مشکلات نرم افزاری

سلام به بزرگان تاپیک

آقا یه سوال پیش اومده برام من درایو C حجمش 150گیگ الان 7 گیگ خالی مونده در حالی که:
52GIG Program Files
36GIG Windows
31GIG User
که میشه 119 گیگ !!!!(من Temp رو هم از قبل از Run با دستور %temp% پاک کردم)
موندم دگ چی کار کنم!

سلام
دوستان عزیز
بعد از آپدیت بایوس مادربوردم به آخرین ورژن ، هر 3-4 بار یکبار ( بعضی وقت ها زود به زودتر بعضی وقت ها دیر به دیر تر )
که سیستم رو روشن میکنم ، ویندوز بالا نمیاد و ارور میده که Bootmgr is missing Press Ctrl Alt Dele to Restart
روی سیستمم یک SSD 120 گیگ هست و یک هارد 1 ترابایت هم دارم
ولی ویندوز فقط روی SSD نصب بوده و روی هارد معمولی ویندوزی نصب نبوده
ویندوزم هم 8.1 هست
مساله ای هم که هست اینه که بعد این که توی تنطیمات مادربورد اون قسمت افزایش سرعت رم رو روی X.M.P میگذارم این ارور بیشتر رخ میده ( در حالی که قبل از آپدیت بایوس همیشه روی همین حالت X.M.P بود و هیچ مشکلی نداشتم )

ممنون میشم بگید باید چه کار کنم

لطفاً کمک کنید

سلام به بزرگان تاپیک

آقا یه سوال پیش اومده برام من درایو C حجمش 150گیگ الان 7 گیگ خالی مونده در حالی که:
52GIG Program Files
36GIG Windows
31GIG User
که میشه 119 گیگ !!!!(من Temp رو هم از قبل از Run با دستور %temp% پاک کردم)
موندم دگ چی کار کنم!
سلام
اگر حجم درایوت به صورت غیر طبیعی بالا نمیره و مساله فقط اختلاف حجم فایلها با فضای خالی که نشون میده ـست؛ که طبیعیه و مشکلی نیست
فایلها همیشه بیشتر از اون حجمی که دارن و توی محاسبه مجموع حجم به ما نشون داده میشه، روی هارد فضا میگیرن
این مساله اختلاف حجمی هم که میبینید برای همه درایو ها هست. اما برای درایو C بیشتر
+اینکه یه سری فایل های سیستمی تو محاسبه مجموع حجم فایل ها نمیان + فضایی که ویندوز برای قابلیت هایی مثل هایبرنت و System Restore و ... کنار میذاره.

بازم تو همین یکی دو صفحه قبل در مورد حجم درایو C، با چه آنتی ویروسی چک کنی که سیستم ویروسی نشده باشه و .... بحث شده که میتونی همون راه ها رو تست کنی
راستش نمیدونم مشکل کجاست و ارور هم طوریه که جواب و راه مشخصی براش پیدا نکردم.

وقتی از طریق گووگل کروم میخوام وارد سایت گوگل بشم این ارور میاد.چی کار کنم؟

hoe38cj89udiwj18cq1d.jpg

وقتی از طریق گووگل کروم میخوام وارد سایت گوگل بشم این ارور میاد.چی کار کنم؟

hoe38cj89udiwj18cq1d.jpg
تاریخ سیستمت رو بروز کن و از آخرین نسخه گوگل کروم هم استفاده کن مشکلت حل میشه.
پ.ن: بعضی سایت ها چون پروتکل امن Https براشون Verify نشده (مثل سایتای بانک ها) حتی با رعایت دو مورد بالا بازم این ارور میاد که میتونی با زدن روی advanced و بعد از اون روی proceed anyway وارد اون وبسایت بشی

دوستان تو ویندوز ۸.۱ به شکل اساسی با Windows Defender دچار مشکل شدم
تمام کرک ها تو ویندوز رو که از قبل آدرس داده بودم چک نکنه شناسایی کرده و قرنطینه کرده
وقتی هم میخوام Windows Defender رو اجرا کنم این ارور رو میده

u8nqs821w3b8zz1hxdam.png

آقا چطوری میشه کلا این Windows Defender رو ریشه کن کرد ؟

دوستان تو ویندوز ۸.۱ به شکل اساسی با Windows Defender دچار مشکل شدم
تمام کرک ها تو ویندوز رو که از قبل آدرس داده بودم چک نکنه شناسایی کرده و قرنطینه کرده
وقتی هم میخوام Windows Defender رو اجرا کنم این ارور رو میده

آقا چطوری میشه کلا این Windows Defender رو ریشه کن کرد ؟
تو کادر سرچ تایپ کن Defender و برنامه رو باز کن
تو تنظیماتش، قسمت Administrator تیک گزینه Turn on رو بردار
-
اگر جواب نداد از قسمت Services ویندوز ، روی Windows Defender Service دابل کلیک کن
اول روی Stop کلیک کن
بعد قسمت startup type رو روی Disable بذار
-
البته پیشنهاد میکنم حتما یه آنتی ویروس خوب نصب کن که مشکلی برای سیستم پیش نیاد

تو کادر سرچ تایپ کن Defender و برنامه رو باز کن
تو تنظیماتش، قسمت Administrator تیک گزینه Turn on رو بردار
-
اگر جواب نداد از قسمت Services ویندوز ، روی Windows Defender Service دابل کلیک کن
اول روی Stop کلیک کن
بعد قسمت startup type رو روی Disable بذار
-
البته پیشنهاد میکنم حتما یه آنتی ویروس خوب نصب کن که مشکلی برای سیستم پیش نیاد

ممنون دوست عزیز اما وقتی رو Windows Defender کلیک میکنم همون اروری که در عکس بالا مشاهده کردید ظاهر میشه و از قسمت Service هم که گفتید اقدام میکنم کلا دکمه های Start و Stop و Pause و Resume همگی خاموش هستن ! یعنی اصلا کار نمیکنن انگار وجود ندارن.

- - -ویرایش - - -

خیلی عجیبه الان که قسمت Action Center رو چک کردم میبینم اصلا Windows Defender خاموش و انقدر داره دیوونه بازی در میاره !

m87m1quo0n5ttgohf0yy.png

روشنشم میخوام بکنم دوباره همون اروری که زمان اجرای Windows Defender میداد و براتون قرار دادم رو تکرار میکنه !

این واقعا داره منو روانی میکنه !!!

ممنون دوست عزیز اما وقتی رو Windows Defender کلیک میکنم همون اروری که در عکس بالا مشاهده کردید ظاهر میشه و از قسمت Service هم که گفتید اقدام میکنم کلا دکمه های Start و Stop و Pause و Resume همگی خاموش هستن ! یعنی اصلا کار نمیکنن انگار وجود ندارن.

- - -ویرایش - - -

خیلی عجیبه الان که قسمت Action Center رو چک کردم میبینم اصلا Windows Defender خاموش و انقدر داره دیوونه بازی در میاره !

روشنشم میخوام بکنم دوباره همون اروری که زمان اجرای Windows Defender میداد و براتون قرار دادم رو تکرار میکنه !

این واقعا داره منو روانی میکنه !!!
خواهش میکنم
به احتمال زیاد سیستمت ویروس (Malware) گرفته.
این لینک نوشته که باید چکار کنی و چطوری سیستم رو درست کنی و چه برنامه هایی نصب کنی

اون دو تا برنامه اول خوبن، مخصوصا Emsisoft Anti-Malware که خیلی قویه. ولی برای برنامه سوم به جای Bitdefender که نوشته باید نصب کنی، من پیشنهادم Kaspersky Internet Security 2015 هست.

* Emsisoft Anti-Malware ممکنه به کرک بازی ها یا برنامه گیر بده و بخواد پاک کنه که اگر برات مهمه نذار اونا رو پاک کنه. اما درایو C رو بذار کامل اسکن کنه و هر چی پیدا کرد پاک کن.
*بعد نصب کسپر ، اون دو تا برنامه دیگه رو که نصب کردی پاک کن.

خواهش میکنم
به احتمال زیاد سیستمت ویروس (Malware) گرفته.
این لینک نوشته که باید چکار کنی و چطوری سیستم رو درست کنی و چه برنامه هایی نصب کنی

اون دو تا برنامه اول خوبن، مخصوصا Emsisoft Anti-Malware که خیلی قویه. ولی برای برنامه سوم به جای Bitdefender که نوشته باید نصب کنی، من پیشنهادم Kaspersky Internet Security 2015 هست.

* Emsisoft Anti-Malware ممکنه به کرک بازی ها یا برنامه گیر بده و بخواد پاک کنه که اگر برات مهمه نذار اونا رو پاک کنه. اما درایو C رو بذار کامل اسکن کنه و هر چی پیدا کرد پاک کن.
*بعد نصب کسپر ، اون دو تا برنامه دیگه رو که نصب کردی پاک کن.

وای دانیال جان واقعا گیج شدم الان
رفتم یه سرچ کردم تو گوگل یه نرم افزار ردیف کردن رجیستری دانلود کردم چند تا دستور عملم داده بود اونا رو هم انجام دادم بعدش بالاخره Windows Defender اومد بالا اما بازم یجورایی انگار کار نمیکنه و همش ارور میده !
برم این Kaspersky رو دانلود کنم ببینم چی میشه :(

وای دانیال جان واقعا گیج شدم الان
رفتم یه سرچ کردم تو گوگل یه نرم افزار ردیف کردن رجیستری دانلود کردم چند تا دستور عملم داده بود اونا رو هم انجام دادم بعدش بالاخره Windows Defender اومد بالا اما بازم یجورایی انگار کار نمیکنه و همش ارور میده !
برم این Kaspersky رو دانلود کنم ببینم چی میشه :(
تو نت هر سایت یه چیزی مینویسه، اونا رو ولش کن :d
اگه مالور گرفته باشی تنها راهش همینه
فقط قبل از کسپر حتما همین دو تا برنامه که لینکش رو گذاشتم نصب کن و اسکن کن
بعد کسپر رو نصب کن. به احتمال زیاد مشکلت حل میشه

بعد از نصب کسپر Windows Defender رو هم غیر فعال کن که تداخل ایجاد نکنه. اگرم غیر فعال بود که به حال خودش ولش کن :d

سلام .
دوستان یک سیستم رو با شبکه به دو تا دستگاه کپی با یک آیپی مشخص وصل شده .
الان میخوام روی اون سیستم اینترنت داشته باشم ، اترنت مودم رو که وصل میکنم به شبکه ، اینترنت ندارم .
باید آیپی که برای دستگاه کپی ها روی کامپیوتر و شبکه ثبت شده رو روی مودم ثبت کنم ؟
چجوری ؟ راهنمایی میکنید ؟ سواد شبکم خیلی پایینه :|

حدود یه هفته یا بیشتر هستش که دیگه لایسنس های یک ماهه Trial برای Eset Smart Security دیگه کار نمیکنن هیچ کدوم .
چندین سال بود لایسنس های یک ماهه رو از سایت NOD32 password and nod32 username | NOD32 Update | powered by nod325.com میگرفتم . دیگه نمیشه یعنی ؟ جلوش رو گرفتن ؟

- - -ویرایش - - -

یه سایت جدید پیدا کردم .
کدهاش کار میکنه : http://keynod.blogsky.com/

اقا دانیال واسه درایو c نصب ویندوز 7 کلا چقدر حجم در نظر بگیرم بهتره ؟بیشترم گیم میزنم الان حجم درایو c شصت گیگه که 22 گیگش فقط خالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or