مدیا پلیر نسخه 12ش رو چند تا سایت گذاشته شده، هنوز بتاسلام
من هر اهنگي با pc گوش ميدم يه صداي خرخر توشه.ربطي هم به اسپيكرم نداره سالمه.چكارش بايدكنم؟
ورزن جديد از مديا پلير نيومده؟
My Web Search یه Adware ـه که با بعضی از برنامه های رایگان نصب میشه و بصورت یه تولبار هم توی IE ظاهر میشه. این برنامه رو اکثر آنتی اسپایور ها میشناسن اما اینطور که اینجا مشخصه فایلش موجود نیست و احتمالا توسط یه آنتی ویروس پاک شده. شما به استارت آپ ویندوزت نگاه کن اگه چیز غیر عادی دیدی پاکش کن. اگه آنتی اسپایور خوب داری حتما سیستمت رو چک کن باهاش مثل Sypware doctor یا XoftSpy.
اینترنت شما که دایل آپ نیست؟ :confused:سلام
بچه ا من دو تا مشک دارم که داره پدرم رو یه جورایی در میاره . هر کسی بتونه کمکم کنه یه عمر دعاش میکنم.
هر دو تا هم تقریبا یکی هست.
1: بعضی وقتا اینترنت من خود به خود قطع میشه بدون اینکه هیچ گونه redial یا تکرار وصل شدن بده . یعنی دیگه به صورت اتوماتیک وصل نمیشه. می خواستم بدونم راهی یا نرم افزاری وجود داره که در این مواقع بتونه سیستم رو خود به خود کانکت کنه؟
2: بعضی مواقع هم به صورت اتوماتیک شروع به شماره گیری میکنه ولی فقط دو سه بار اول شمارش معکوس از 60 ثانیه داره و از بار چهارم به بعد فقط روی گزینه redial میمونه ولی شمارش معکوس نداره. یعنی اگر سه بار سیستم نتونست تو این 60 ثانیه وصل بشه دگه این سیتم 60 ثانیه عمل نمیکنه و باید به صورت دستی روی redial کلیک کرد. میخواستم ببینم اماکنش هست که این شمارش معکوس بعد از4 دفعه از بین نره و همیشه وجود داشته باشه؟
یاعلی مدد
خوب برای حل مشکل فایرفاکسآقای (اگه رخصت بدین ) مهر پویا ...
فایر فاکس من به هیچ وجه هیچ گونه صفحه را در هیستوری ذخیره نمی کرد ...
اینترنت اکسپلورر 7 نصب کردم ...
حالا وقتی هر صفحه ای رو باز می کنم اون صفحه مثل اولین باری که باز کردم نشون می ده ...
یعنی مثلا من سوم آبان 86 این سایتو باز کردم حالا پنجم فروردین هشتاد و هفته ...
هنوز همون آبانیه رو نشون می ده ...
باید هر صفحه رو که باز می کنم یک بار refresh کنم تا صفحه به صورت جدید بیاد ...
وقتی هم سی دی می ذارم تو کامپیوتر وقتی باز می کنم روی همه ی فایلا یه عکی اینترنت اکسپلورر 7 می چسبه ... یه بارم ویندوزما عوض کردم ... ولی بعد چند روز دو باره اومدش ...
کسپر اسکای اینترنت سکیوریتی 7 هم دارم ... آپدیتم هست ...
من با این برنامه کار نکردم اما معمولا converter ها یه گزینه هم دارن به نام Keep Original یا یه چیز تو همین مایه ها که به فایل اصلی دست نمیزنهدر برنامه advanced x video converter وقتی که فایل ها رو انتخاب می کنم(برای تبدیل فایل های MPEG video/audio stream به divx )جلوی width و height و fram rate هم باید عدد بنویسیم . من 1024 در 768 می نویسم و با فرم 25 و بعدش هم خیلی سریع convert می کنه . ولی وقتی فایلو می خوام ببینم کاملا سیاهه (هیچی نیست) .... ؟؟؟!!! چی کار کنم ؟:confused:
معمولا converter ها یه گزینه هم دارن به نام Keep Original یا یه چیز تو همین مایه ها که به فایل اصلی دست نمیزنه
768×1024 برای فایل ویدیویی خیلی زیاده و اصلا با این کیفیت فیلم DVD نداریم(مگه HD باشه که باز هم سایز استاندارد نیست)همچین چیزی نداره
سایز استاندارد برای دی وی دی 480×720 برای ویدیو های NTSC و 576×720 برای ویدیو های پال هست.
ببینید شما بستگی داره چی رو میخواین تبدیل کنین اما بهترین روش اینه که (اگه Converter ساپورت نمیکنه)این هم 576*720 هست ... MPEG-2با استفاده از برنامه های پلیر (مدیا پلیر، KMplayer و بقیه) ببینین سایز و فریم ریت اصلی فایلتون چیه تا به فرمت های دیگه تبدیلشون کنینساپورت که می کنه (فوقش 5ثانیه طول میکشه):biggrin1:
یه برنامه هست که اگه ازش استفاده کنی و فایل ویدیویی رو بدی بهش همه اطلاعات رو بهت میده در مورد فرمت، کدک،عرض تصویر، طول تصویر، فریم ریت و همه چیز
میتونی از اینجا دانلودش کنی
دستت درد نکنه --- دانلود هم کردم --- خیلی برنامه خوبیه
اما مشکل شما ممکنه اون برنامه converter باشهباید ببینی برنامه میتونه فایلتو باز کنه یا نه یا اصلا درست تبدیل میکنه یا نه. یا شاید برنامه پلیری که ازش استفاده میکنی نمیتونه فایل رو باز کنهیحتملپلیر رایگان The KMPlayer توصیه میشه. اما اینطور که شما میگی سریع تبدیل میکنه فکر کنم مشکل از برنامه باشه و نمیتونه فایلت رو بخونه.مدیا پلیر 11 هستا :biggrin1:البته فرمت من جزو فرمت هایی که نوشته ساپورت میکنه
پستم طولانی شد اما یه چیزی رو بگم. معمولا کانورتر هایی که حجم زیادی دارن با خودشون کدک هم دارن و از کدک خودشون استفاده میکنن اما کانورتر هایی که حجم کمی دارن از کدک هایی که روی سیستم نصب شده برای خوندن فایل ها یا نوشتن اونا استفاده میکنن(البته به جز Total video conveter که با حجم کمش کدک های زیادی داره با خودش)حجم این برنامه 262;KB بود (پیشنهاد امین)
اصلا سورس شما فرمت و کدکش چیه؟ >>> MPEG-2 با فرم 25
حسن جان یه فکری به ذهنم رسیدسلام
خوب مهر پویا جون مشکل اولم حل شد (اون عدد 3 رو گذاشتم رو 500:cheesygri)
ولی در مورد مشکل دوم:
ببین اینترنت من دیال آپ نیست (ای دی اس ال دارم) و از طریق کارت شبکه ای که رو مین بردم هست شرکت اینترنت رو برام شیر میکنه ولی نه به صورت مستقیم این وسط یه کانکشن هم وجود داره که کار رو خراب کرده یعنی کانکت شدن من مستقیم نیست و یه چیزی تو مایه های دیال آپ هست. که یه صورت دستی صورت میگیره . البته تا اینجای کار هیچ مشکلی نیست و هر وقت بخوام وصل میشم و هر وقت هم که بخوام قطع میشم . مشکل بزرگ اینه که من سیستمم رو با 3 نفر دیگه از رفقام شبکه کردم و اینترنت رو برای اونا شیر میکنم و برای شیر کردن اینترنت به اونا حتما من باید کانکت باشم .
بد بختی اینجاست که بعضی وقتا من خونه نیستم و سیستم خود به خود دیسکانکت میشه برای همین بچه هایی که با من شبکه هستن هم دسترسیشون خود به خود قطع میشه. حال اگر مشکل از نوع اول باشه خودش با redial شدن بعد از 60 ثانیه وصل میشه که در این صورت زیاد مشکلی نیست .
اما مشکل اصلی مشکل دوم هست . یعنی گاهی اوقات سیستم خود به خود دیسکانکت میشه بدون اینکه دوباره شروع به شماره گیری کنه .یعنی انگار تا حالا سیستم اصلا وصل نبوده . وبرای وصل شدن مجدد باید به صورت دستی عمل کرد که مواقعی که من پای سیستم نباشم این امر دردسر سازمیشه .
می خواستم بدونم راهی هست که از این مشکل هم خلاص بشم . یعنی یه جورایی سیستم خود به خود کانکت بشه ؟:confused:
یا علی مدد