تست کن:سريال ندادم چون هر چي ميدم ميگه اين نيست
آقا امین این آقا مهرداد کجا رفته ؟ کارش دارم ...آقا امین گل
نورتون 360 ورژن 2 کی می آد؟
=>آقا مهرداد کی می آد ؟
چرا ؟والا من خیلی وقته دیگه تو کاره نورتون نیستم و بوسیدمش گذاشتمش کنار واسه همین نمیدونم
این ess تا جایی که میدونم همین یه کرک هست واسش و باید باهاش ساخت!امين UPDATE شد ولي Remain Day زده 29 چي كار كنم پچي Crack يه دونه داشتم نصب كردم هيچي نشد كمك..
آقا مهرداد حالا که اومدی جواب بده لطفا ...آپدیت های نورتون 360 را از کجا پیدا کنم ؟!!
نورتون 360 2 کی می آد ؟!!
×××××××××××××××××××××××××××××××××
محیطشا 100 % به نورتون 360 ترجیح می دم ولی از نظر قدرت خداییش نورتون چیزی دیگه اس ...
ببخشید ولی برا شما افت داره به خدا .......: الآن
کامپیوترم یه حالی شده :
وقتی CD و یا ... می ذارم توش وقتی باز می شه روی همه فایلا عکس یه اینترنت اکسپلورر 7 می چسبه ... چرا ؟!!
باسلام خدمت همه دوستان
من یه مشکل توی ویندوز xp دارم . یه یوزر جدید درست کردم ولی وقتی الان میخوام از یوزر قبلین استفاده کنم یعنی از یوزر Administrator دیگه این یوزر موقع switch user کردن وجود نداره و یوزر جدید و یوزر guest فقط نمایان میشه.یه بار از safe mode اومدم بالا بودش و توی همون safe mode یوزر جدید رو پاک کردم ولی وقتی ریست کردم و ویندوز بالا اومد دو باره خود ویندوز اون یوزر رو درست کرده بود .
وقتی هم میرم از توی properties تب advanced و قسمت user profile می خوام یوزر جدید رو پاک کنم بدلیل وارد شدن با یوزر جدیده نمی تونم پاکش کنم.
لطفا راهنمایی کنید .ممنون
مک آفی خوبهسوال جدی و فوری ...
چه آنتی ویروسی نصب کنم ؟!!
غیر از نود و کسپر چون ...
کاهش سرعت اصلا برام مهم نیست ...
از نظر امنیتی
فعلا مکافی دارم چطوره ...
بیت دفندرم نباشه چون انگار کرکی نداره همون طور که مکافی نداره ...
غیر از نود و کسپر