من یه ویندوز XP دارم و توش یه یوزر ( اکانت یا هر اسم دیگه .. ) دارم . اوایل در جا welcome میومد و کار شروع میشد . اما الان ازم لاگین میخواد اونم مدل سروری . پسورد هم نگذاشتم .
یادمه که میشد لاگین بیخود رو برداشت ؟
این مدل سروری رو از کجا میشه عوض کرد ؟ ( اطلاعات عمومی )
ممنون اگه جواب بدین .
regedit رو باز کن. برو به ادرس زیر:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
مقدار AutoAdminLogon را 1 بده.
مقدار DefaultUserName را نام یوزر نیمت بده
مقدار DefaultPassword رو اگر یوزرت رمز داره رمزشو بده.
هر کدوم از مقادیر بالا اگر وجود نداشت بسازشون. نوعشون String هست!! (همگی)
در مورد سروری بودنش!! تنظیمات ویندوز رو عوض کردی یا در بخش network دستکاری کردی (lan) که برای حل مشکل در همون ادرس رجیستری مقدار LogonType را صفر بزار!! یا از بخش user accounts گزینه Change the way users log in and log off رو انتخاب کن و گزینه Use the welcome screen و Use fast user switch رو تیک بزن.
سلام
بعضی موقع ها روی صفحه کامپیوترم این ارور رو میده و به از اون تمام صفحات رو میبنده
dr watson postmortem debugger has encounted a problem and needs to close
اگه بگین چی کار کنم ممنون میشم
فکر میکنم ویروسه نه؟
چی بگم!!
dr.watson یک دیباگر دیفالت روی ویندوزه!! زمانی که در یک نرمافزار اروری پیش میاد ویندوز به دنبال کدی برای ارجاش میگرده و وقتی نتونه چیزی پیدا کنه اشکال را به عنوان یک باگ یا مشکل پیش بینی نشده به یک دیباگر میسپارد. مثلا اگر visual stadio روی سیستمت نصب باشه اون سعی میکنه دیباگش کنه یا VC++ اگر نصب باشه. ولی DR.watson یک دیباگر دیفالته که با ویندوز نصب میشه ولی به صورت خودکار برای دیافت مشکلات نرمافزار ها و سعی در دیباگشون فعال نمیشه مگر از تنظیمات فعالش کنی (بافرستادن آرگمنت به فایل DRWATSON.EXE)
ولی بعضی وقتها بعضی از ویروسها و یا تروجانها (مخصوصا سری AceBot یا Nail) از این فایل استفاده میکنند تا خودشون رو به صورت تحت دیباگ در بیارند و سپس غیر قابل kill یا بسته شدن بشن!! که در بعضی مواقع اینکارشون مشکل ایجاد میکنه و میشه اینی که شما میگی!! ولی خب دلیلی وجود نداره که حتما این موضوع باعث مشکل شما شده باشه. اصولا این ممکنه به علت مشکلات بعضی از درایوهایی که نصب کردید هم باشه که explorer بعضی مواقع با باگ برخورد میکنه و موضوع رو به dr.watson که ممکنه به هر دلیلی فعال باشه ارجاء میده!!
نظر قطعی نمیشه داد ولی میشه احتمال داد که 90 درصد ویروسه!! و چون نوع ویروسم معلوم نیست تنها میشه پیشنهاد داد که آنتی ویروست رو آپدیت کنی و یک فول اسکن بزاری سیستم بشه.