مشکلات نرم افزاری

من اون کاری که گفتی انجام دادم(درایو مجازی بعد mount) خوب حالا چجوری تبدیل به AVI کنم

خب درایو مجازی اسمش با خودشه دیگه ویندوز به عنوان یه درایو میشناسش میری تو برنامه ای که داری(خواستی برنامه معرفی کنم) بعد درایو مجازی رو انتخاب میکنی(باید قبلش امیج رو mount کرده باشی) و بقیه تنظیمات برنامه...

سلام،
من يه تريلر دانلود كردم ولي با هيچي باز نميشه !
همچين اروري هم ميده ، انگار codec ميخواد ، البته تصويرش نمياد . يعني media codec ميخواد ؟
11-01-2009%2012-29-57%20%D8%B9%D8%B5%D8%B1.jpg
يه سوال ديگه ، برنامه يspy remover روي سيستمم داشتم ، چند وقت پيش كامل از توي add/remover pro پاكش كردم ولي هنوز هستش !:) سيستمم كه مياد بالا اينم مياد ، بعدش الان اون پايين بغل ساعت جا خشك كرده ! چه جوري ميشه نابودش كرد ؟‌ رجيستري؟

windows 7

من ویندوز 7 رو دانلود کردم با لایسنسش میخواستم بدونم چه جوری باید روی سیستمم نصبش کنم که هم ویستا باشه هم 7
ممنون میشم راهنمایی کنید

دوستان من چند روز پیش ایکس پی و ویستا رو نصب کردم ولی حالا که میخوام برم تو ایکس پی میگه ویندوز غیر قانونی هست و باید لایسنس بشه ولی دوراه هم بیشتر پیش پام نزاشته اتصال به اینترنت یا تماس با میکروسافت این درحالیه که من تو سیدی خود ویندوز اکتیویتورش رو دارم ولی اجازه نمیده وارد محیط ویندوز بشم حالا من چجوری میتونم برم تو ویندوز ایکس پی بدون اینکه این پیغام جلوم رو بگیره؟تو میحطی هم که باید بین دو ویندوز سوییچ کنم فقط برای ویستا با زدن اف 12 میشه حالت های safe mode و low resulution و بقیه رو انتخاب کرد ولی برای ایکس پی نمیشه حالا من چیکار کنم؟در ضمن هر از گاهی هم وقتی میخوام وارد ویستا بشم مانیتور میره رو حالتی که ویندوز رو نمیشناسه و من باید برگردم و برم تو سیف مود ویستا و درایور گرافیک رو پاک کنم تا ویندوز رو حالت عادی بیاد بالا بعد دوباره درایور رو نصب کنم مشکل چیه؟

همچين اروري هم ميده ، انگار codec ميخواد ، البته تصويرش نمياد . يعني media codec ميخواد ؟

k-lite codec نصب نداری؟!
اگه نداری نصب کن....

سيستمم كه مياد بالا اينم مياد ، بعدش الان اون پايين بغل ساعت جا خشك كرده ! چه جوري ميشه نابودش كرد ؟‌ رجيستري؟

برو جایی که نصب بود ببین همه فایل هاش پاک شدن؟!
از تو رجیستری پاکش کن بعد msconfig رو تو run بزن و از تو startup برش دار....

سلام دوستان. من net. Framework 3 رو وقتی نصب میکنم این ارور رو بهم میده.

You must use "turn windows features on or off" in the control panel to install or configure microsoft .net framework 3.0 x86.

در قسمت programs and features تو بخش net. Framework 3 هم on کردمش هم off ولی درست نشد . کسی میتونه راهنماییم کنه؟

سلام دوستان. من net. Framework 3 رو وقتی نصب میکنم این ارور رو بهم میده.

You must use "turn windows features on or off" in the control panel to install or configure microsoft .net framework 3.0 x86.

در قسمت programs and features تو بخش net. Framework 3 هم on کردمش هم off ولی درست نشد . کسی میتونه راهنماییم کنه؟
درود
ویندوزت ویستاس؟

دوستان من چند روز پیش ایکس پی و ویستا رو نصب کردم ولی حالا که میخوام برم تو ایکس پی میگه ویندوز غیر قانونی هست و باید لایسنس بشه ولی دوراه هم بیشتر پیش پام نزاشته اتصال به اینترنت یا تماس با میکروسافت این درحالیه که من تو سیدی خود ویندوز اکتیویتورش رو دارم ولی اجازه نمیده وارد محیط ویندوز بشم حالا من چجوری میتونم برم تو ویندوز ایکس پی بدون اینکه این پیغام جلوم رو بگیره؟تو میحطی هم که باید بین دو ویندوز سوییچ کنم فقط برای ویستا با زدن اف 12 میشه حالت های safe mode و low resulution و بقیه رو انتخاب کرد ولی برای ایکس پی نمیشه حالا من چیکار کنم؟در ضمن هر از گاهی هم وقتی میخوام وارد ویستا بشم مانیتور میره رو حالتی که ویندوز رو نمیشناسه و من باید برگردم و برم تو سیف مود ویستا و درایور گرافیک رو پاک کنم تا ویندوز رو حالت عادی بیاد بالا بعد دوباره درایور رو نصب کنم مشکل چیه؟
کسی نبود جواب بده؟

سلام یه سوال :
میخواستم ببینم تو IDM راهی برای لیمیت کردن سرعت هست مثلا وقتی داره دانلود میکنه من که سرعت 32kb از 25 تاش استفاده کنه مثل یوتورنت دیگه مرسی

سلام یه سوال :
میخواستم ببینم تو IDM راهی برای لیمیت کردن سرعت هست مثلا وقتی داره دانلود میکنه من که سرعت 32kb از 25 تاش استفاده کنه مثل یوتورنت دیگه مرسی
از منوی Downloads گزینه Speed limiter رو انتخاب کنید .
البته باید از یه ورژنی به بالا باشه که یادم نیست .

اقا يكي بياد يك كمكي بكنه! اين ويندوز XP ما انگاري داره قاط ميزنه.

از طرف مايكروسافت يك چيزي كنار ساعت اومده كه ميگه ويندوز شما دزدي ...

كسي راهي ميدونه حلش كنم ؟ يا ويندزو عوض كنم؟ آخه من الان يك سال و خورده اي ميشه ويندوز عوض نكردم نصف نرم افزار هايي كه روي سيستم اصلا يادم نيست CD هاش كجان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or