مشکلات نرم افزاری

بستگی داره مشکلت چی باشه. چه خطایی هنگام نصب ایجاد میشه؟
در این مواقع برنامه ای نیست معمولا که به زور یه برنامه رو نصب کنه. میتونی از نسخ پرتابل برنامه ها استفاده کنی که نیاز به نصب ندارن(اما اگه بتونی نصب کنی معمولا برنامه ها Stableتر اجرا میشن)

میگم که هیچ اروری
اصلا اجرا نمیشه ! یه لحظه لودینگ میشه (ساعت شنی:biggrin1:) بعدش هیچ اتفاقی نمیافته:confused:
نسخه پرتابل یاهو مسنجر و ریل پلیر رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
ممنون از راهنماییتون:smile:

تو رو خدا یکی کمک کنه
من می خوام با استفاده از hamachi با دوستم redalert2 بازی کنم باید ipx نصب کنم برای نصب ipx توی ویستا اینجا گفته اول باید یه سری فایل رو توی فایل ویندوز replace کنی بعد وقتی من می خوام replace کنم همرو replace می کنه به جز 1 تا فایل به اسم nwprovau.ddl هی میگه
this action cant be completed because the file is open in another program close the find and try again
از توی task manager هم میرم نسیتش که ببندمش چیکار کنم؟

یکی به من کمک کنه :(

ببین درکل گروه های کرکینگ یا کرکر های Individual حرفه ای کاراشون معمولا (با درصد99.99) بدون اشکال هستن و این آنتی ویروسا الکی گیر میدن. زمانی باید به فایلت شک کنی که کرکری که فایل رو رو نت گذاشته آشنا نباشه یا هاستینگ فایل(سایتی که ازش میگیری) قابل اعتماد نباشه.
شما هم عکسی که گذاشتی مربوط به کرک دوم هست که مال تیم tRUE هست. کافیه آنتی ویروستو غیر فعال کنی و ازش استفاده کنی و دوباره اونو فعال کنی. من بارها شده به فایلها و برنامه هایی که خودم ساختم هم گیردادن آنتی ویروس ها. من با کرک های تیم tRUE هیچ مشکلی نداشتم. شما از هر دوکرک میتونی استفاده کنی. هم اونی که مال منه(که میدونم مشکلی نیست) هم اونی که مال tRUE هستش.

درضمن بگم سایت cracktop.com خیلی قابل اعتماد نیست چون خیلیا اونجا آپلود میکنن. اما من تا حالا با هیچ کرکی اونجا مشکل نداشتم. این سایت مال گروه FFOF از آلبانیه.

پیغام آنتی ویروس هم میگه این فایل یه تروجانه. این اشکالات مخصوصا با NOD پیش میاد. اگه یه موقع مشکل ویروس بود حساسیت به خرج بده اما این پیغام ها الکی هستن. یعنی همه کرک ها مشکل دارن؟

موفق باشی
مرسی از توضیحاتت:love: ، در اینکه تو هم یکی از بهترین ها هستی هیچ شکی نیست،;)
ولی به احتمال بالا مشکل از منه:) ! من الان کرکی رو که خودت آپ کرده بودی دانلود کردم،این دفعه فرقش با دفعه ی قبل این بود که nod ام بسته بود ولی با این ارور روبرو شدم ، احتمالا هم دلیلش اینه که دفعه ی قبل که داشتم همینو دانلود میکردم nod باز بود و گفت که ترمینیتش کن .نظرت چیه؟!

ببین این مشکل بعضی وقت ها پیش میاد و انتی ویروس هم گیر میده فایل هم هیچ مشکلی نداره منم خودم رو کشتم از 20 هزار تا هاست یه فایل کرک رو دانلود کنم نشد و همین ارور بالای تو رو داد:) مشکل هم همون انتی ویروسه....

ببین این مشکل بعضی وقت ها پیش میاد و انتی ویروس هم گیر میده فایل هم هیچ مشکلی نداره منم خودم رو کشتم از 20 هزار تا هاست یه فایل کرک رو دانلود کنم نشد و همین ارور بالای تو رو داد:) مشکل هم همون انتی ویروسه....
از اولم از این nod خوشم نمیومد، کسپر یه چیز دیگست به خدا ... :love:
حالا مطمئنا اگه آنتی ویروسو عوض کنم مشکل حل میشه ؟!
امین مشکل رپیدم به این nod ربطی نداره ؟!:)

از اولم از این nod خوشم نمیومد، کسپر یه چیز دیگست به خدا ... :love:
حالا مطمئنا اگه آنتی ویروسو عوض کنم مشکل حل میشه ؟!
امین مشکل رپیدم به این nod ربطی نداره ؟!:)
مجبورت که نکردن خوب برو از kasper استفاده بکن ولی من در کل با nod بیشتر حال میکنم:)
اگه به نظرت خیلی مشکل جدیه که بخوای انتی ویروس عوض کنی خب عوض کن:دی!

نه چه ربطی داره اخه؟!:دی

مجبورت که نکردن خوب برو از kasper استفاده بکن ولی من در کل با nod بیشتر حال میکنم:)
اگه به نظرت خیلی مشکل جدیه که بخوای انتی ویروس عوض کنی خب عوض کن:دی!

نه چه ربطی داره اخه؟!:دی
من موندم این nod چی داره که تو انقدر باهاش حال میکنی ؟!:)
کسپر اسکای:love: - همین الان عوضش میکنم !:cool:
احتماله دیگه :-"- باید اقدام کنم و اکونتشو بخرم ! :laughing:

حدس میزدم اخه ربطی نداشت:) همون اکونت رو بگیر از همه بهتره,کلا واسه کی که ADSL داره اکونت راپید واجبه...
پس باید صبرکنم ... :cool:
---------------
یه سوال دیگه ؟! با توجه به این عکس ، کرک برای نسخه ی بتای کسپراسکای با غیربتاش فرقی داره ؟!:)
در جواب به امتحان کرک های این سایت مشکل بالا پیش میاد !

پس باید صبرکنم ... :cool:
---------------
یه سوال دیگه ؟! با توجه به این عکس ، کرک برای نسخه ی بتای کسپراسکای با غیربتاش فرقی داره ؟!:)
در جواب به امتحان کرک های این سایت مشکل بالا پیش میاد !
خب وقتی نوشته حتما مشکل پیش میاد دیگه باید key های beta رو بدی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or