سلام دوستان
يه سوال كوچيك
اگر من در حال دانلود فايلي با IDM باشم و وسط هاي كار از دانلودش صرف نظر كنم ايا فقط با حذف كردن اون لينك و قسمتي كه در IDM هست اون ديتا هاي برنامه كه IDM دانلود كرد هم حذف ميشه ؟؟؟
اگر نه كه بگيد چه جوري بايد پاكشون كنم !؟
سلام دوستان
يه سوال كوچيك
اگر من در حال دانلود فايلي با IDM باشم و وسط هاي كار از دانلودش صرف نظر كنم ايا فقط با حذف كردن اون لينك و قسمتي كه در IDM هست اون ديتا هاي برنامه كه IDM دانلود كرد هم حذف ميشه ؟؟؟
اگر نه كه بگيد چه جوري بايد پاكشون كنم !؟
آقا بعد از پاک کردن یه فایل از تو IDM اونو نمیشه بازیابی کرد ؟
خداییش خیلی حال گیریه .آپدیت 6 گیگی بتل3 رو داشتم یه سایتی دانلود میکردم 98% شده بود بعد دو شب یهو دستم خورد پاک شده![]()
اگر فایل رو از داخل محیط نرم افزار remove کرده باشید یعنی فایل Delete شده!
از نرم افزار های بازیابی اطلاعات استفاده کنید.
برنامه های ریکاوری متعلقات نرم افزارها مثلا همین فایل دانلود ناتمام رو هم پیدا میکنه ؟ تست کردی شما ؟
اطلاعی ندارم،تستی هم در این زمینه نداشتم،باید خودتون تحقیق کنید.
من یک بار سال قبل اشتباهی یک فولدرم رو با نرم افزار Unlocker دلیت کردم و با یک نرم افزار ریکاوری که یادم نیست چی بود احتمالا رایگان بود ریکاوری کردم و نتایج اصلا رضایت بخش نبود!فایلها با اسمشون برگشته بود ولی 99% فایلها ایراد داشتند و ناقص بودند!
دوستان من یه فایل صوتی رو به یه فیلم چسبوندم حالا صدا یه کم جلوتر از تصویره چطوری میشه درستش کرد؟میشه؟
سلام.من میخوام IDM رو اپدیت کنم ولی شنیدم اگه اپدیت شه کرکش میپره.چطوری باید اپدیتش کنم؟