مشکلات نرم افزاری

یه مشکل با کروم پیدا کردم!
قبلا رو app هایی که داشتم راست کلیک می کردم یه گزینه "create shortcut" داشت که app ها رو روtaskbar ویندوز می ذاشت!ولی الان کلن این گزینه تو منویی که میاد نیستش!
کسی میدونه چه مشکلی براش پیش اومده؟

دوستان کمک :|
من اوبونتو 12.4 رو گرفتم ولی با هر نرم افزاری بوت میکنم نمیشه ! خود ستاپ رو هم از تو ویندوز اجرا میکنم نصب که میشه میگه Perfix Error !
چه کنم ؟
روی فلش هم بوت میکنم از رو فلش که بوت میشه میگه bootmrg Missing

سلام دوستان

يه سوال كوچيك

اگر من در حال دانلود فايلي با IDM باشم و وسط هاي كار از دانلودش صرف نظر كنم ايا فقط با حذف كردن اون لينك و قسمتي كه در IDM هست اون ديتا هاي برنامه كه IDM دانلود كرد هم حذف ميشه ؟؟؟
اگر نه كه بگيد چه جوري بايد پاكشون كنم !؟

سلام دوستان

يه سوال كوچيك

اگر من در حال دانلود فايلي با IDM باشم و وسط هاي كار از دانلودش صرف نظر كنم ايا فقط با حذف كردن اون لينك و قسمتي كه در IDM هست اون ديتا هاي برنامه كه IDM دانلود كرد هم حذف ميشه ؟؟؟

اگر با انتخاب گزینه Start Download دانلود فایل را شروع کرده باشید و یا دانلود فایل را به لیست زمانبدی ارجاع داده باشید و دانلود به اینصورت شروع شده باشد و سپس Stop شده باشد بله فایل های ناقص دانلود در قسمت مربوطه باقی می مانند مگر اینکه از محیط نرم افزار فایل را Remove کرده باشید،البته دقیقا یادم نیست که با اینکار فایلهای مربوطه پاک شود یا نه!خودتان امتحان کنید.

سلام دوستان

يه سوال كوچيك

گزینه ریموو رو بزنین به کل پاکشون میکنه اگه نصفه نیمه دانلود شده باشن .

آقا بعد از پاک کردن یه فایل از تو IDM اونو نمیشه بازیابی کرد ؟
خداییش خیلی حال گیریه .آپدیت 6 گیگی بتل3 رو داشتم یه سایتی دانلود میکردم 98% شده بود بعد دو شب یهو دستم خورد پاک شده:">:((

آقا بعد از پاک کردن یه فایل از تو IDM اونو نمیشه بازیابی کرد ؟
خداییش خیلی حال گیریه .آپدیت 6 گیگی بتل3 رو داشتم یه سایتی دانلود میکردم 98% شده بود بعد دو شب یهو دستم خورد پاک شده:">:((

اگر فایل رو از داخل محیط نرم افزار remove کرده باشید یعنی فایل Delete شده!
از نرم افزار های بازیابی اطلاعات استفاده کنید.

اگر فایل رو از داخل محیط نرم افزار remove کرده باشید یعنی فایل Delete شده!
از نرم افزار های بازیابی اطلاعات استفاده کنید.

برنامه های ریکاوری متعلقات نرم افزارها مثلا همین فایل دانلود ناتمام رو هم پیدا میکنه ؟ تست کردی شما ؟

برنامه های ریکاوری متعلقات نرم افزارها مثلا همین فایل دانلود ناتمام رو هم پیدا میکنه ؟ تست کردی شما ؟

اطلاعی ندارم،تستی هم در این زمینه نداشتم،باید خودتون تحقیق کنید.
من یک بار سال قبل اشتباهی یک فولدرم رو با نرم افزار Unlocker دلیت کردم و با یک نرم افزار ریکاوری که یادم نیست چی بود احتمالا رایگان بود ریکاوری کردم و نتایج اصلا رضایت بخش نبود!فایلها با اسمشون برگشته بود ولی 99% فایلها ایراد داشتند و ناقص بودند!

اطلاعی ندارم،تستی هم در این زمینه نداشتم،باید خودتون تحقیق کنید.
من یک بار سال قبل اشتباهی یک فولدرم رو با نرم افزار Unlocker دلیت کردم و با یک نرم افزار ریکاوری که یادم نیست چی بود احتمالا رایگان بود ریکاوری کردم و نتایج اصلا رضایت بخش نبود!فایلها با اسمشون برگشته بود ولی 99% فایلها ایراد داشتند و ناقص بودند!

پس اون 6 گیگ پرید نه ؟:((
هچی دیگه مجبورم 3 شب دوباره دانلود کنم

دوستان من یه فایل صوتی رو به یه فیلم چسبوندم حالا صدا یه کم جلوتر از تصویره چطوری میشه درستش کرد؟میشه؟

مشکل رو با نرم افزارهای ویرایش فیلم مثل corel video studio می تونی حل کنی باید صدا رو استخراج کنی بعد دوباره بچسبونی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or