خب برنامه رو کامل پاک کن از تو رجیستری هم پاکش کن بعد با این کرک هایی که دادم کرکش کن!امین جان نمی تونم دانلود کنم. مگر اینکه کامل پاکش کنم.
امین جان من اینو میریزم اما باز برنامه premium نمیشه!
والا من تست نکردم چون خوشم از DAP نمیاد! حالا چرا گیر دادی به DAP ؟امین جان من اینو میریزم اما باز برنامه premium نمیشه!
چون بر عکس تو من خوشم از DAP میاد! حالا فعلا اینو پاک کردم نسخه 8 رو نصب کردم تا وقتی کرک درست این ورژن 9 بیاد!والا من تست نکردم چون خوشم از DAP نمیاد! حالا چرا گیر دادی به DAP ؟![]()
Internet Download Manager میتونه انتخاب خوبی باشه....
چه چیزی تو این dap دیدی؟چون بر عکس تو من خوشم از DAP میاد! حالا فعلا اینو پاک کردم نسخه 8 رو نصب کردم تا وقتی کرک درست این ورژن 9 بیاد!
تاریخ ویندوز رو ببر عقب ببین فرجی میشه!سلام
دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینه که من بازی gears of war رو تو کامپیوترم داشتم و بدون مشکل اجرا میشد ولی الان یکی دو روزه پیغام خطای
you cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game
رو میده هر چی فکر میکنم کار خاصی رو سیستم انجام ندادم که باعث این مشکل شده باشه فقط من انتی ویروسمو عوض کردم و کاسپرسکی 2009 ریختم . البته یادم میاد پارسالم یه همچین مشکلی با کاسپرسکی داشتم که کلی از بازیهامو نمیگذاشت اجرا کنم تا جایی که مجبور شدم پاکش کنم جاش norton 360 ریختم که دیگه اروری نمیداد حالا میخواستم بدونم راه حلی برای این مشکل هست ؟
http://www.nod321.comمن از eset smart security 3.0.672 استفاده میکنم یه بار اپدیت کردم بعد 30 روزه شد از هر کرکی استفاده میکنم درست نمیشه کمکراستی الان دیگه اپدیت نمیشه.
خب بزار درایو ویندوزت رو اسکن کنه NOD32 بعد اگه درست نشد بگو یه فکری دیگه ای بکنیم!من الان درایوهامو خواستم باز کنم پنجره ی open with بازی میشه
کلا تو درایوها نمیره!ویروس گرفته؟؟؟ فکر کنم ویروس autorun گرفته میشه کاریش کرد؟؟
از قرار معلوم nod32 این وسط هیچ عکس العملی نشون نداده!