سلام
سلام.
ممنون که راهنمایی کردید.
در مورد مشکل قبلی ام که با توجه به راهنمایی ها آن نرم افزار را نصب کردم و فعلا که خدا را شکر مشکلی پیش نیامده است اما دو سوال که ربطی به موضوع قبلی ندارند:
1. آیا امکان نصب نرم افزار حسابداری روی Window 7 Home Premium وجود دارد؟ از شخصی شنیدم که می گفت نمی شود در حالی که من حتی از نرم افزار های سنگین ساخت انیمیشن (مثل 3ds Max) نیز برروی این ویندوز استفاده کردم و مشکل خاصی در کار با آن ها نداشتم.
2. آیا امکان نصب آپدیت های ویندوز 7 روی ویندوزی که کپی است و به صورت کپی فعال سازی شده و اورجینال نیست وجود دارد؟ مثلا روشی مثل آپدیت آفلاین آنتی ویروس ها و نظایر آن.
خوشحالم (حداقل فعلا) مشکلت حل شد.
1. مشکل اصلی بیشتر نرم افزار های حسابداری (ایرانی) اینه که با ویندوز های جدید سازگار نیستن ... نه اینکه سیستم قوی و به روز بخوان
اکثرشون با ویندوز XP سازگارن و برای نصب روی سون به بعد مشکل دارن
راهش اینه که یا از یه برنامه جدید که روی سون قابل نصب باشه استفاده کنید
یا روی ویندوز سون با ماشین مجازی سیستم عامل XP رو شبیه سازی کنید که بتونید هر برنامه ای خواستید نصب کنید
2. برای آپدیت 7 غیر اصل هیچ مشکلی نیست. به جای آپدیت آفلاین میتونید مستقیما از قسمت آپدیت ویندوز نصب کنید. فقط یه آپدیت بود که اصلی بودن ویندوز رو بررسی میکرد و مشکل ایجاد میکرد (KB971033) که اگه اون نصب نشه بقیه آپدیت ها رو میتونید با همین کرک های رایج همراه ویندوز، نصب کنید.
سلام دوستان
جدیدا تو مرورگرهام هر سایتی رو باز میکنم بعد از اینکه پیج کامل لود میشه میره توی سایت پیوندها!!
چیکار باید بکنم؟
آدرسی که باز مشه ثابت و مشخصه یا هر بار به یه صفحه لینک میشید؟
اگر آدرس ثابته که احتمالا ویروس یا تروجان گرفتید که هر بار میخواد یه سایت خاص رو باز کنه و اون صفحه پیوند ها نمیذاره. یه آنتی ویروس خوب مثل Kaspersky Internet Security داشته باشید و سیستم رو اسکن کنید، احتمالا مشکل حل میشه
اگر نشد لینکی که باز میشه رو بذارید
اگرم فقط تبلیغات ناخواسته سایت های مختلفه که باز میشه، با افزونه های No Script و Add-Block مشکل حل میشه
سلام ، يه لپتاپ سوني هست كه ويندوز 8.1 نصبه ، تمامي درايوها هم نصبه ! بلوتوث اين لپتاپ ، گوشي پيدا ميكنه ولي اسپيكر بلوتوث پيدا نميكنه ... مشكل از چيه ؟ ٢ مدل اسپيكر بلتوث هم تست كردم اصلا پيداش نميكنه !!!
درایور بلوتوث رو به آخرین نسخه آپدیت کنید... وقتی سرچ میکنه پیغامی اروری چیزی میده یا فقط پیدا نمیکنه
-
ممکنه دستگاه رو شناخته باشه اما فعال نباشه
تنظیمات Sound ویندوز، قسمت PlayBack
روی اسم اسپیکر بلوتوث راست کلیک کنید و Connect رو بزنید