Medusa
کاربر سایت
کسی نبود جواب بده ؟من یه مشکلی دارم وقتی با مدیا پلیر بعضی از اهنگ هامو نگاه میکنم میزنم بره جلو تصوی با صدا همخونی نداره مشکل من چیه !!Media Player 9
کسی نبود جواب بده ؟من یه مشکلی دارم وقتی با مدیا پلیر بعضی از اهنگ هامو نگاه میکنم میزنم بره جلو تصوی با صدا همخونی نداره مشکل من چیه !!Media Player 9
نه . بعضی هاشون . با Jet Audio اجرا میکنم خیچ مشکلی نداره حتی تو سروری که دارم تو اون هم سالمه تو Laptable خودم هم تست کردم File هیچ مشکلی نداره !!!مطئنم از Media Player هستيعني همه ي فايل هاي تصويريت اينجوري شده؟شايد مشكل از همون فايلي باشه كه اجرا ميكني؟اون فايلو با برنامه ي ديگه هم اجرا كردي؟
دانلود منیجرت چیه؟ببخشید یه مشکلی داشتم؛ من از رپیدشیر دانلود می کردم و هیچ وقت مشکلی پیش نمی یومد؛ ولی جدیدا فایلایی که بقیه می تونن دان کنند رو از من همیشه روی یه درصدی که می ره ارور می ده و می گه: چون قابلیت ادامه وجود نداره و دانلود قطع شده نمی شه کاری کرد و اینا.
چیکار کنم؟
پ.ن:منظور از یه درصد مثلا یه فایلی تا 53 درصد می ره و اینطور و 100 بار دیگم امتحان کنیم بازم همینطوره.
درودمن کل آفیسم بدون هیچ دلیلی به گفته خودش قفل شده :
چیکار کنم ؟
نه من که این مشکل رو ندارم!نميدونم اين مشكلو بقيه هم دارن يا نه.
از ديروز كه Firefox رو آپديت كردم همش هنگ ميكنه. يعني يه مقدار كه كار ميكنم هنگ ميكنه و فقط بايد Reset ش كنم.
Reset ش هم كه ميكنم Page قبلي رو بايد دوباره لود كنه.
من task manager کامپیوترم disable شده به خاطر ویروس . نمی خوام windows عوض کنم؟ چه کار کنم درست بشه؟
http://hadi2005.persiangig.com/Other/EnableTM.zip
خب کاری نداره که!من از نرم افزار اربيت دانلود orbit download استفاده ميكنم ولي نميدونم چطوري ميشه باهاش فايل هاي رپيد شر رو دانلود كرد كسي ميدونه بگه خيلي لازم دارم.