مشکلات نرم افزاری

سلام من این کار رو انجام دادم ولی بی فایده بود!!!اجرا نمیشه این ارور رو میده:
C:\nfs7\Nfs\nfshs.sxs is not a valid Win32 application.
راستی اون برنامه OpenGL چیه اسمش خیلی برام آشناس ؟؟؟

اول اینکه این NFS فارسی رو XP به دلایلی(هرچی تلاش کردم نشد) اجرا نمیشه به این روش

و دوم اینکه OpenGL یه API بر مبنای یونیکس هست که تو بعضی بازی های ویندوز ازش استفاده میشه

و سوم...IP عوض کنم؟ISP عوض کنم؟یا VPN بگیرم؟چیکار کنم؟جدا به یاهو نیاز دارم!

ببخشید چرا یاهو مسنجر من به هنگام وارد کردن یوزر و پسورد بعد کمی سرچ کردن پیغام try again میده مشکل از یاهو یا شبکه؟
من،دوستی تو صفحه قبل و شما این مشکل رو داریم..من مشکلم رو حل کردم..یکی از نرم افزار ها‌ی پروکسی مثل ultrasurf و یا freegate رو اجرا کن...وقتی سرور رو پیدا کرد اقدام به لوگین شدن با یاهو مسنجر بکن...بعد از لوگین کامل میتونی نرم افزار رو ببندی...

پروکسی لودر freegate ضمیمه پست هست! :love:

Attachments

سلام به همگی
من وقتی میخوام برم تو yahoo messenger این مشکل بیش میاد چیکار کنم؟
please try again little bit later 810030005
چی کار کنم همین 9هم هست
ممنون میشم جواب بدین

من دو تا مشکلم دارم که اینجا میگم !آقا من با بد کپی 4 یک فایل را از روی سی دی زخیره کردم بازی بود حالا و فرمتش هم exe حالا که میخوام اجراش کنم اجرا نمیشه و سیستم هنگ میکنه بهترین برنامه تو این ارو بهم بدید !من حرفه ای هستم خودم اما نرم افزار ها هی بروز میشن و من نمیتونم دانلود کنم ازتون میخوام تمام نرم افزار ها برای حرفه ای ها را بزاری آخرین ورژن با کرک !
هر برنامه ای که حرفه ای ها نیاز دارن را بگید !

من یه مشکلی دارم :
یه تروجان گرفته بودم که مشکلات ایجاد می کرد . ویندوز رو عوض کردم اما با یه چیزی مواجه شدم اونم اینه که به صورت عادی نمی تونم درایو هارو ببینم یعنی وقتی روشون کلیک می کنم اتفاق خاصی نمیوفته یا یه ارور خاص میده . داخل همه ی درایو ها هم یه فایل به اسم drive هست که اگه پاک بشه دوباره ساخته میشه یا اگه اسمش برگرده دوباره همون اسم اول میشه . من دوتا ویندوز دارم تو هردوتا همینه . یکی xp 32 و یکی هم 64 . دیگه هیچ مشکلی در این باره ندارم . با nod32 آخرین آبدیت هم اسکن کردم و با دوتا برنامه آنتی تروجان . ولی هیچ تغییری نداشتم .
یه سوال دیگه داشتم : من xfire آخرین ورژن رو نصب دارم و میخواستم کانتر 1.6 رو بهش بشناسونم دفعه اول که به صورت دستی اینکارو کردم برنامه بازیرو شناخت و هیچ مشکلی نداشتم اما دفعه بعدی که ویندوز بالا اومد این بازی دیگه شناخته نمی شد و اگه دوباره دستی اینکارو کنم یه ارور میده و میگه سه تا فایل رو پیدا نکردم ( فکر کنم فایل های مربوط یه steam هست ) . بازی هم کاملا سالمه . بعضی وقتا که دارم آنلاین بازی میکنم وسط بازی fatal erorr میده و از بازی میپره بیرون .
ممنون .

سلام
من ویندوزم مشکل داره............
میخوام کامل ویندوزم پاک کنم و اصلا هرچیزی که توش هست از برنامه ها تا عکس و فیلم میخوام پاک بشه ...
یعنی دیگه نمیخوام فرمت بگیرم یا چیز دیگه.......میخوام دوباره ویندوز جدید نصب کنم
حالا میشه یکی به من بگه چطور باید ویندوزم پاک کنم؟؟؟

دیگه نمیخوام فرمت بگیرم
منظورتون رو نفهمیدم !
هنگام نصب ویندوز از طریق بوت ویندوز XP سوال میپرسه که فرمت کنم یا نه ... خیلی راحته
نکته مهم اینه که خودش پیش فرض روی no change یعنی بدون پاک کردن قرار داره که شما باید
گزینه رو تغییر بدید و یکی از دو گزینه اول رو انتخاب کنید

سالام،
تو FireFox 3 a.k.a. Amin چطوري ميشه اين سايت هاي مشاهده شده رو سيو كرد كه مثلا ويندوز عوض كرديم باز بشه تو address bar اسمه سايت رو نصفه نوشت و از history بقيه اش رو بياره و امثالهم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or