مشکلات نرم افزاری

اقا دانیال واسه درایو c نصب ویندوز 7 کلا چقدر حجم در نظر بگیرم بهتره ؟بیشترم گیم میزنم الان حجم درایو c شصت گیگه که 22 گیگش فقط خالیه
به نظر من بین 120 تا 150 گیگ مناسبه.
بیشتر بستگی به خودت داره و برای حجم درایو C یه سری چیزا رو باید در نظر بگیری
حجم کل هارد - اینکه همه برنامه ها رو تو درایو C نصب میکنی یا نه - اینکه محل دانلودها و Documents تو درایو ویندوزه یا انتقال دادی به دایو دیگه - و ...
این حجمی هم که الان خالی داری خوبه که اگر نمیخوای دوباره پارتیشن بندی کنی، میتونی برنامه ها رو تو درایو دیگه ای بریزی که پر نشه
هر کاری میکنم نمیتونم بازی کنم . مشکل از کجاست ؟
در مورد بازی ها تو تاپیک خود بازی بپرسی بهتر جواب میگیری
چون اونجا در مورد ارور و مشکل هر بازی میشه راه حلش رو پیدا کرد

در مورد بازی ها تو تاپیک خود بازی بپرسی بهتر جواب میگیری
چون اونجا در مورد ارور و مشکل هر بازی میشه راه حلش رو پیدا کرد

این ارور فقط برای بازی نمیاد که برنامه ای که میخوام اجرا کنم این ارور میاد

هر کاری میکنم نمیتونم بازی کنم . مشکل از کجاست ؟

حتماََ بازیت نسخه روسیه . درسته ؟ نسخه روسی آپدیتهایی داد که کار رو خراب کرد و با تغییر زبان مشکلاتی ازین دست بوجود میاورد . من خودم همین مشکل رو داشتم و هیچ وقت درست نشد و بی خیالش شدم
اگه نسخه روسی داری پیشنهاد میکنم ، اروپاییش رو تهیه کنی

حتماََ بازیت نسخه روسیه . درسته ؟ نسخه روسی آپدیتهایی داد که کار رو خراب کرد و با تغییر زبان مشکلاتی ازین دست بوجود میاورد . من خودم همین مشکل رو داشتم و هیچ وقت درست نشد و بی خیالش شدم
اگه نسخه روسی داری پیشنهاد میکنم ، اروپاییش رو تهیه کنی

من بازیو سال پیش که مجانی شده بود گرفتم اکانتم که مال اروپاه فکر کنم بازی هم باید نسخه اورپا باشه

سلام.
این oneclick.net یه چیزی شبیه بد افزار رو مرورگر من هست یا یه چیزی از سمت سایتهایی که سر میزنم ؟!
سایت موزیک که آدم سر میزنه انقد تبلیغ توشه متوجه نمیشه از سمت سیستم هست یا سایت ، با هر کلیک این سایت میاد بالا!
گفتم شاید اتفاقی کسی بدونه.

سلام.
این oneclick.net یه چیزی شبیه بد افزار رو مرورگر من هست یا یه چیزی از سمت سایتهایی که سر میزنم ؟!
سایت موزیک که آدم سر میزنه انقد تبلیغ توشه متوجه نمیشه از سمت سیستم هست یا سایت ، با هر کلیک این سایت میاد بالا!
گفتم شاید اتفاقی کسی بدونه.
نه بدافزار نیست یه سایت تبلیغاتیه واسه منم تو بعضی سایت ها مثل آپلود باز زیاد باز میشه

سلام یه سوال داشتم
یا بازیابی GMAIL که پاسوورد به یاد داشته باشیم ولی اسمه GMAIL رو نه هست ؟ ممنون میشم سریع جواب بدین
سلام
تو صفحه ای که یوزر و پسورد رو باید وارد کنی
روی Need help کلیک کن
بعد I don't know my username رو انتخاب کن

تو مرحله بعد با استفاده از یه سری مشخصاتی که موقع ثبت نام وارد کردی میتونی یوزرت رو پیدا کنی
(یا باید یه ایمیل برای ریکاوری ثبت کرده باشی یا شماره تلفن)

وقتی تو پاورپوینت میخوام واسه یه اسلاید ویدیو اضافه کنم واسه بیشتر ویدیو ها این ارور رو میده لطفا سریع کمک کنید درستش کنم خیلی ضروریه.
پسوند فایلت احتمالا mp4 هست برا همین قبول نمیکنه
بهترین راهش اینه که ویدیو رو تبدیل کنی به wmv یا avi
نرم افزار مبدل ویدیو هم زیاده یه سرچ بزنی میتونی از نت بگیری

هارد یکی از دوستان رو گرفتم . تو سیستم خودش مشکلی نداره
به سیستم خودم وصل کردم . درایو باز نمیشه و میگه Location Is Not Available . فرمت هارد رو هم در Disk Management زده Raw .
چیزای مختلفی برای درست کردنش دیدم توی نت که راحت ترینش فرمت کردنش بود که برابره با از دست رفتن تمام فایلها
حدود 60 گیگ فایل توشه که همشو نیاز دارم . بهترین و سریعترین راه به نرمال کردن این وضعیت چیه ؟
هارد اکسترنال باید فرمتش Fat32 بشه یا NTFS ?
لطفا بهترین و آسون ترین راه حل رو بهم بگبد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or