مشکلات نرم افزاری

من یه مشکلی تو نصب SQL Sever 2000 روی XP دارم. یادمه قبلا راحت نصب میشد، ولی الان که میخوام نصب کنم پیغام خطا میده و میگه فقط Clinet رو میتونه نصب کنه ولی من Server & Clinet رو میخوام :دی

Screenshot-00006wtmk.jpg

نسخه ای که الان دارم Enterprise هست. تو اینترنت سرچ کردم گفتن نسخه Enterprise روی XP نصب نمیشه، پس اون چیزی که من قبلا نصب کردم و استفاده کردم کدوم نسخه بوده؟ :دی

ویرایش: حل شد :دی

آخرین ویرایش:
سلام .یه چند روزی هست کامپیوتر یه دفعه ریستارت میشه! میدونم سخت افزاری نیست.الان دیدم کامپیوتر خیلی کند شده چک کردم دیدم استفاده ازcpu 100 درصد شده دیدم یه فایلی با نامwinperm.exe32 داره از 100 درصد قدرت استفاده میکنه. انتی ویروسم نود 32 هست که چند ماهی هست اپدیت نشده. به نظرتون این ویروسه؟ راه حلی براش دارید؟

سلام .یه چند روزی هست کامپیوتر یه دفعه ریستارت میشه! میدونم سخت افزاری نیست.الان دیدم کامپیوتر خیلی کند شده چک کردم دیدم استفاده ازcpu 100 درصد شده دیدم یه فایلی با نامwinperm.exe32 داره از 100 درصد قدرت استفاده میکنه. انتی ویروسم نود 32 هست که چند ماهی هست اپدیت نشده. به نظرتون این ویروسه؟ راه حلی براش دارید؟

سلام،
نود 32 که به درد لای جرز میخوره! Kaspersky نصب کن ببین چیزی پیدا میکنه.
نمیشه winperm رو Force stop کنی؟

Sent from my Sony Xperia SL via Tapatalk

اسم و پسوند فایل رو تو گوگل بگرد ببین راجع بهش چی نوشتند،خبرشو بده.

سلام فلشم یه طوری شده که وقتی میزنم به کامپیوتر یه شورتکات از خود فلش توشه و اطلاعاتم باز توی شورتکاته بعد مسیرشو که دنبال میکنم میگه از rundll32 میاد کسی هست بگه چجوری باید مشکلشو بر طرف کنم ؟

سلام فلشم یه طوری شده که وقتی میزنم به کامپیوتر یه شورتکات از خود فلش توشه و اطلاعاتم باز توی شورتکاته بعد مسیرشو که دنبال میکنم میگه از rundll32 میاد کسی هست بگه چجوری باید مشکلشو بر طرف کنم ؟
فلش شما ویروسی شده

اولین کار نصب یک آنتی ویروس خوب (ترجیا کسپر 2013) هست
بعد از نصب و به روز رسانی آنتی ویروس
هم سیستم و هم فلش رو باهاش اسکن کنید

بعد از از بین بردن ویروس ، برای دسترسی به اطلاعات فلش از لینک زیر و آموزشی که بصورت تصویری گذاشته، استفاده کنید

دوستان من ويندوزم7 بود ديگه بالا نميومد رفتم عوضش كنم اما تو مرحله آخر كه كمپلتينگ اينستال هست يهو دستگاه خاموش ميشه روشنشم كه ميكنم بالا نمياد و ارور ميده اما ويندوز xp رو نصب كردم درسته ولي 7 رو نصب نميكنه مشكل از كجاست!! من با يه دي وي دي ديگه هم امتحان كردم دقيقا همين حالت پيش اومد ...دوستان چجوري بايد 7 نصب كرد!!

دوستان من ويندوزم7 بود ديگه بالا نميومد رفتم عوضش كنم اما تو مرحله آخر كه كمپلتينگ اينستال هست يهو دستگاه خاموش ميشه روشنشم كه ميكنم بالا نمياد و ارور ميده اما ويندوز xp رو نصب كردم درسته ولي 7 رو نصب نميكنه مشكل از كجاست!! من با يه دي وي دي ديگه هم امتحان كردم دقيقا همين حالت پيش اومد ...دوستان چجوري بايد 7 نصب كرد!!

مشابه این مشکل رو من هم داشتم! در مرحله ی آخر نصب ویندوز 7 کلا گیر میکرد و جلو نمیرفت،ریستارت که میکردم مراحل نصب رو باید از اول شروع می کرد که باز میرسید به اونجا همون مشکل پیش میومد،
این مشکل رو در نصب ویندوز XP هم داشتم ولی نصب ویندوز 8 این مشکل رو نداشت.

اگه قطعات سخت افزاری و ورژن کامل ویندوز رو بگین بهتر میشه بررسی کرد.
در ضمن وقتی از ویندوز xp به 7 یا 8 نقل مکان میکنید یبار دراوی که قبلا xp نصب بوده دیلیت کنید و دوباره پارتیشن کنید.

سلام.
آقا یه مشکلی دارم، ممنون میشم کمک کنید..
این اسپیکرای من فقط وقتی از هر 2 تاش صدا میاد بیرون که میزان صدا از یه حد مشخصی بیشتر بشه، و در حالت عادی فقط از اسپیکر سمت چپ صدا میاد...
میخواستم ببینم میشه تنظیماتش رو درست کرد؟ از کجا!؟

سلام.
آقا یه مشکلی دارم، ممنون میشم کمک کنید..
این اسپیکرای من فقط وقتی از هر 2 تاش صدا میاد بیرون که میزان صدا از یه حد مشخصی بیشتر بشه، و در حالت عادی فقط از اسپیکر سمت چپ صدا میاد...
میخواستم ببینم میشه تنظیماتش رو درست کرد؟ از کجا!؟

توضیحاتتون واضح نیست!
اتصالات اسپیکر را بررسی کنید و تنظیمات درایور صدا و پلیر پخش را به پیش فرض Default برگردانید.

توضیحاتتون واضح نیست!
اتصالات اسپیکر را بررسی کنید و تنظیمات درایور صدا و پلیر پخش را به پیش فرض Default برگردانید.

واضح نیست!؟ :d صدا وقتی کمه فقط از یه اسپیکر صدا میاد بیرون (سمت چپ) وقتی صدا از یه حد مشخصی زیاد تر میشه، اونوقت صدا از هر دو اسپیکر میاد بیرون... یعنی برای اینکه هر 2 اسپیکر کار کنن، میزان صدا باید از یه حد مشخصی بیشتر بشه! دیگه واضح تر نمیتونم توضیح بدم انصافا ! :d
ویرایش : خب الان رفتم تو تنظیمات تست رو زدم... کلا اسپیکر سمت راستم خرابه... ولی جالبه صدا رو زیاد کنی ازش صدا درمیاد (به همون میزان زیاد :d)

واضح نیست!؟ :d صدا وقتی کمه فقط از یه اسپیکر صدا میاد بیرون (سمت چپ) وقتی صدا از یه حد مشخصی زیاد تر میشه، اونوقت صدا از هر دو اسپیکر میاد بیرون... یعنی برای اینکه هر 2 اسپیکر کار کنن، میزان صدا باید از یه حد مشخصی بیشتر بشه! دیگه واضح تر نمیتونم توضیح بدم انصافا ! :d
ویرایش : خب الان رفتم تو تنظیمات تست رو زدم... کلا اسپیکر سمت راستم خرابه... ولی جالبه صدا رو زیاد کنی ازش صدا درمیاد (به همون میزان زیاد :d)

منظورم این بود توضیحاتتون کافی نبود! مثلا نگفته بودید با پلیرهای مختلف صدا رو تست کردید یا نه و اینکه از سالم بودن اسپیکرها اطمینان دارید یا نه.

سلام دوستان
مشکل >> KM Player
تو نسخه ی 3.3 مشکل عدم هماهنگی صدا و تصویر وجود نداشت اما در نسخه های بعد از اون این مشکل بوجود اومد و تاکنون ادامه داشته و همچنان در نسخه 3.6 باقیست.
این مشکل در مورد فایلهای ام پی فور (mp4) وجود دارد
دوستانی که راه حل این مشکل را میدانند لطفا راهنمایی کنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or