مشکلات نرم افزاری

سلام

خوشحالم (حداقل فعلا) مشکلت حل شد.

1. مشکل اصلی بیشتر نرم افزار های حسابداری (ایرانی) اینه که با ویندوز های جدید سازگار نیستن ... نه اینکه سیستم قوی و به روز بخوان
اکثرشون با ویندوز XP سازگارن و برای نصب روی سون به بعد مشکل دارن
راهش اینه که یا از یه برنامه جدید که روی سون قابل نصب باشه استفاده کنید
یا روی ویندوز سون با ماشین مجازی سیستم عامل XP رو شبیه سازی کنید که بتونید هر برنامه ای خواستید نصب کنید

2. برای آپدیت 7 غیر اصل هیچ مشکلی نیست. به جای آپدیت آفلاین میتونید مستقیما از قسمت آپدیت ویندوز نصب کنید. فقط یه آپدیت بود که اصلی بودن ویندوز رو بررسی میکرد و مشکل ایجاد میکرد (KB971033) که اگه اون نصب نشه بقیه آپدیت ها رو میتونید با همین کرک های رایج همراه ویندوز، نصب کنید.
سلام.
ممنون از پاسختان فقط یک سوال دیگر:
هر از چند گاهی در اینترنت ناگهان کارت گرافیکم هنگ می کند و ارور Display driver stopped responding and has recovered نمایش داده می شود، نکته این جاست که در حین بازی های سنگین هیچ اتفاقی نمی افتد و تا به حال دوبار در اینترنت این اتفاق افتاده است. کامپیوتر هم کاملا جدید است و حدود دو هفته است که خریداری شده است. کارت گرافیک: Zotac GTX970 AMP! Extreme Core Editon. نسخه درایور: 355.82. مشکل از کجا می تواند باشد؟ ممکن است بخاطر ویندوز غیراورجینال باشد یا دلیل دیگری دارد؟ فکر نمی کنم مشکل از خود کارت گرافیک باشد چون حین فشار بالای بازی های سنگین مشکلی پیش نمی آید.
با تشکر.

آنتی ویروسم رو عوض کردم و Smart security نصب کردم ولی کرکی !
نسخه های کرکی از توانایشون کم میشه برای شناسایی ویروس؟
اگر درست کرک بشه نه مشکلی نداره
فقط باید حواستون بهش باشه که گاهی سریال بلاک میشه یا کرک از کار میفته، اکثر قابلت های آنتی ویروس هم خاموش میشن تا دوباره آنتی ویروس رو اکتیو کنید
برای آپدیت هم به نظر من هیچوقت از آپدیت های آفلاین یا آدرس هایی که سایت ها میذارن استفاده نکنید. مستقیم از سایت/دیتابیس خود برنامه آپدیت کنید
سلام.
ممنون از پاسختان فقط یک سوال دیگر:
هر از چند گاهی در اینترنت ناگهان کارت گرافیکم هنگ می کند و ارور Display driver stopped responding and has recovered نمایش داده می شود، نکته این جاست که در حین بازی های سنگین هیچ اتفاقی نمی افتد و تا به حال دوبار در اینترنت این اتفاق افتاده است. کامپیوتر هم کاملا جدید است و حدود دو هفته است که خریداری شده است. کارت گرافیک: Zotac GTX970 AMP! Extreme Core Editon. نسخه درایور: 355.82. مشکل از کجا می تواند باشد؟ ممکن است بخاطر ویندوز غیراورجینال باشد یا دلیل دیگری دارد؟ فکر نمی کنم مشکل از خود کارت گرافیک باشد چون حین فشار بالای بازی های سنگین مشکلی پیش نمی آید.
با تشکر.
سلام
خواهش میکنم ... خوشحالم به دردتون خورد
این ارور از درایور کارت گرافیکه ، معمولا هم تو محیط ویندوز اینطوری میشه
بعضی وقت ها برای بازی های سنگین هیچ مشکلی نداره و تو یه بازی خیلی سبک یا محیط ویندوز پیغام میده
راهش اینه که اگر نسخه جدید تر از نسخه ای که دارید اومده ، درایور رو آپدیت کنید
اگرنه به آخرین نسخه قبل از اینی که الان هست برگردید و منتظر آپدیت جدید باشید

ممکنه راه دیگه ای هم داشته باشه/یا برای اینکه دلیل این مشکل چیه؛ اگر تو تاپیک مشکلات درایور بپرسید دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن.
دوستان چرا KM Player موقع پخش فیلم های 1080 اونارو تبديل به 720 میکنه؟
راهی نیست درست بشه؟
F2 رو بزن که تنظیمات برنامه باز بشه
General --> Playback-->When Starting Playback, open to
منوی کشویی رو باز کن و این گزینه رو انتخاب کن
Original Size

F2 رو بزن که تنظیمات برنامه باز بشه
General --> Playback-->When Starting Playback, open to
منوی کشویی رو باز کن و این گزینه رو انتخاب کن
Original Size

بازم همون اتفاق میفته
با Medit Player Classic مشکلی نداره و 1080 هست
ولی وقتی با KM میخوام فول کنم Resolution رو میزنه 1280*720

سلام

خوشحالم (حداقل فعلا) مشکلت حل شد.

1. مشکل اصلی بیشتر نرم افزار های حسابداری (ایرانی) اینه که با ویندوز های جدید سازگار نیستن ... نه اینکه سیستم قوی و به روز بخوان
اکثرشون با ویندوز XP سازگارن و برای نصب روی سون به بعد مشکل دارن
راهش اینه که یا از یه برنامه جدید که روی سون قابل نصب باشه استفاده کنید
یا روی ویندوز سون با ماشین مجازی سیستم عامل XP رو شبیه سازی کنید که بتونید هر برنامه ای خواستید نصب کنید

2. برای آپدیت 7 غیر اصل هیچ مشکلی نیست. به جای آپدیت آفلاین میتونید مستقیما از قسمت آپدیت ویندوز نصب کنید. فقط یه آپدیت بود که اصلی بودن ویندوز رو بررسی میکرد و مشکل ایجاد میکرد (KB971033) که اگه اون نصب نشه بقیه آپدیت ها رو میتونید با همین کرک های رایج همراه ویندوز، نصب کنید.

آدرسی که باز مشه ثابت و مشخصه یا هر بار به یه صفحه لینک میشید؟
اگر آدرس ثابته که احتمالا ویروس یا تروجان گرفتید که هر بار میخواد یه سایت خاص رو باز کنه و اون صفحه پیوند ها نمیذاره. یه آنتی ویروس خوب مثل Kaspersky Internet Security داشته باشید و سیستم رو اسکن کنید، احتمالا مشکل حل میشه
اگر نشد لینکی که باز میشه رو بذارید

اگرم فقط تبلیغات ناخواسته سایت های مختلفه که باز میشه، با افزونه های No Script و Add-Block مشکل حل میشه
درایور بلوتوث رو به آخرین نسخه آپدیت کنید... وقتی سرچ میکنه پیغامی اروری چیزی میده یا فقط پیدا نمیکنه
-
ممکنه دستگاه رو شناخته باشه اما فعال نباشه
تنظیمات Sound ویندوز، قسمت PlayBack
روی اسم اسپیکر بلوتوث راست کلیک کنید و Connect رو بزنید

داریور هم اپدیت کردم .. سرچ میکنه گوشی اینا اگه باشه پیدا میکنه اسمشو اما اسپیکر نه...
نه نشناخته هیچ جا هم اسمی ازش نمیاد :-\

دوستان من کامپیوترم چند روزه که به طور خودجوش هی واسه خودش BD-ROM میسازه!
وقتیم که پاک میکنم بعد از ری استارت دوباره برمیگردن . تنها نرم افزاری که دارم که مربوط میشه به درایو هام daemon tools هستش فک کنم مشکل از این برنامست!
کسی میتونه راهنمایی کنه که چجوری این مشکل حل بشه؟
;

دوستان من کامپیوترم چند روزه که به طور خودجوش هی واسه خودش BD-ROM میسازه!
وقتیم که پاک میکنم بعد از ری استارت دوباره برمیگردن . تنها نرم افزاری که دارم که مربوط میشه به درایو هام daemon tools هستش فک کنم مشکل از این برنامست!
کسی میتونه راهنمایی کنه که چجوری این مشکل حل بشه؟
;
روی آیکون برنامه daemon tools تو تکسبار راست کلیک کن و از قسمت ... Set Number Of میتونی تعداد درایو مجازی های سیستم رو مشخص کنی
بعضی نسخه ها از این قسمت نمیشه و باید از تنظیمات برنامه دنبال گزینه ای برای مشخص کردن تعداد درایو مجازی ها بگردی

یه سوال نرم افزاری من الان میخام کنار ویندوز 10 ای که نصب کردم رو سیستم یه ویندوز 7 هم نصب کنم چطور میتونم یه نصب تمیز بدون اینکه 10 مشکلی براش پیش بیاد انجام بدم ؟

سلام
راهی هست که برای مثلا یه پوشه خاص یا درایو خاص اجرای یه فرمتو کلن با یه برنامه غیر از default سیستم انجام داد!؟
مثلا همه فیلما با pot player بیاد ولی تو پوشه(یا درایو) مورد نظر با مدیاپلیر اصلی!!(به عنوان مثال فقط!!)

سلام
پروفایل فایر فاکس از کجا حذف میشه؟(باز نمیکنه فایر فاکسو)
شما یک بار آخرین نسخه رو دانلود و نصب کن تا جایگزین فایلهای از دست رفته و مشکل دار برنامه بشه و تونی برنامه رو اجرا کنی
یه سوال نرم افزاری من الان میخام کنار ویندوز 10 ای که نصب کردم رو سیستم یه ویندوز 7 هم نصب کنم چطور میتونم یه نصب تمیز بدون اینکه 10 مشکلی براش پیش بیاد انجام بدم ؟
برای نصب دو تا ویندوز همیشه بهتره که اول ویندوز قدیمی رو نصب کنید و بعد ویندوز جدید که بدون مشکل و به قول خودتون تر وتمیز باشه
مراحل نصبش هم با نصب عادی ویندوز تفاوتی نداره ... فقط باید به حالت Custom باشه و یک درایو دیگه رو برای نصب انتخاب کنید (به غیر از اون دراوی که ویندوز اول نصب شده)
سلام
راهی هست که برای مثلا یه پوشه خاص یا درایو خاص اجرای یه فرمتو کلن با یه برنامه غیر از default سیستم انجام داد!؟
مثلا همه فیلما با pot player بیاد ولی تو پوشه(یا درایو) مورد نظر با مدیاپلیر اصلی!!(به عنوان مثال فقط!!)
تا اونجا که من میدونم همچین امکانی نیست ... چون قرار دادن برنامه پیش فرض بر اساس نوع فایلهاست
حالا از اون پسوند هر جای هاردتون باشه با برنامه ای که تنظیم کردید باز میشه
میتونید داخل برنامه های مختلف Playlist درست کنید و اون پوشه ای که میخواید رو آدرس بدید. که هر برنامه Playlist اون پوشه ای که میخواید رو داشته باشه برای اجرا
-
اگر کاری که میخواید انجام بدید براتون اهمیت داره، میتونید داخل یک پوشه از هارد فایلها رو فرمتشون عوض کنید و برای اون پسوند متفاوت یک برنامه خاص قرار بدید
ولی من پیشنهاد نمیکنم چون عوض کردن فرمت و زمانی که میبره و کم شدن احتمالی کیفیت، ارزشش رو نداره

درود
این سیستم در پخش ویدوهای 1080p x265ـی که بیتریتش یمقدار بالاس لگ میزنه
راهی هست بشه پردازشو به GPU سپرد؟

cpu :core 2 dou 6300
Vga : radeon hd 5450 1G
Ram : 4GB DDR2
سلام
قبل از هر چیز من پیشنهاد میکنم از یه کدک خوب و پلیر سبک استفاده کنید
k Lite Codec pack
و
Media Player Classic
که همراه کدک نصب میشه گزینه های خیلی خوبی هستن و احتمالا مشکل کندی ویدیو ها برطرف میشه
-
برای استفاده از پردازنده گرافیک، هم موقع نصب میتونید تنظیم کنید و هم بعد از نصب از قسمت تنظیمات MPC
Internal Fil*ters --->Video Decoder --->Hardware Decoder to use
منوی کشویی رو باز کنید و گزینه مربوط به گرافیک رو انتخاب کنید
پسوند هایی که میخواید رو هم از قسمت پایینش میتونید انتخاب کنید

سلام
قبل از هر چیز من پیشنهاد میکنم از یه کدک خوب و پلیر سبک استفاده کنید
k Lite Codec pack
و
Media Player Classic
که همراه کدک نصب میشه گزینه های خیلی خوبی هستن و احتمالا مشکل کندی ویدیو ها برطرف میشه
-
برای استفاده از پردازنده گرافیک، هم موقع نصب میتونید تنظیم کنید و هم بعد از نصب از قسمت تنظیمات MPC
Internal Fil*ters --->Video Decoder --->Hardware Decoder to use
منوی کشویی رو باز کنید و گزینه مربوط به گرافیک رو انتخاب کنید
پسوند هایی که میخواید رو هم از قسمت پایینش میتونید انتخاب کنید

سلام ممنون بابت توضیحی که دادی
در منوی کشویی Hardware Decoder to use گزینه ای برای GPU radeon نبود در پخش ویدئو همچنان لگ داشت آخرین ورژن klite هم نصب کردم
potplayer تست کردم تنظیمای خوبی برای ویدئو داره سنگین ترین ویدئو h265 که داشتم بدون لگ پخش میکنه

سلام
من به دلایلی مجبور شدم خیلی ناگهانی ویندوز رو عوض کنم و از 7 به 10 پریدم!
الان دو تا مشکل هست:

اول اینکه الان من هر نرم افزاری میخوام نصب کنم یا حتی تو دسکتاپیم فایل موو کنم, هی پیغام میاد که باید از ادمینستر (یوزر برادرم) اجازه داشته باشید. خود برادرم خیلی با 10 آشنا نیست و نمیدونه این رو چجوری لغوش کنه.
کسی اگه بلده لطفا میشه دقبق و مرحله به مرحله توضیح بده چجوری میشه این رو حل کرد؟

دوم اینکه به خاطر تغییر ناگهانی ویندوز تمامی بوک مارکای من تو گوگل کروم پریده! نمیشه یه جوری اونا رو برگردوند!؟

سلام
من به دلایلی مجبور شدم خیلی ناگهانی ویندوز رو عوض کنم و از 7 به 10 پریدم!
الان دو تا مشکل هست:

اول اینکه الان من هر نرم افزاری میخوام نصب کنم یا حتی تو دسکتاپیم فایل موو کنم, هی پیغام میاد که باید از ادمینستر (یوزر برادرم) اجازه داشته باشید. خود برادرم خیلی با 10 آشنا نیست و نمیدونه این رو چجوری لغوش کنه.
کسی اگه بلده لطفا میشه دقبق و مرحله به مرحله توضیح بده چجوری میشه این رو حل کرد؟

دوم اینکه به خاطر تغییر ناگهانی ویندوز تمامی بوک مارکای من تو گوگل کروم پریده! نمیشه یه جوری اونا رو برگردوند!؟

شما باید یوزر خودتون رو به Adiminstrator تغییر بدید واسه اینکارم تو ویندوز 10 :
Control Panel رو سرچ کند بعد مسیر زیر رو دنبال کن :
Control Panel\User Accounts\User Accounts\Change Your Account Type
یا
Control Panel\All Control Panel Items\User Accounts\Change Your Account Type

بوکمارک هاتون هم اگه اکانت داخل گوگل کروم سینس کرده باشیم فک کنم برگرده البته اگه فایالا خود گوگل کروم رو داشته باشید (تنظیمات) راحت همه چیز رو میتونید برگردونید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or