مشکلات نرم افزاری

درود بر همگی
دیدید توی ویندوز 7 سمت چپ My Computer یه گزینه میانبر برای رسید به فولدر Downloads هستش؟

91eywbccccdxw4ffxfzf.jpg

الان اشتباهی ظاهرا متوجه نشدم زدم رفته از اینجا. چطور میشه برگردوند؟
درود
به هر پوشه ای که میخوای به اون قسمت اضافه بشه و اونجا شورتکات داشته باشه برو

بعد روی همون ستاره (favorites) کلیک راست کن
گزینه add current location to favorites رو بزن

سلام
آقا من یه لپ تاپ Vaio دارم...روش ویندوز 8 اورجینال نصب بود از اول..چند وقت پیش به 8.1 آپ تو دیت شد...اول که که فنش خیلی صدا میاد که یکی از دوستان راهنمایی کرد و از تو schedule task درست شد..حالا یه مشکلی برخوردم..البته نمی دونم اصلا نرم افزاریه یا سخت افزاری...brightness بپ تاپم به شکل خود به خود کم می شه هر 5 دقیقه یه بار..به خصوص اگه تکونش بدی...مشکلش از چی می تونه باشه؟

سلام
آقا من یه لپ تاپ Vaio دارم...روش ویندوز 8 اورجینال نصب بود از اول..چند وقت پیش به 8.1 آپ تو دیت شد...اول که که فنش خیلی صدا میاد که یکی از دوستان راهنمایی کرد و از تو schedule task درست شد..حالا یه مشکلی برخوردم..البته نمی دونم اصلا نرم افزاریه یا سخت افزاری...brightness بپ تاپم به شکل خود به خود کم می شه هر 5 دقیقه یه بار..به خصوص اگه تکونش بدی...مشکلش از چی می تونه باشه؟
سلام
Control Panel
Power Options

جلوی اون حالتی که داری ازش استفاده میکنی
Change plan Settings
Advanced power settings
display

اینو Off کن
Enable Adaptive Brightness
(باطری/شارژر)

دوستان من دوبار win8 نصب کردم ک هر دو بار بعد از چند وقت به ریکاوری میره و دیگه win بوت نمیشه ارور 0xc0000034 رو میده این دفه چه کار کنم دیگه پیش نیاد؟؟

دوستان من دوبار win8 نصب کردم ک هر دو بار بعد از چند وقت به ریکاوری میره و دیگه win بوت نمیشه ارور 0xc0000034 رو میده این دفه چه کار کنم دیگه پیش نیاد؟؟
شما همون کد رو توی اینترنت جستجو کنی لینک ها/راه های مختلفی رو برات میاره که باید تست کنی.
فقط با داشتن کد یکم سخت میشه فهمید دقیقا مشکل چیه
مثلا اگر سیستم شما بعد استفاده از هایبرنت اینطوری میشه فک کنم لینک پایین به دردت بخوره

سلام دوستان ...

یه مشکل عجیب پیدا کردم! از ویندوز 8.1 استفاده میکنم! رفتم تو تسک منیجر (فکر کنم قسمت DETILES!) و یکی از APP های رابط کاربری مترو و بستم! دقت نکردم اسمش چی بود! ولی فکر کنم آیکونش قرمز رنگ بود ................. حالا از وقتی بستمش رو هر کدوم از APP های مترو که کلیک میکنم با اینکه باز میشن، اما نمیشه رفت توشون! یعنی تا رو ایکونشون کلیک میکنی میاریشون بالا، سریع میرن پایین تو نوار وظیفه!!!!

کسی میدوه اون APP ای که ت تسک منیجر برای رابط کاربری مترو فعاله اسمش چیه و اگر غیر فعال شد چه طوری میشه فعالش کرد؟

​درست نشد!
از power Option اگر رو حالت High Performance نیستی، بذار رو این حالت و تنظیماتش رو هم مث همون پست قبل بذار، ببین فرقی میکنه
اگر فرقی نکرد تو Run تایپ کن services.msc و اینو غیر فعال کن Adaptive brightness

اگر درست نشد این لینک (پست دوم) در مورد VAIO Control Center و کاری که باید انجام بدی نوشته

اگر بازم درست نشد 2 چیز رو بگو
1. تفاوتی داره با باطری باشه یا به شارژر
2. کم و زیاد شدنش بر اساس نور محیطه ؟ تفاوتی داره که نور اتاق کم و زیاد بشه یا نه؟
سلام دوستان ...
یه مشکل عجیب پیدا کردم! از ویندوز 8.1 استفاده میکنم! رفتم تو تسک منیجر (فکر کنم قسمت DETILES!) و یکی از APP های رابط کاربری مترو و بستم! دقت نکردم اسمش چی بود! ولی فکر کنم آیکونش قرمز رنگ بود ................. حالا از وقتی بستمش رو هر کدوم از APP های مترو که کلیک میکنم با اینکه باز میشن، اما نمیشه رفت توشون! یعنی تا رو ایکونشون کلیک میکنی میاریشون بالا، سریع میرن پایین تو نوار وظیفه!!!!

کسی میدوه اون APP ای که ت تسک منیجر برای رابط کاربری مترو فعاله اسمش چیه و اگر غیر فعال شد چه طوری میشه فعالش کرد؟
سیستم رو رستارت کردید درست شد؟

از power Option اگر رو حالت High Performance نیستی، بذار رو این حالت و تنظیماتش رو هم مث همون پست قبل بذار، ببین فرقی میکنه
اگر فرقی نکرد تو Run تایپ کن services.msc و اینو غیر فعال کن Adaptive brightness

اگر درست نشد این لینک (پست دوم) در مورد VAIO Control Center و کاری که باید انجام بدی نوشته

اگر بازم درست نشد 2 چیز رو بگو
1. تفاوتی داره با باطری باشه یا به شارژر
2. کم و زیاد شدنش بر اساس نور محیطه ؟ تفاوتی داره که نور اتاق کم و زیاد بشه یا نه؟

سیستم رو رستارت کردید درست شد؟
اون لینک جواب داد فک کنم...مطمئن نیستم هنوز از اون موقع نشده دیگه هنوز...دستت درد نکنه

اقا دانيال عزيز من همونطوري كه گفتيد tuneup رو نصب كردم اين هم نتيجه one click maintenance

البته به نظر خودم هم خيلي داغونه اما ايا همين داغون بودن دليل پشت سر هم پرشدن درايو c منه ؟

اقا دانيال عزيز من همونطوري كه گفتيد tuneup رو نصب كردم اين هم نتيجه one click maintenance

البته به نظر خودم هم خيلي داغونه اما ايا همين داغون بودن دليل پشت سر هم پرشدن درايو c منه ؟
سلام. نظر من اینه که نه صرفا . شما اگه درایوتون جا داشت و مشکل حاد دیگه ای نداشتین. متوجه نمیشدید. اینا هم که میبینین مشکلات سطحی هستن. گرچه این برنامه بسیار خوب هست.
راستی hibernate خودش فضا از درایو ویندوز اشغال میکنه اگه استفاده ندارین غیر فعالشون کنین. از داخل همون برنامه tuneup.
---
اضافه کنم . این روش هم حافظه سرچ ویندوز رو پاک میکنه اگه اشتباه نکنم ؛ اگه زیاد استفاده میکنین تست کنید . ولی ممکنه تاریخچه سرچ شما پاک بشه :

Try deleting and rebuilding the search index:

Go to*Control PanelSelect*Indexing OptionsClick on*Advanced*(this will open the Advanced Options dialog)Select the*Rebuild*button.

If that doesn't work try choosing a new location for the index, just below theRebuild*button.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

آخرین ویرایش:

غیر از این دو تا گزینه بقیه تاثیر خاصی ندارن
Clean Up Windows and Program
Clean Up browser

ولی خب کلا بذار تمام مشکلات رو فیکس کنه و سیستم رو روبه‌راه کنه.

از قسمتی که تو عکس مشخصه، میشه دقیق تر ببینی و تعیین کنی که چه فایلهایی پاک بشه
چون برنامه به صورت خودکار به یه سری فایلها کاری نداره و پاکشون نمیکنه
فایل هایی مثل بکاپ قبل آپدیت و گزارش خطاها و مشکلات ویندوز و ...

سلام
من از امروز بعداز ظهر که اومدم سراغم کامپیوتر و نت با همچین مشکلی برا دانلود مواجهه شدم
78xazhcezl2lc7tj7v37.jpg

کلا هرچی رو از هر جا بخوام دانلود کنم همچی خطایی میده :|
کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or