مشکلات نرم افزاری

اقا يكي بياد يك كمكي بكنه! اين ويندوز XP ما انگاري داره قاط ميزنه.

از طرف مايكروسافت يك چيزي كنار ساعت اومده كه ميگه ويندوز شما دزدي ...

كسي راهي ميدونه حلش كنم ؟ يا ويندزو عوض كنم؟ آخه من الان يك سال و خورده اي ميشه ويندوز عوض نكردم نصف نرم افزار هايي كه روي سيستم اصلا يادم نيست CD هاش كجان.
دریافت کرک

من برنامه Rapidshare Plus 2.1 رو دانلود کردم.ولی موقع اجرا این ارور رو میده:
rpplus2.1errorx353.png

این ارور واسه چیه و چجوری میشه حلش کرد ؟

سلام دوستان.
من یه مشکل بزرگ دارم.از زمانیکه از Firefox استفاده میکنم دیگه نمیتونم با IE و Opera صفحه ها رو باز کنم و ارور میده.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟

سلام دوستان.
من یه مشکل بزرگ دارم.از زمانیکه از Firefox استفاده میکنم دیگه نمیتونم با IE و Opera صفحه ها رو باز کنم و ارور میده.
چه ربطی به فایرفاکس داره؟:دی یعنی پاکش کنی اون 2 تا درست میشه؟!

سلام دوستان.
سلام عزیز
علی رضا جان یه نگاهی به تنظیمات Pr0×y بنداز. شاید یه برنامه تغییرش داده باشه.

چه ربطی به فایرفاکس داره؟ یعنی پاکش کنی اون 2 تا درست میشه؟!
مگه من این رو گفتم قشنگ؟آخه یادمه قدیم حالا با زور یا حسین هم که شده کار میکرد :دی
من نمیدونم چش شده فقط میدونم چند روز دیگه باید انتخاب واحد بکنم!! سیستم انتخاب واحد هم فقط با IE کار میکنه!
سلام عزیز
علی رضا جان یه نگاهی به تنظیمات Pr0×y بنداز. شاید یه برنامه تغییرش داده باشه.
سلام مهر پویا جان.
منظورت دقیقا کدوم قسمته؟

مهر پویا این DAP 9.0 رو چطوری میشه Premiumش کرد؟کرک هم ریختم ولی premium نمیشه!

میثم جان، اگه کرک سالم رو کپی کنی مشکلی نیست و Premium میشه و هیچ کار اضافه ای نمیخواد.

سلام مهر پویا جان.
منظورت دقیقا کدوم قسمته؟

راستش علی رضا جان، کار نکردن یه مرورگر میتونه از خیلی چیزا سرچشمه بگیره که راحت ترینش همین Pr0×yه که گفتم. حالا فعلا اپرا رو بی خیال. اما IE ممکنه بخاطر همین موضوع خراب شده باشه یا یه کرم(تروجان، ویروس...) یا خطا های دیگه مثل دستکاری کردن برنامه ها و ...
من یادمه بخاطر یه کرم وقتی با Spyware Doctor 5.5 سیستم رو Clean کردم دیگه خیلی سایتا رو نمیتونستم باز کنم از جمله BC. زده بود تمام تنظیمات رو خراب کرده بود.
برای چک کردنش خیلی راحت برو به کنترل پنل>اینترنت آپشنز>تب کانکشنز>کانکشنتو انتخاب کن>روی ستنینگز بزن
تو پنجره که باز میشه قسمت Pr0×y server رو نگاه کن. اگه تیک داره شماره ها رو (همینطور تو قسمت Advanced) پاک کن و تیک رو بردار.

اگه درست شد که چه بهتر اما اگه درست نشد میتونی به دو گزینه عوض کردن ویندوز :) و استفاده از برنامه های فیکس و ریپر رجسیتری و سیستم استفاده کنی.(البته راه های دیگه ای هم هست؛ مثل نصب مجدد IE یا نسخه بالاتر مثل این 8.0 RC1 که تازه ریلیز شده)
البته ممکنه یکی از دوستان یه چیزی یادش بیاد که من یادم نیست. پیر شدیم دیگه... :)

آخرین ویرایش:
برای چک کردنش خیلی راحت برو به کنترل پنل>اینترنت آپشنز>تب کانکشنز>کانکشنتو انتخاب کن>روی ستنینگز بزن
تو پنجره که باز میشه قسمت Pr0×y server رو نگاه کن. اگه تیک داره شماره ها رو (همینطور تو قسمت Advanced) پاک کن و تیک رو بردار.
دقیقا مشکلش همینجا بود.الان خیلی راحت سایتا رو بالا میاره.
خیلی ممنون مهر پویای عزیز.

یک سوال:

چرا هر بار آپدیتی برای IDM می یاد این برنامه قطع می شه! و می گه باید اجباری آپدیت کنی و اسم و پسوورد و... بدی.

اعصابم را بهم ریخته. راهی نیست که دیگه آپدیت نشه؟

میثم جان، اگه کرک سالم رو کپی کنی مشکلی نیست و Premium میشه و هیچ کار اضافه ای نمیخواد.
مهر پویا من همون کرکی که تو 0Day گذاشته بودی به همرا خود برنامه دان کردم کرکو اجرا هم کردم و پچ هم شد ولی الان نمیتونم از امکانات برنامه که وقتی پرمیوم میشه(برای مثال hide کردن پنجره ی دانلودها) استفاده کنم
شرمنده اگه میشه یه بار دیگه لینک کرک این ورژن 9.0.0.7 برام بذار:blushing:
ممنون
یک سوال:

چرا هر بار آپدیتی برای IDM می یاد این برنامه قطع می شه! و می گه باید اجباری آپدیت کنی و اسم و پسوورد و... بدی.

اعصابم را بهم ریخته. راهی نیست که دیگه آپدیت نشه؟
ببین تو تنظیمات یه قسمت به اسم auto update پیدا میکنی اگه پیدا کردی تیکشو بردار احتمالا مشکل برطرف میشه

شرمنده اگه میشه یه بار دیگه لینک کرک این ورژن 9.0.0.7 برام بذار:blushing:

قبلا احمد اپلودش کرده بود:

http://scorpion2.webng.com/Crack/DAPatch7_O.S.Gr_Team.rar

الان اصلا باز نمی شه و می گه باید پسوورد و user بزنی.

باید کرکش بکنی!!
این 2 تا کرک رو تست گن جفتش سالمه:

http://stashbox.org/381789/Patch Update 3.rar
http://stashbox.org/377369/idm.rar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or