سلام دوستان
یه سوال, من ویندوز 7 نصب کردم اما بعد نصب به شدت کیفیت تصویر پایین اومده!!!! (قبلش ویندوز 8 داشتم و کیفیت عالی بود) مشکل از چیه؟ممکنه از کارت گرافیک باشه؟
درسته مشکل از کارت گرافیک بود! نصب کردم درست شد!معمولا کیفیت تصویر به کارت گرافیک ربط داره. شاید درایور درست رو نصب نکردی.
https://www.piriform.com/ccleanerبچه ها من با درایو C یه مشکلی دارم اونم اینکه هی الکی برای خودش پر میشه!البته نه یهویی مثلا تو یه هفته همینجوری برا خودش 1 گیگ پر میشه.چیکار کنم؟ برنامه ایی هست که بشه فایل های اضافیشو پاک کرد؟
باید اون قسمت دست نویسو پاک کرد و بعد از پرینت نوشتش!!دوستان یه مدرکی هست که تایپی هستش اما تاریخ صدور بالا برگه گواهی دست نویس هست تاریخش اشتباه خورده
اگر مدرک اسکن کنم چجوری میشه اون تاریخ دست نویس درست کرد که مشابه بقیه تاریخ دست نویس باشه؟
سلامسلام
میخوام از یه dvd اموزشی برای خودم کپی بگیرم ولی انگار شرکت سازنده یه کاری کرده که موقع کپی کردن حجم رو میزنه 400 خورده ای گیگ! و وقتی dvd باز میکنم به تعداد زیاد از فایل هاش کپی نشون میده
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلامسلام به همه
دوستان چند روز پیش ویندوز 10 پیغام داد که آنتی ویروس NOD32 ورژن 9 رو دریافت کن (با اینکه من آنتی ویروس NOD32 داشتم ولی پاکش کرده بودم) یعنی بدون داشتن آنتی ویروس پیغام آپدیت NOD32 به ورژن 9 برام اومد...من آپدیتش کردم و خودش ورژن 9 رو نصب کرد..الان چطوری میتونم اینو آپدیت کنم؟...چون برای آپدیتهایی که تو سایتهای مختلف موجوده گفته شده که تا ورژن 8 رو آپدیت میکنه..از همونا باید استفاده کرد یا جداست؟
پیشاپیش ممنون