دوستان من راهنمایی میخوام عجله هم دارم.
راستش من دارم آرشیو فیلم جمع میکنم. بعضی از فیلم هام رو دی وی دی هایی هستن که زیاد مرغوب نیست. واسه همین میخوام اونها رو روی dvd خوب رایت کنم. تا حد اقل تا چندین سال دیگه برام بمونه.5- 6 سال..میشه بگید چه DVD خامی الان واسه این کار من خوبه؟ قیمتش هم میخوام بیشتر از دونه ای 400 نباشه.ولی بهترین چیز رو بگید تو این قیمت.خداییش هم از روی حدس و گمان نگید این کاره ها بگن.
dvd که معرفی میکنید رو لطفن بگید که چطوری اصلش رو از تقلبیش تشخیص بدم.
بعد اینکه من اگه فیلم هام رو با سرعت 4 رایت کنم ماندگاری بیشتری دارن؟
سلام ، برای بازکردن سایت http://canyourunit.com/ از دو مرورگر فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر استفاده کردم.
(البته بعد از انتخاب بازی در سایت بالا)
ff که اصلا باز نکرد و ie هم این ارور رو بهم داد.
لطفا راهنمایی کنید ؟
اگر نیاز به نصب برنامه یا اکستنشنی هست لطفا لینک مربوطه رو هم قرار دهید
اولا که سایت برای منم میاد ولی بعدش که مثلا gta IV رو انتخاب میکنم یه صفحه میاد که وضعیت رو مینویسه در حال دانلود کردن .واللا سايتش برا من اومد . احتمالا تو اون لحظه سرورش مشكل داشته ...
سلام!
خب . الان يكي از دي وي دي هاي توپ smart buy هست . دي وي دي كه من خودم براي داپليكيتر ازش استفاده ميكنم . واقعا دي وي دي هاي عالي هست . قيمتش هم عمده 280 300 هست . داپليكيتر دستگاهيه كه با سرعت بسيار بالا و همزمان تعداد زيادي دي وي دي رو رايت ميزنه . به همين دليل دي وي دي هاي معمولي توش ميسوزن . من تا حالا يه دونه سوخته هم از smart buy نداشتم ...
در ضمن تا حالا تقلبي اين اسمارت باي رو نديدم من!
ربطي نداره . شما با 8 رايت كن . بيشتر يا كمتر از اين سرعت ممكنه مشكل پيش بياره ...
چه قدر طول کشید ؟ نفهمیدی چی بود ؟ چند مگ بود ؟:confused:آهان . خو بعدش برات مينويسه . يه نرم افزار دانلود ميكنه رو هاردت . براي منم همين طور شد . بعد اون صفحه اومد...
برای من سوختی مهم نیستا..همین جوری خش نیفته روش..( با مراقبت ویژه )
منم شنیدم ولی مطمئنی قیمتش اینه؟ من 50 تا بخوام 300 میدن؟ تازگی خریدی شما؟
از کجا بخرم بهتره؟ مرکز کامپیوتر ایران؟
چه قدر طول کشید ؟ نفهمیدی چی بود ؟ چند مگ بود ؟
من الان نیم ساعته که منتظرم به خدا ...
وقتی آپدیت میکنی یوزر و پسوردت میره جزو بلک لیست .برای گرفتن جدیدترین یوزر پسورد برو به اینجا (البته سایته چینیه)اونایی که رنگشون سبزه یعنی که هنوز توسط کسی استفاده نشده و برای شماست:
http://www.for-ever.cn/nod32
دومیش:
من چند روزیه که میخوام با یاهو مسنجر Sign in کنم مینویسه:
There was a problem signing into Yahoo Messenger.
Please try again a little bit later.
همچنان هم مشکل حل نشده که نشده!
همچین سایتی برای سریالهای جدید آنتی ویروس کسپر هم هست؟
شما کلا خسته نباشی!با نصب مجدد ياهو يا تغيير ويندوز يا تغيير isp احتمالا مشكل حل ميشه .
خوب شد امین رو بهم معرفی کردین دوست عزیز!يه سرچ بزن . تو تاپيك درخواست كرك و اينا برو بچ گذاشته بودن . از امين بپرس ...
شما کلا خسته نباشی!
یاهو رو چند دفعه نسخه های مختلفش رو نصب کردم.ISP رو هم عوض کردم.
مسلما این کارها رو انجام دادم که اومدم اینجا گفتم.فکر میکردم راه حل دیگه ای داره.
اگه میخواستم ویندوز رو هم عوض کنم که دیگه اینجا پست نمیدادم.
آماتور که نیستم.
ولی بازم ممنون از اینکه خواستین کمک کنین.
خوب شد امین رو بهم معرفی کردین دوست عزیز!
میدونم شما قصدت کمک به من بود ولی مجبور نیستین که وقتی جواب سوالی رو نمیدونین پست بدین!
حالا كه ما كمكت كرديم و گفتيم بله هست و فقط بايد يه سؤال از امين ميكردي ناراحت ميشي؟ طوري نيست . ما نيتمون خير بود دوست من ...همچین سایتی برای سریالهای جدید آنتی ویروس کسپر هم هست؟