سلام
من رو سیستمم دو تا ویندوز 7و8نصب دارم!!
حالا میخام بجای 7لینوکس اوبنتو نصب کنم!!ایا امکانش هست؟؟
شنیدم میگن در کنار ویندوز8نصب اوبنتو مشکل ساز میشه!!درسته؟
سلام.درود
سیستمم pc هستش
چطور میشه مشکل سخت افزار رو تشخیص داد نشانه های خاصی داره ؟
برنامه hd tune pro نصب کردم ولی چیزی ازش نفهمیدم
اینم عکسش :
سلام.سلام دوستان
من یه مشکلی دارم این که فایرفاکس و کروم نسخه های بالا رو که اپ میکنم لود شدنش مشکل داره یعنی باید موس رو هی تکون بدم تا لود کامل بشه خیلی رو اعصابه
ویندوز هم 7 64 بیت هوم پرمیوم
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام.سلام
سی دی بازی ویچر رو خریدم، یکی از پیش نیاز هاش NET Framework 4.6 RC هست ولی نصب نمیشه و ارور میده
ویندوز هشت 64
[/SPOILER]
با دنبال کردن همین روش های پاک سازی registry و بررسی ویندوز و غیره احتمالا میتونید مشکل رو حل کنید یا ویندوز غیر از اون نسخه ای که دارید نصب کنید.
- - -ویرایش - - -
سلام.
کروم نسخه های اولیه و ثانویه داره شما از خود سایتش دانلود کن ببین مشکلت حل میشه.
The following links point to the download pages
اگر همیشه از آپدیت کردن مرورگر استفاده کردیسلام ممنون
کروم رو استفاده نمیکنم فایرفاکس مورو استفادمه اون مهم تره برام ، علت چی میتونه باشه خیلی مسخرست !
اگر همیشه از آپدیت کردن مرورگر استفاده کردی
یکبار (از بوکمارک ها پشتیبان بگیر) و مرورگر رو کامل پاک کن
بعد نسخه جدید رو نصب کن، ببین مشکلت حل میشه
سلام علیکم حاج مصی! :dسلام لپتاپه یه بچههاست مشکل گرافیکی داره مثل اینکه.
مدل: msi ge60 2pc apache
میگه اکثر وقتا وقتی یه برنامه که با کارت گرافیک کار داره و انویدیا هست باز میکنه بعدش یا صفحه ابی میشه یا هنگ میکنه. درایور رو هم اپدیت کرده و با تعویض ویندوز هم مشکل حل نشده.
ارورش هم این جور که میگفت not responding has recovered هست...
بیت تورنت کجاش میشه مثل دانلود منیجر ساعت دانلود و اتمام دانلود انتخاب کرد؟
سلام دوستان
وقتي تسك منيجر رو باز مي كنم كلا" يه مقدار عجيبي از RAM ام پره
مثلا" همون اول كار 460 مگ بعد فق كافيه يه فايرفاكس باز كنم تا اين رقم دو برابر بشه
يه كاسپر نصب دارم و استفاده زيادم همين مرور اينترنت و فيلم ديدنه و تو خود فايرفاكس كه ميرم كافيه چندتا تپ باز كنم يا مثلا" تبي كه باز مي كنم چندتا فايل فلش داشته باشه يا صفحه سنگين باشه ديگه اون موقع بايد صبر كنم كامپيوتر خو فكراشو بكنه تا باز بياد بالا همين الان 870 مگ ار يه گيگ رم ام پره
چه كار كنم ؟ ترس از بدافزار هم دارم ولي كاسپر اپديته