مشکلات نرم افزاری

خب بزار درایو ویندوزت رو اسکن کنه NOD32 بعد اگه درست نشد بگو یه فکری دیگه ای بکنیم!

به صحبت امین اضافه کنم که اگر Autorun باشه می تونی از آنتی ویروس زیر استفاده کنی :

Code:
http://www.p30download.com/archives/security/anti_virus/download_autorun_virus_remover_full/

البته پیشنهاد می کنم اگر جواب نگرفت میثم جان از Kaspersky استفاده بشه برای Scan کردن.بعد از این که ویروس ها رو از بین برد،دوباره همون Nod نصب بشه. :smile:

امین سرچ کردم ولی دوتا فایلو گفت آلودس پاک کرد ولی هنوز مشکل حل نشده اما تونستم راهی پیاده کنم که وارد درایوها بشم ولی خوب این مشکل واقعا عذاب میده اگه روشی داری بگو!جالبه که روی اون یکی ویندوزی هم که رو سیستم نصب هست این مشکل وجود داره!
البته پیشنهاد می کنم اگر جواب نگرفت میثم جان از Kaspersky استفاده بشه برای Scan کردن.بعد از این که ویروس ها رو از بین برد،دوباره همون Nod نصب بشه. :smile:
ممنون پدرام جان میرم تست بزنم
والا من فکر میکردم nod 32 از کاسپر بهتر باشه حالا اگه جواب نداد از کاسپر هم استفده میکنم

خب اگه مطمئنی که ویروس autorun هست اون لینکی که پدرام زحمت کشید داد رو دانلود کن ببین درست میشه یا نه!
اروری چیزی نمیده؟!
اره از قرار معلوم همون اوتوران بود
از پدرام هم بابت لینک وزحمتی که کشید خیلی خیلی ممنونم

ببخشید چه طوری می تونم زیر نویس یه فیلمو تو پلیر های زیر (یا یکیش یا همش :biggrin1:) فعال کنم ؟
Jetaudio - WMP9-10-11 - Realplayer - Power DVD
اگر داشته باشه ،
توي پاور :
2q1eaf5.jpg

ببخشید چه طوری می تونم زیر نویس یه فیلمو تو پلیر های زیر (یا یکیش یا همش :biggrin1:) فعال کنم ؟
Jetaudio - WMP9-10-11 - Realplayer - Power DVD
درود
برای فعال کردن تو WMP11 فیلم رو Full Screen میکنی بعد اون وسط راست کلیک میکنی، گزینه دوم نوشته Lyrics،Capticns,And Subtitles روش مکس میکنی تا زیرنویس ها بیان، بعد هر کدوم رو که خواستی انتخاب میکنی.

اره از قرار معلوم همون اوتوران بود
از پدرام هم بابت لینک وزحمتی که کشید خیلی خیلی ممنونم

یه دور Kaspersky بریز و آپدیتش کن و ویروس اسکن کن.بعد که ویروس ها رو کشید بیرون،پاکش کن و باز Nod32 بریز.از نظر Virus Scan این KasperSky حرف نداره.
برای اطمینان از ویروس نداشتن PC خیلی خوبه.

با کسپر راحت کارشون تموم میشه !
واقعا تو این مدتی که کسپر رو استفاده کردم اونم KIS واقعا معنی امنیت رو فهمیدم
بعد از پاک کردن مرکز ویروس که معمولا یه فولدر هست فایل های autorun.inf باقی میمونه و درایوات درست نمی شن باید با تکنیک Replace یا یه روش بهتر اون فایل هارو نابود کنی .
ایل فلش دراوی هم شده دردسر

یه دور Kaspersky بریز و آپدیتش کن و ویروس اسکن کن.بعد که ویروس ها رو کشید بیرون،پاکش کن و باز Nod32 بریز.از نظر Virus Scan این KasperSky حرف نداره.
پدرام جان بدبختی اینه که کاسپرو وقتی آپدیت میخوای بکنی تا 99 درصد میره بعدش دیگه تمام نمیشه تو همون درصد باقی میمونه ولی مدام فایل دان میکنه

پدرام جان بدبختی اینه که کاسپرو وقتی آپدیت میخوای بکنی تا 99 درصد میره بعدش دیگه تمام نمیشه تو همون درصد باقی میمونه ولی مدام فایل دان میکنه

نه این گیر نمی کنه...داره فایل میگیره.آپدیت هاش وحشتناک طول می کشه.
یه بار من خودم استفاده کردم دقیقا 4 ساعت داشت آپدیت می کرد.
اما ارزشش رو داره.چون قدرت ویروس یابیش واقعا بالاست.

nod32 متأسفانه اکثراً دير ويروس های جديد رو ميشناسه که 2 بار اين بلا سر بنده امد...

پيشنهاد ميکنم ايشون همين کاسپر رو استفاده کنن ....

جواب شما رو پايين تر ميدم.

نه این گیر نمی کنه...داره فایل میگیره.آپدیت هاش وحشتناک طول می کشه.
یه بار من خودم استفاده کردم دقیقا 4 ساعت داشت آپدیت می کرد.
اما ارزشش رو داره.چون قدرت ویروس یابیش واقعا بالاست.

چرا پدرام جون... گير ميکنه ... بعضی وقت ها رو 99% گير ميکنه حتی اون زمان شما دکمه stop رو بزنی باز هم فرقی نداره قفل ميکنه ... متأسفانه سيستم به روز شدن کاسپر يکی از ضعيف ترين ها هست...

حتی من فکر ميکردم مشکل از اينکه ايران هستيم هست... ولی دوست بنده تو سويس هم اين مشکل رو داره...
يک مسئله ديگه که ... زمانی که pc هنگ ميکنه ... مثلاً هنگ های که شما نميخوای ريستارت کنی بخش application f i l t e r i ng اين انتی ويروس ( ميشه گفت باگ ) با data base اين ويروس های اين برنامه مشکل به وجود ميآره و کلاً database رو نابود ميکنه اون لحظه بايد از طريق برنامه اي که خود شرکت کاسپر داده uninstall کنی حتی با uninstaller windows هم نه !

اين عکسی که برای ميزارم دقيقاً اتفاقی هست که برای من افتاد... عکس گرفتم ... ولی درست کردم!

9h5aaw.jpg

ولی در کل... وقتی اينطوری ميشه رو 99% گير ميکنه.... اگه با stop هم برطرف نشد... بايد ريستارت کنی سيستم رو !

متأسفانه بهترين در حال حاضر کاسپر هست... من حتی تعريف live care ميکروسافت رو شنيدم... نصب کردم... واقعاً اشغال بود... همين کاسپر بهترينه...

ويرايش:

پدرام اين هم برنامه اي هست که خود کاسپر برای اين مشکل داده... در حال حاضر کاسپر بهترينه... ولی ايراداتی داره ولی در کل عاليه...

http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279463

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or