shadmehr_m
کاربر سایت
فقط من pes میتونم راحت و مثل کنسول بازی کنم اونم بخاطر setting خیلی قوی این بازی از توی ویندوزه . کسی راهی مثل این نداره ؟ چون من راحت دسته رو به pes با این روش معرفی کردم اصلا شده خود 360 !
؟
خب شما نگاه کن ببین فایل exe برنامه باز هست(ctrl+alt+del) یا نه که احتمالا باز هست چند دقیقه صبر کنی فایل Exe بسته میشه میتونی سیستم رو خاموش کنی....آقا من با Fire Fox 3 دو روزه وقتی PC رو خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم انگار کل Cookie هام میپره، در حالی که توی تنظیمات نوشته شده که همه رو سیو کنه ...
چی کار کنم ؟ مشکل چیه ؟
آره هست ولی بعدش رو نمیفهمم باید چی کار کنمخب شما نگاه کن ببین فایل exe برنامه باز هست(ctrl+alt+del) یا نه که احتمالا باز هست چند دقیقه صبر کنی فایل Exe بسته میشه میتونی سیستم رو خاموش کنی....
سلامیه سوال این convertxtodvd پدره منو در اوورده چند بار باهاش فیلم تبدیل کردم ولی فکر کنم رو حالت stream یا یه چیزی تو همین مایه هاس آخه تبدیل که می کنم آخرش میگه می خوای رایت کنم منم کنسل میزنم بعد هیچی به هیچی یعنی هیچی سیو نشده میخوام اول رو سیستم ببینم درسته همه چیزش بعد رایت کنم ولی سیو نمی کنه رو سیستم نمیدونید چشه جه جوری می تونم درستش کنم
سلام
اون روشی که بهت گفتم جواب نداد؟!
گفتم که برو تو تنظیماتش رایت بعد از تبدیل کردن رو غیر فعال کن ببین مشکلت حل میشه یا نه!
برنامت بتا نیست؟!سلام الان من وقتی میخوام از yahoo massengerاستفاده کنم بعد چند دقیقه یهو گیر میکنه و سیستم هنگ میکنه و مجبورم دوباره دستگاه resetکنم.ویندوزم vista 64 bit service back1هست.من دوباره نصب کرد بازم درست نشد