ولی در آخر یه سوال دارم اونم اینه که من که الان می خوام MPEG-2 را به AVI تبدیل کنم نباید رزولیشنش رو پایین تر بیارم ؟؟؟
اگه خودت برنامه خوبی سراغ داری معرفی کن(کانورتر) ... خیلی ممنــــــــــونم !!! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
ولی من خودم از قبل برنامه Video Convert Premier تو سیستمم دارم ... احتمالا میتونه واسم این کارو بکنه
نه اگه محدودیت حجم نداری پایین نیار اگه داری یه رزولوشن پاینتر انتخاب کن که کیفیتش هم کم نشه(هم اگه رزولوشن بالا باشه کیفیت کم میشه هم اگه پایین باشه؛ پیدا کن پرتقال فروشو :biggrin1 بستگی شدید به Bitrate داره که میخوای بدی.
ببین محاله برنامه ای بتونه چیزی رو تو 5 ثانیه کانورت کنه :biggrin1:
اون برنامه که گفتی فکر کنم خوب باشه
کارای xilisoft هم خوبه یه برنامه دانلود کرده بودم به نام Alive Video Converter که فرمت های زیادی رو ساپورت میکرد اما بعضی وقتا مشکل داشت. برنامه Total video converter هم بد نیست تنظیماتش زیاده. برنامه های Xilisoft هم خوبن. نگفتی که سورست چیه :biggrin1:
اگه MPEG 2 باشه که برنامه هایی که گفتم خوبن اما اگه DVD باشه باید دنبال Ripper ها باشی
البته جای درخواستش اینجا نیست اما چون تازه عضو شدی اشکالی نداره از این به بعد رعایت کن :biggrin1:ببخشید من فایل بایوس دستگاه دریمکست رو می خوام برای امولاتورش اگه میشه یکی کمک کنه .
من این لینک رو برای راحتیت از تورنت گرفتم آپلود کردم رپیدشر. نمیدونم اون چیزی باشه که میخوای چون خودم با دریم کست کار نکردم. اما خوب بایوسه دیگه :biggrin1:
Sega Dreamcast BIOS v1.01d (1998)(Sega) Download