مشکلات نرم افزاری

سلام دوستان و عیدتونم مبارک ...
من یه سوال داشتم اونم اینکه یه دو سه روزی شده که ظاهرا کامپیوترم ویروسی شده، چون وقتی تو ویندوز میرم بعد از چند ثانیه کاملا فریز میشه و کیبورد و موس همزمان هنگ میکنن، و دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد مگه با ریستارت کردن از اون حالت بشه در اومد، که اونم فایده نداره چون وقتی تو ویندوز میره دقیقا همونجوری میشه، البته بعضی اوقات اگه شانس یار باشه ویندوز کار میکنه.
من یه هفته ای میشه که با دوستام Tomb Raider و Assassin's Creed III رو گرفتیم، ولی برای دوستام مشکلی پیش نیومده تا حالا، یعنی ممکنه بخاطر بازی ها باشه؟ من اینترنتم زیاد میام، آنتی ویروسم نداشتم! Kasper رو تازه دیشب نصب کردم و یه Full scan کردم، چیزی پیدا نکرد، البته آپدیتم نبود بدبختی! و صبح دوباره همون آش و همون کاسه...
من فعلا هاردمو در آوردم، احتمالا باید بدم بیرون برای اسکن کردن درسته؟:-/

با درود و شادباش نوروز

سلام.عیدتون مبارک.
ببخشید من یه سوال داشتم درباره skype.
چند وقتی هست که با skype نمیتونم کانکت بشم یا اگر هم میشه فقط به مدت پنج مین.
قابل به ذکره که قبلا اینجوری نبوده ها.
واسه oovoo هم همچین اتفاقی واسم افتاده.
میشه بهم کمک کنید بفرمایید چکار کنم؟
تا اونجا که من اطلاع دارم این مشکل مربوط به چیزتر شدن اسکایپ هست
ولی فعلا راه حلی براش سراغ ندارم (چون خودم ازش استفاده نمیکنم)، اگر راه حل این مشکل رو پیدا کردم براتون میفرستم
سلام دوستان و عیدتونم مبارک ...
من یه سوال داشتم اونم اینکه یه دو سه روزی شده که ظاهرا کامپیوترم ویروسی شده، چون وقتی تو ویندوز میرم بعد از چند ثانیه کاملا فریز میشه و کیبورد و موس همزمان هنگ میکنن، و دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد مگه با ریستارت کردن از اون حالت بشه در اومد، که اونم فایده نداره چون وقتی تو ویندوز میره دقیقا همونجوری میشه، البته بعضی اوقات اگه شانس یار باشه ویندوز کار میکنه.
من یه هفته ای میشه که با دوستام Tomb Raider و Assassin's Creed III رو گرفتیم، ولی برای دوستام مشکلی پیش نیومده تا حالا، یعنی ممکنه بخاطر بازی ها باشه؟ من اینترنتم زیاد میام، آنتی ویروسم نداشتم! Kasper رو تازه دیشب نصب کردم و یه Full scan کردم، چیزی پیدا نکرد، البته آپدیتم نبود بدبختی! و صبح دوباره همون آش و همون کاسه...
من فعلا هاردمو در آوردم، احتمالا باید بدم بیرون برای اسکن کردن درسته؟:-/
این چیزی که میگید مربوط به بازی نمیشه

اگر هارد رو از سیستم جدا کردید که الان بهترین کار اینه که با یه سیستم که آنتی ویروس به روز داره(ترجیحا کسپر) ، هارد رو چک کنید
اگر بعد از ویروس کشی باز هم این مشکل رو داشتید ، بهم پیام بدید تا راه های دیگه ای رو برای ترمیم ویندوزتون (البته اگر مشکل نرم افزاری باشه) امتحان کنیم

تا جایی که میتونید هارد رو دست بیگانه نسپارید. حتی اگر در حال حاضر چیز مهم و خصوصی روش نباشه ، امکان بازیابی اطلاعاتتون وجود داره
برای اطمینان ویروس کشی رو توسط فرد آشنا و مورد اعتماد انجام بدید.

این چیزی که میگید مربوط به بازی نمیشه

اگر هارد رو از سیستم جدا کردید که الان بهترین کار اینه که با یه سیستم که آنتی ویروس به روز داره(ترجیحا کسپر) ، هارد رو چک کنید
اگر بعد از ویروس کشی باز هم این مشکل رو داشتید ، بهم پیام بدید تا راه های دیگه ای رو برای ترمیم ویندوزتون (البته اگر مشکل نرم افزاری باشه) امتحان کنیم

تا جایی که میتونید هارد رو دست بیگانه نسپارید. حتی اگر در حال حاضر چیز مهم و خصوصی روش نباشه ، امکان بازیابی اطلاعاتتون وجود داره
برای اطمینان ویروس کشی رو توسط فرد آشنا و مورد اعتماد انجام بدید.
ممنون آقا دانیال چشم...
البته احتمال زیاد باید بذارم برای بعد از عید درسته؟ این روزا که کسی نیست سر کار...
بازم ممنون.

دوستان کامپیوتر من Sleep نمی شه !
یعنی وقتی Sleep رو میزنم میره رو حالت Sleep بعد از 2 ثانیه روشن میشه خوردش!
قدیم اینطوری نبود! فکر کنم شاید کاره iolo باشه!
چطوری میشه اینو درست کنم ؟
کسی نبود ؟ :دی

----------------------------------------------------------------------
من یه فایل از دانلودها رو تاحالا چند بار تو شبانه دانلود کردم ولی رو 99.99% ارور میده دیشب هم یه فایل دیگه رو روی 99.99% ارور داده !
مشکل از کجاست ؟
تمام پارت های دیگه رو دانلود کرده و فقط سر این 2تا اینطوری میشه !

کسی نبود ؟ :دی

----------------------------------------------------------------------
من یه فایل از دانلودها رو تاحالا چند بار تو شبانه دانلود کردم ولی رو 99.99% ارور میده دیشب هم یه فایل دیگه رو روی 99.99% ارور داده !
مشکل از کجاست ؟
تمام پارت های دیگه رو دانلود کرده و فقط سر این 2تا اینطوری میشه !
منم همین مشکل 5 سال پیش داشتم موس پرش داشت عوض کردم درست شد

منم همین مشکل 5 سال پیش داشتم موس پرش داشت عوض کردم درست شد

والا من این مشکل رو تو کامپیوتر قبلیم داشتم بعد که سیستم رو عوض کردم و ویندوز دوباره ریختم مشکلی نبود یادمه با موس هم روشن نمیشد باید دکمه روشن کردن رو میزدم که روشن بشه !
برا همین فکر میکنم کار iolo باشه چون رجیستری رو هم دستکاری می کنه

اقا یه مشکل دارم رو اصابه.. هر 15 دقیقه یه بار این adob flash player instaler بالا میاد می خواد کانکتشه دانلود کنه از اونجا که نمیشه نمیشه پس ! چی کار کنم نیاد بالا ؟؟؟؟ اصلا سورسش کجا هست ؟ adobo کلا پاک کردم بازم میاد و از کنترل پنل اپدیتشو off کردم نسخه اخرشم نصب دارم

اقا یه مشکل دارم رو اصابه.. هر 15 دقیقه یه بار این adob flash player instaler بالا میاد می خواد کانکتشه دانلود کنه از اونجا که نمیشه نمیشه پس ! چی کار کنم نیاد بالا ؟؟؟؟ اصلا سورسش کجا هست ؟ adobo کلا پاک کردم بازم میاد و از کنترل پنل اپدیتشو off کردم نسخه اخرشم نصب دارم
ادوبی پاک کن اینو نصب کن

سلام.
زمانی که میخوام با winrar یک فایل حجیم رو اکسترکت کنم به مشکل میخورم.
یعنی نرم افزار در مرحله ای که هنوز فایل رو کامل انتقال نداده و در زمانی که داره محاسبه میکنه از درایو C استفاده میکنه.
درایو C من هم فضای خالی زیاد نداره و مشکل دارم.
هر کاری هم کردم نتونستم کاری کنم که از درایو دیگه ای استفاده کنه در این مرحله.
میتونین راهنمایی کنین؟
اگر با winrar نمیشه با نرم افزار دیگه ای میشه کاری کرد که از درایو C در مرحله محاسباتش استفاده نکنه؟
ممنون.

سلام.
زمانی که میخوام با winrar یک فایل حجیم رو اکسترکت کنم به مشکل میخورم.
یعنی نرم افزار در مرحله ای که هنوز فایل رو کامل انتقال نداده و در زمانی که داره محاسبه میکنه از درایو C استفاده میکنه.
درایو C من هم فضای خالی زیاد نداره و مشکل دارم.
هر کاری هم کردم نتونستم کاری کنم که از درایو دیگه ای استفاده کنه در این مرحله.
میتونین راهنمایی کنین؟
اگر با winrar نمیشه با نرم افزار دیگه ای میشه کاری کرد که از درایو C در مرحله محاسباتش استفاده نکنه؟
ممنون.

باز هم ممنون به خاطر راهنمایی همه عزیزان مثل همیشه :d
راهش اینه:

Right click My Computer > System Properties > Advanced tab > Environment Variables > User Variables

Click on TEMP and then Edit. Change the Variable name to something like:
D:\Windows\TEMP
Then click OK.
Now edit the TMP value and change it to something like:
D:\Windows\TMP
and click OK 3 times to finish. That should put the temporary locations on another drive. Make sure you've created the Windows, TEMP and TMP folders on the drive as well.​

کسی می تونه راهنمایی کنه ؟؟

من تبدیل گر دسته پلی 2 رو کامپیوتر رو گرفتم xpadder رو هم دانلود کردم حالا نمی دونم چه کار کنم این کوفتی رو هرکی تونست کمک کنه سریع بگه ممنون

سلام دوستان من بعضی وقت ها یاهو مسنجرم دیگه Sign in نمیشه :| چیکار کنم دیوونه شدم به خدا! با چیز پی ان هم امتحان کردم نمیشه :| البته بعضی وقتها مثل الان! ویندوزم 8 هستش.

نوشته شده توسط Henry Tomasino:
سلام. توی تنظیمات خود سیستمم از جایی نمیشه بفهمم کارت گرافیکم چیه؟:d
بعد این directX مگه فقط به ویندوز ربط داره؟:-/
اگه آره که من ویندوز 7 ultimate دارم

سلام
به قسمت Device Manager بروید و مدل یا سری کارت گرافیک خود را ببینید.

از نرم افزار gpu-z که پرتابل هم هست برای دیدن مدل و مشخصات کارت گرافیک خود استفاده کنید.(این روش توصیه میشود)

بله Directx به ویندوز ربط دارد،در لینک زیر نسخه های Directx برای ویندوزهای مختلف نمایش داده شده:
DirectX - Wikipedia, the free encyclopedia

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or