مشکلات نرم افزاری

خب چه فرقی میکنه واسه شما مگه نمیخوای دانلود کنی؟! تازه این اپدیت فقط واسه بار اول یکبار بزار اپدیت بشه از دفعه های بعدی حجم ادیت خیلی کم هست...
چون من دایل آپی هستم همه ی دانلودما از کافی نت انجام میدم (بالای 1 مگ از خونه نمی گیرم!)
این چون 10 مگه!!!
اگه راهی نداره از همین نسخه ی 4 که beta هستش استفاده کنم!!

چون من دایل آپی هستم همه ی دانلودما از کافی نت انجام میدم (بالای 1 مگ از خونه نمی گیرم!)
این چون 10 مگه!!!
اگه راهی نداره از همین نسخه ی 4 که beta هستش استفاده کنم!!
فکر نمیکنم راهی باشه....
این بتاش رو من تست نکردم ولی فکر کنم اونم اپدیت بخواد!!
10 مگ که چیزی نیست من بیشتر از اینام با دیلاپ دانلود کردم:)

دیگه هر چقدر باشه از 10 مگ که کم تره!!
ممنون از راهنماییت
واسه این میگم که حتی اگه جدیدترین ورژنش رو بگیری(بتا رو تست نکردم!!) بازم اپدیت رو باید بکنی اونم با همون حجم من که فکر نمیکنم فرقی بکنه ولی خب یه تست بکن:)

سلام ! ویروس win32.hidrage افتاده به جونه سیستم همه ی فایل های exe. را خراب کرده ! یک برنامه میخوام که ویروس را پاک کنه و برنامه هام هم بمونن و exe. خراب شده درست بشه !
ممنون !
(اگه راه حلی هم هست بگید)

سلام ! ویروس win32.hidrage افتاده به جونه سیستم همه ی فایل های exe. را خراب کرده ! یک برنامه میخوام که ویروس را پاک کنه و برنامه هام هم بمونن و exe. خراب شده درست بشه !
ممنون !
(اگه راه حلی هم هست بگید)
اگه اشتباه نکنم این همون ویروس jeefo هست که یه اسم دیگه هم داره که همینه که گفتی!
این رو دانلود کن:
http://rapidshare.com/files/170531299/antijeefo-en.rar.html

!!!
پس فایده ای نداره !
من قبلا با kaspersky تست کردم همه فایل ها سالم شد !
یه سرچی برام میکنی ببینی چه خبره؟!
در مورد همین که بهت دادم هم مطمئن نیستم نتونه برگردونه:دی من خودم خیلی وقته پیش شاید 2 سال پیش این ویروس رو گرفتم و زیاد یادم نیست!
اگه میتونی کاسپر یا ناد32 نصب کن اونا بهتر هستن!

آقا من نود 32 دارم . اسمارت سكيوريتي . يه ورژن قبلا داشتم هر بار كه وصل ميشدم به اينترنت مث آدم آپديت ميشد . اين يكي ورژن رو كه گرفتم هر بار وصل ميشم ميره برا آپديت اما اون فايل 20 كيلوبايتي رو كه دان ميكنه يهو تبديل ميشه به تاريخ امروز و ديگه فايل آپديت دانلود نميكنه .مشكل چيه؟

آقا من نود 32 دارم . اسمارت سكيوريتي . يه ورژن قبلا داشتم هر بار كه وصل ميشدم به اينترنت مث آدم آپديت ميشد . اين يكي ورژن رو كه گرفتم هر بار وصل ميشم ميره برا آپديت اما اون فايل 20 كيلوبايتي رو كه دان ميكنه يهو تبديل ميشه به تاريخ امروز و ديگه فايل آپديت دانلود نميكنه .مشكل چيه؟
وقتی آپدیت میکنی یوزر و پسوردت میره جزو بلک لیست .برای گرفتن جدیدترین یوزر پسورد برو به اینجا (البته سایته چینیه)اونایی که رنگشون سبزه یعنی که هنوز توسط کسی استفاده نشده و برای شماست:
http://www.for-ever.cn/nod32

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or