سلامسلام به بزرگان تاپیک
آقا یه سوال پیش اومده برام من درایو C حجمش 150گیگ الان 7 گیگ خالی مونده در حالی که:
52GIG Program Files
36GIG Windows
31GIG User
که میشه 119 گیگ !!!!(من Temp رو هم از قبل از Run با دستور %temp% پاک کردم)
موندم دگ چی کار کنم!
راستش نمیدونم مشکل کجاست و ارور هم طوریه که جواب و راه مشخصی براش پیدا نکردم.
تاریخ سیستمت رو بروز کن و از آخرین نسخه گوگل کروم هم استفاده کن مشکلت حل میشه.وقتی از طریق گووگل کروم میخوام وارد سایت گوگل بشم این ارور میاد.چی کار کنم؟
تو کادر سرچ تایپ کن Defender و برنامه رو باز کندوستان تو ویندوز ۸.۱ به شکل اساسی با Windows Defender دچار مشکل شدم
تمام کرک ها تو ویندوز رو که از قبل آدرس داده بودم چک نکنه شناسایی کرده و قرنطینه کرده
وقتی هم میخوام Windows Defender رو اجرا کنم این ارور رو میده
آقا چطوری میشه کلا این Windows Defender رو ریشه کن کرد ؟
تو کادر سرچ تایپ کن Defender و برنامه رو باز کن
تو تنظیماتش، قسمت Administrator تیک گزینه Turn on رو بردار
-
اگر جواب نداد از قسمت Services ویندوز ، روی Windows Defender Service دابل کلیک کن
اول روی Stop کلیک کن
بعد قسمت startup type رو روی Disable بذار
-
البته پیشنهاد میکنم حتما یه آنتی ویروس خوب نصب کن که مشکلی برای سیستم پیش نیاد
خواهش میکنمممنون دوست عزیز اما وقتی رو Windows Defender کلیک میکنم همون اروری که در عکس بالا مشاهده کردید ظاهر میشه و از قسمت Service هم که گفتید اقدام میکنم کلا دکمه های Start و Stop و Pause و Resume همگی خاموش هستن ! یعنی اصلا کار نمیکنن انگار وجود ندارن.
- - -ویرایش - - -
خیلی عجیبه الان که قسمت Action Center رو چک کردم میبینم اصلا Windows Defender خاموش و انقدر داره دیوونه بازی در میاره !
روشنشم میخوام بکنم دوباره همون اروری که زمان اجرای Windows Defender میداد و براتون قرار دادم رو تکرار میکنه !
این واقعا داره منو روانی میکنه !!!
خواهش میکنم
به احتمال زیاد سیستمت ویروس (Malware) گرفته.
این لینک نوشته که باید چکار کنی و چطوری سیستم رو درست کنی و چه برنامه هایی نصب کنی
اون دو تا برنامه اول خوبن، مخصوصا Emsisoft Anti-Malware که خیلی قویه. ولی برای برنامه سوم به جای Bitdefender که نوشته باید نصب کنی، من پیشنهادم Kaspersky Internet Security 2015 هست.
* Emsisoft Anti-Malware ممکنه به کرک بازی ها یا برنامه گیر بده و بخواد پاک کنه که اگر برات مهمه نذار اونا رو پاک کنه. اما درایو C رو بذار کامل اسکن کنه و هر چی پیدا کرد پاک کن.
*بعد نصب کسپر ، اون دو تا برنامه دیگه رو که نصب کردی پاک کن.
تو نت هر سایت یه چیزی مینویسه، اونا رو ولش کن :dوای دانیال جان واقعا گیج شدم الان
رفتم یه سرچ کردم تو گوگل یه نرم افزار ردیف کردن رجیستری دانلود کردم چند تا دستور عملم داده بود اونا رو هم انجام دادم بعدش بالاخره Windows Defender اومد بالا اما بازم یجورایی انگار کار نمیکنه و همش ارور میده !
برم این Kaspersky رو دانلود کنم ببینم چی میشه