مشکلات نرم افزاری

سلام علیرضا
چطوری؟
واسه کسپر سایت http://www.kavkiskey.com/ هست نمیدونم میشناسی یا نه...

اون مشکل هم همین چند روز پیش علی داشت خود به خود درست شد واسه منم گاهی پیش میومد ولی بازم خود به خود درست میشد! یه راه شاید خیلی چرت خودم براش پیدا کردم یعنی بعضی وقتها که جواب میداد:دی
برو سایت meebo.com و از طریق این سایت وارد id ت بشو و یه مدتی بمون و با بروبچ هم چت کن و اینا بعد یاهو رو باز کن یوزر و پست رو بزن ببین درست میشه یا نه:p واسه من که جواب داده و یاهو باز شده...

http://www.kavkiskey.com/

کمک !!!
کسپرم آپدیت نمی شه :((
یعنی اصلا هیچی دانلود نمی کنه حتی 1 کیلوبایت ... :(
در ضمن فقط کسپر من این طوری نیست ... یکی به من گفت از من آپ نمی شه و منم رفتم دیدم از منم همینطور شده ...
لطفا جواب بدید :praying:

کمک !!!
کسپرم آپدیت نمی شه :((
یعنی اصلا هیچی دانلود نمی کنه حتی 1 کیلوبایت ... :(
در ضمن فقط کسپر من این طوری نیست ... یکی به من گفت از من آپ نمی شه و منم رفتم دیدم از منم همینطور شده ...
لطفا جواب بدید :praying:
یکی نیست جواب بده ؟!! :crying:

Last edited by a moderator:
بچه من ويندوز تازه نصب كردم منتها دير شات دان ميشه اشكال از كجا؟؟؟؟
اول اینکه بچه خودتی و درست صحبت کن;)
دوم هم چون ویندوزتو تازه نصبیدی وقتی به اینترنت وصل میشی چون اتوآپدیت ویندوزت فعاله خودش آپ میکنه و وقتی ویندوزو خاموش میکنی آپدیت های جدید رو (در هنگام خاموش شدن) نصب میکنه و شما هم وقتی شات دون میکنی تندی مانیتور هم خاموش میکنی در نتیجه متوجه نمیشی.
در ضمن این چیزی که من گفتم میتونه یکی از دلایل مختلف (مثل ویروسی شدن یا دستکاری شدن ویندوز یا مشکلات سخت افزاری و یا ...) دیر خاموش شدن باشه.

چه دلیلی میتونه وجود داشته باشه که با وجود فعال بودن جاوا در ff سایتی مثل www.yougamers.com این ارور رو به شما بده ؟!

توضیحات به صورت عکس :
fwuj9j.jpg

دوم هم چون ویندوزتو تازه نصبیدی وقتی به اینترنت وصل میشی چون اتوآپدیت ویندوزت فعاله خودش آپ میکنه و وقتی ویندوزو خاموش میکنی آپدیت های جدید رو (در هنگام خاموش شدن) نصب میکنه و شما هم وقتی شات دون میکنی تندی مانیتور هم خاموش میکنی در نتیجه متوجه نمیشی.
در ضمن این چیزی که من گفتم میتونه یکی از دلایل مختلف (مثل ویروسی شدن یا دستکاری شدن ویندوز یا مشکلات سخت افزاری و یا ...) دیر خاموش شدن باشه.
مشكلم از اين جا نيست فكر كنم مشكل از ويندوزه

چه دلیلی میتونه وجود داشته باشه که با وجود فعال بودن جاوا در ff سایتی مثل www.yougamers.com این ارور رو به شما بده ؟!

توضیحات به صورت عکس :
fwuj9j.jpg
اینو دان کن بینیم چی میشه
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Click here to download Adobe Flash Player 9 - For Mozilla Firefox
یکی
[/FONT]
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]نی[/FONT][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] به ما بگه آخه جاوا چه ربطی به flash player داره!!!!:confused:
[/FONT]
[/FONT]

نميدونم اين سوال سخت افزاريه يا نرم افزاري ولي چاره چيه ؟!
خب؛
من امروز سرويس پك 3 ريختم ،‌تمام برنامه ها رو نصب كردم ،‌منظورم اينه كه توي Device manager هيچ علامت سوال زردي به نشانه ي نصب نشدن ديده نميشه ولي مشكل صوتي دارم ، يعني اينكه صدايي جز فيس از اسپيكر هاي من به گوش نميرسه !
در حالي كه آهنگ پخش ميشه و صداي فيس مياد !:دي
اين صدا در مورد همه ي صدا ها صدق ميكنه !
متشكر ميشم اگه راهنماييم كنيد :love:

كسي اطلاعاتي نداره ؟!
اينم عكس :
zv9abp.jpg

آخرین ویرایش:
سلام من وقتی میخوام داخل یه متن فارسی انگلیسی تایپ کنم نمیشه و کلمه انگلیسی مره اول جمله و اعصابم ریخته بهم و کلا توی همه جای ویندوز همینطوریه مثلا اینجوری(سلام khobi ) اینجا درسته اما توی برنامه ها اینجوریه (khobi سلام ) حالا کسی میدونه باید چی کار کنم ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or