آقا مهرداد جان کجایی پس ؟؟؟
آقا مهرداد گل ...
این ESET Smart Security را اصلا تا حالا آپدیت نکرده بودم آخه 100 بار تا حالا آپدیت کرده بودم این دفعه که نصبش کردم حال این یکی رو نداشتم ولی حالا که می خوام آپدیت کنم می گه سیستمتون آپ دیته و الآن 2 روزه همچینیه ...
چرا این جا جفتی می فرسته ؟!!
بخشید دوباره آپ کردم حالا انگار درست شده ... نه انگار درست بشو نیست ... یه بار دیگه ... چرا این همچینیه ؟!! حالا اگه رخصت بدی برات ای میل می کنم ... میلتو چک کن
یه چیزایی دیده بودم ... کجا رفت ... چرا رفت ؟!!
... و همانا که بازگشت به سوی نورتون 360 است (172)
یه کرک واسش هست که تا جایی که میدونم شخصی به نام محمد کاووسی کرکش کرده که احتمالا تو تبیان هم همین کرک باشه!
اگه بتونی این جمله رو دقیق تر تفسیر کنی ممنونت می شم آخه می خوام بدونم که مشکل این سایت چیه ... :biggrin1::biggrin1::biggrin1:قبلاً افراد خيلي مفيد و بزرگي از اين سايت ميرفتن و دليلش هم " مديريت ضعيف سايت و برخورد هاي غير حرفه اي مديران و ناظران سايت با كاربران " ذكر ميكردن ... منم خودم زخم خوردم :biggrin1: .
محیطشا 100 % به نورتون 360 ترجیح می دم ولی از نظر قدرت خداییش نورتون چیزی دیگه اس ...اي خائن ... :biggrin1: ... چرا ؟!؟!
ببخشید ولی برا شما افت داره به خدا .......: الآنچشم ... العان ميرم چك ميكنم ...
چرا کار نده ؟؟؟ برا من که کار داد ... آپدیتم می شه ... نصبش کن حالشو ببر ... مشکلی نداره ...اقا دمت گرم
ولی فکر نکنم با این کار کنه . این ورژن رو فقط باید با license کد فعال کنی
من تو سایت www.nod321.com میرم و این کد ها رو میگیرم ولی من کد هایی میخوام که اولش ess باشه
زیادم خوب نیست . از نظر ظاهری عالیه ولی باطنش ...ESET Smart Security رو نصب کردم! مثل همیشه فوق العاده
همیشه Nod32 یه مشکلی که داشت این بود که محیطش کاربر پسند نبود و خیلی ها خوششون نمیومد و option هاش هم یکم گیج کننده بود ولی ESET Smart Security واقعا عالی شده! از همه لحاظ...
خب مهم اینکه هسته ی NOD32 داخلشه و من همه جوره NOD32 رو میپرستم و بهش اطمینان دارم! به نظر من که خیلی عالیه...زیادم خوب نیست . از نظر ظاهری عالیه ولی باطنش ...
سلامSmart Security جريانش چيه ؟ Patch,Update يا يه ورژن از NOD ؟؟
شاید سریالی که بهش دادی مشکل داره؟! یه سریال دیگه واسش تست کن شاید مشکلت حل شد...مرسي امين ديشب Dl كردم نميدونم چرا وقتي up ميكنم بازم 2740 مي مونه ورژنSignature Database
اسم فايلي كه dl ميكنه em002_32_l0.nup ديشب راي Nod32 Antivirus 3.0 گرفتمش ولي هميش 2740 جديد تر نميشه .