مشکلات نرم افزاری

ببخشید نمیدونم درست اومدم یا نه ولی میخوام بدونم ICON هایی که گرفتم چه جوری میتونم ازشون استفاده کنم خیلی ممنون ویندوز منم ویستا هست ;)

والا من تست نکردم چون خوشم از DAP نمیاد! حالا چرا گیر دادی به DAP ؟:دی
Internet Download Manager میتونه انتخاب خوبی باشه....
چون بر عکس تو من خوشم از DAP میاد! حالا فعلا اینو پاک کردم نسخه 8 رو نصب کردم تا وقتی کرک درست این ورژن 9 بیاد!

چون بر عکس تو من خوشم از DAP میاد! حالا فعلا اینو پاک کردم نسخه 8 رو نصب کردم تا وقتی کرک درست این ورژن 9 بیاد!
چه چیزی تو این dap دیدی؟:دی والا مهم ترین فاکتور واسه یه دانلود منیجر سرعت دانلود هست که dap واسه من اصلا جالب نیست!

يه مشكل حاد !
احتمالاً بدجور آلوده شدم , الان نمى تونم درايو هاى هاردم رو باز كنم .
وقتى درايو C رو مى خوام باز كنم اين پيغام برام مياد :

و هيچ اتفاقى نمى افته , درايو هاى ديگه هم باز نمى شن ...

يه مشكل حاد !
احتمالاً بدجور آلوده شدم , الان نمى تونم درايو هاى هاردم رو باز كنم .
وقتى درايو C رو مى خوام باز كنم اين پيغام برام مياد :

و هيچ اتفاقى نمى افته , درايو هاى ديگه هم باز نمى شن ...
سلام
سعید احیانا سیستمت ویروسی نشده؟
یا علی مدد

؟

سلام

دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینه که من بازی gears of war رو تو کامپیوترم داشتم و بدون مشکل اجرا میشد ولی الان یکی دو روزه پیغام خطای

you cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game

رو میده هر چی فکر میکنم کار خاصی رو سیستم انجام ندادم که باعث این مشکل شده باشه فقط من انتی ویروسمو عوض کردم و کاسپرسکی 2009 ریختم . البته یادم میاد پارسالم یه همچین مشکلی با کاسپرسکی داشتم که کلی از بازیهامو نمیگذاشت اجرا کنم تا جایی که مجبور شدم پاکش کنم جاش norton 360 ریختم که دیگه اروری نمیداد حالا میخواستم بدونم راه حلی برای این مشکل هست ؟

سلام

دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینه که من بازی gears of war رو تو کامپیوترم داشتم و بدون مشکل اجرا میشد ولی الان یکی دو روزه پیغام خطای

you cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game

رو میده هر چی فکر میکنم کار خاصی رو سیستم انجام ندادم که باعث این مشکل شده باشه فقط من انتی ویروسمو عوض کردم و کاسپرسکی 2009 ریختم . البته یادم میاد پارسالم یه همچین مشکلی با کاسپرسکی داشتم که کلی از بازیهامو نمیگذاشت اجرا کنم تا جایی که مجبور شدم پاکش کنم جاش norton 360 ریختم که دیگه اروری نمیداد حالا میخواستم بدونم راه حلی برای این مشکل هست ؟
تاریخ ویندوز رو ببر عقب ببین فرجی میشه!
در ضمن به صورت Offline هم باید باشی.

من از eset smart security 3.0.672 استفاده میکنم یه بار اپدیت کردم بعد 30 روزه شد از هر کرکی استفاده میکنم درست نمیشه کمک:((راستی الان دیگه اپدیت نمیشه.
http://www.nod321.com

اگه زدی اپدیت بشه و گفت اپدیت هست چند بار پشت سر هم update now رو بزن بالاخره اپدیت میشه:)

من الان درایوهامو خواستم باز کنم پنجره ی open with بازی میشه:eek:
کلا تو درایوها نمیره!ویروس گرفته؟؟؟ فکر کنم ویروس autorun گرفته میشه کاریش کرد؟؟
از قرار معلوم nod32 این وسط هیچ عکس العملی نشون نداده!

من الان درایوهامو خواستم باز کنم پنجره ی open with بازی میشه:eek:
کلا تو درایوها نمیره!ویروس گرفته؟؟؟ فکر کنم ویروس autorun گرفته میشه کاریش کرد؟؟
از قرار معلوم nod32 این وسط هیچ عکس العملی نشون نداده!
خب بزار درایو ویندوزت رو اسکن کنه NOD32 بعد اگه درست نشد بگو یه فکری دیگه ای بکنیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or