) میتونید اون برنامه ها رو به همراه توضیحات مختصر و مفید ببینید و در صورت تمایل حذفشون کنید .

- در ضمن از یه Windows مرغوب و تا حد امکان دست کاری نشده استفاده کنید . اگه در این زمینه نیاز به راهنمایی داشتید ... PM بفرمایید ... و همیشه Update نگرش دارید ! :biggrin1:

- همیشه بعد از نصب Windows اول Driver های سخت افزاری رو نصب کنید بعد نرم افزار های دیگه ... بهتره در مرحله نصب Driver های سخت افزاری اول MainBoard رو نصب کنید (Chipset Driver ) بعد سیستم رو Restart کنید و بعد سایر Driver هارو به ترتیب اهمیت ( مثلاً بعد از MainBoard اول CPU بعد VGA بعد Sound بعد و سایر قطعات ) نصب کنید . برنامه هارو به ترتیب اولویت نصب کنید و هر کدوم رو بعد از نصب یک بار اجرا کنید و برنامه هایی مثل TuneUp رو بعد از تمام برنامه هایی که معمولاً نصب میکنید ، نصب کنید . قبل و بعد نصب بازی ها و بعد از نصب نرم افزار های یک بار Registry رو پاک سازی کنید ( به وسیله TuneUp ) . با رعایت این نکات و نکاتی از این قبیل از بروز اشکلات نرم افزاری اعصاب خورد کن :biggrin1: و دیوانه کننده :biggrin1::biggrin1: پیشگیری کنید و همیشه سیستمی سر حال ، منظم و سریع داشته باشید .

امیدوارم مشکل حل بشه ... ببخشید پر حرفی کردم ... موفق باشید ! :love::biggrin1:

آخرین ویرایش:
چرا بعضی از فیلم های Dvd به وسیله پاور دی وی دی نمیتوانند Autoplay بشوند ؟!:p
،
یه سواله دیگه ؟، چه جوری کسی که Dial-up داره آنتی ویروسشو باید آپ کنه ؟!:(
منظورم با این سرعته کمه ! ... روش دیگه ای نیست ؟!:confused:

یه سواله دیگه ؟، چه جوری کسی که Dial-up داره آنتی ویروسشو باید آپ کنه ؟!:(
منظورم با این سرعته کمه ! ... روش دیگه ای نیست ؟!:confused:

به جای اینکارا میتونی از یه انتی ویروس استفاده کنی که حجم اپدیت هاش کم باشه مثل NOD32 :)

یاهو مسنجر این پیغام لعنتی رو میده(there was a problem singing into yahoo messenger...Please try again a bit later)...
خودم میدونم چی میگه و متاسفانه هیچ کاری نمیتونم بکنم!یاهو رو عوش هم کردم..ورژنش هم عوش کردم...بتا و آلفا و فاینال هم امتحان کردم...اما جواب نمیده!با نرم افزار های دیگه مثل Trilian یا Digsby میتونم آن بشم اما یاهو نه...مشکل چیه؟

سلام
یاهو مسنجرم بالا نمیاد . هی ترای اگین میده . چیکار کنم ؟
304.gif

سلام ...

دوست عزیز به وسیله خود Windows هم میشه این کارو کرد ... مگه بازی کد نویسی خیلی قدیمی و پایه ای داشته باشه یا نیاز به برنامه خاصی مثل OpenGL و ... داشته باشه که دیگه توسط WindowsXP حمایت نشه ...

میتونید این راه رو امتحان کنید :

روی فایل اصلی بازی در محل نصب کلیک راست کنید و گزینه آخر یعنی Properties رو کلید کنید ... در پنجره باز شده به Tab یا زبانه Compatibility برید و تیک گزینه Run This Program in Compatibility Mode For : رو فعال کنید و از لیست باز شو گزینه Windows 98 / Windows Me رو انتخاب کنید و اپتدا کلید Apply و بعد OK رو کلیک کنید و یک بار با استفاده از کلید F5 صفحه کلید Refresh کنید و بازی رو اجرا کنید ...

موفق باشید . :love:
سلام من این کار رو انجام دادم ولی بی فایده بود!!!اجرا نمیشه این ارور رو میده::(:(
C:\nfs7\Nfs\nfshs.sxs is not a valid Win32 application.
راستی اون برنامه OpenGL چیه اسمش خیلی برام آشناس ؟؟؟:confused::confused::confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or