با سلام
من روی چند تا سیستم مختلف از Firefox استفاده میکنم. حالا 3 تا لیست bookmarks دارم که با bookmarks manager خود مرورگر export کردم.
سوالم اینه که چطوری اینا رو merge (یکی) کنم.
پیشاپیش تشکر
حالا مشکلم اینه که bookmark ها کلی با هم اشتراک دارن یعنی بعد از import دو تا لیست جدا زیر هم درست میشه که خیلی طولانیه. ولی به هر حال ممنونباید وارد Bookmarks Manager بشی و فایل های Bookmarks که Export کردی رو دونه دونه Import کنی.
حالا مشکلم اینه که bookmark ها کلی با هم اشتراک دارن یعنی بعد از import دو تا لیست جدا زیر هم درست میشه که خیلی طولانیه. ولی به هر حال ممنون
برنامه ای نیست که بشه بهتر این کارو انجام داد؟
سلام
با برنامه DEAMON TOOLS اون رو mount کن درست میشه.
یا علی مدد
با سلاممن یه مشکلی دارم . فولدر آپشن من نیست چیکار کنم .؟
ُسلام
بنده Nod 32 ورژن 3.0.621 رو نصب کردم کرکش هم کردم قبلا آپدیت می شد ولی اکنون دیگه آپدیت نمیشه!!
نام کرک: NOD32_v3_FiX_1.1-TemDono
آپدیت هاش رو از این سایت هم دانلود کردم ولی باز هم آپدیت نمیشه! کمی که آپدیت میشه می گه دیگه نمی تونه! یعنی اصلا آپدیت نمیشه
تاریخ آخرین آپدیت: 2007/12/21
کمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سلام بر برو بکس ... من از سی دی MRT چند وقت پیش kaspersky 6 ریختم.حالا دو سه روزی هست که انقضایش تموم شده و دیگه هم کار نمی کنه .... !!! :biggrin1:
هر کاری هم بخوام بکنم چه پاک کنم یا جدیدتر بریزم از من رمز برای فعال سازی می خواد .... الان هم که بدون آنتی ویروس هستم
البته kasper ... 7.0 رو دانلود کردم ولی برای نصب به قبلی گیر می ده .... چی کار می تونم بکنم ؟
یه سوال دیگه:
تو یاهو مسنجر آی دی من با اسم و فامیلی ای که در هنگام ساختش به کار بردم نمایش داده می میشه!!!
چند وقت پیش هم اسم و فامیلی ام را عوض کردم ولی دوباره همون قبلی ها رو که اشتباه هم هستن نمایش می ده!
البته برای خودم جدیدرو نشون می ده ولی برای دیگران اسم عجیب و غریب اولیه .... !!!
please help me ... i am sure that you can guide me ... thank you alot
يه مشكلي بارها بهش برخوردم كه نمي دونم ايرادش از كجا سرچشمه مي گيره .
عكس زير رو ببينيد :
[URL="http://allyoucanupload.webshots.com/v/2006179508723564386"][/URL]
بعضي وقت ها برام پيش مياد كه وقتي مي خوام مثلا" يه فايل 70 مگي رو بگريم , نزديك 80 مگ رو دانلود مي كنم تا دانلود فايل كامل شه .
چــــــــرا ؟