سلامسلام دوستان
من یک سال هست خونه مو عوض کردم ساختمونی که هستم اینترنت کابلی داریم با سرعت عالی که ماهیانه مبلغی رو پرداخت میکنیم من به مدت یک سال از تورنت بدون هیچ مشکلی دانلود میکردم تا سه روز پیش که هیچ برنامه میکرو تورنتی جواب نمیده سرچ کردم توی چند تا فروم خارجی گفتند باید با وی پی ان وارد بشی یا ****** بدی به برنامه تورنت دانلود که تست کردم اما باز نشد میخواستم بدونم چرا اینجوری شده و اینکه چیکار باید بکنم ممنون از شما . من ایران نیستم
مطمئن شو که برنامه تو لیست سیاه فایروال نباشه. اگر مشکل از فایروال نباشه، (از شرکت ها و سیستم اونور اطلاعی ندارم ولی) ممکنه شرکتی که ازش اینترنت میگیری جلوی دانلود با این برنامه ها رو گرفته.
به اینترنت وصل شو، بدون اینکه هیچ صفحه ای باز کنی یا چیزی در حال آپدیت باشه مصرف اینترنت رو چک کندوستان من از شکن استفاده میکنم مشکلم اینه که کریو قطع نمیشه (در واقع برنامه میزنه دیسکانکتی اما مشخصه هنوز کانکت هستم )
برنامرو پاک کردم هنوز همونطوریه ... تو بعضی از سایتهای ایرانی میرم مینویسه که شما دارید از وی پی استفاده میکنید در حالیکه اصلا ندارم برنامرو
چه کنم؟ دوستان
اگر نت در حال Sent/Receive بود، یعنی برنامه درست پاک نشده
اگر حالت اینترنت طبیعی بود، رد پای برنامه رو باید پاک کنی و تنظیمات رو به حالت اول برگردونی
برای پاک کردن رجیستری ویندوز از TuneUp Utilities یا CCleaner استفاده کن
بسته به مرورگری هم که استفاده میکنی اگر تو نت سرچ کنی، مسیر تنظیمات برای ریست کردن پر*کــســی رو میتونی پیدا کنی.
برای فایرفاکس:
Tools-->Options-->Advanced-->Network-->(connection) Settings
تنظیمات IP ویندوز رو هم رو حالت اتومات بذار
تو Run تایپ کن View network connections و اینتر
رو کانکشن راست کلید کن و Properties
روی Internet Protocol Version 4 دابل کلیک کن
Obtain an IP address automatically