مشکلات نرم افزاری

ولی در آخر یه سوال دارم اونم اینه که من که الان می خوام MPEG-2 را به AVI تبدیل کنم نباید رزولیشنش رو پایین تر بیارم ؟؟؟
اگه خودت برنامه خوبی سراغ داری معرفی کن(کانورتر) ... خیلی ممنــــــــــونم !!! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
ولی من خودم از قبل برنامه Video Convert Premier تو سیستمم دارم ... احتمالا میتونه واسم این کارو بکنه /:)

نه اگه محدودیت حجم نداری پایین نیار اگه داری یه رزولوشن پاینتر انتخاب کن که کیفیتش هم کم نشه(هم اگه رزولوشن بالا باشه کیفیت کم میشه هم اگه پایین باشه؛ پیدا کن پرتقال فروشو :biggrin1:) بستگی شدید به Bitrate داره که میخوای بدی.

ببین محاله برنامه ای بتونه چیزی رو تو 5 ثانیه کانورت کنه :biggrin1:
اون برنامه که گفتی فکر کنم خوب باشه
کارای xilisoft هم خوبه یه برنامه دانلود کرده بودم به نام Alive Video Converter که فرمت های زیادی رو ساپورت میکرد اما بعضی وقتا مشکل داشت. برنامه Total video converter هم بد نیست تنظیماتش زیاده. برنامه های Xilisoft هم خوبن. نگفتی که سورست چیه :biggrin1:
اگه MPEG 2 باشه که برنامه هایی که گفتم خوبن اما اگه DVD باشه باید دنبال Ripper ها باشی ;)

ببخشید من فایل بایوس دستگاه دریمکست رو می خوام برای امولاتورش اگه میشه یکی کمک کنه :(.
البته جای درخواستش اینجا نیست اما چون تازه عضو شدی اشکالی نداره از این به بعد رعایت کن :biggrin1:
من این لینک رو برای راحتیت از تورنت گرفتم آپلود کردم رپیدشر. نمیدونم اون چیزی باشه که میخوای چون خودم با دریم کست کار نکردم. اما خوب بایوسه دیگه :biggrin1:

Sega Dreamcast BIOS v1.01d (1998)(Sega) Download

ممنونم از اینکه جواب دادین راستش می خواستم تشکر کنم ولی دکمش نیست بعد خواستم بهتون نامه خصوصی بدم دیدم مثل اینکه نمیشه برای همین اینجا گفتم ممنون :biggrin1:

حسن جان یه فکری به ذهنم رسید
اول تو اون عکس صفحه قبل نگاه کن، اون Idle time before hanging up رو بزن never اگه درست شد که خدا رو شکر اگه نشد از این تولز کوچولو استفاده کن همین الان کرکش کردم برات :cheesygri
کرکش هیچ جای دنیا پیدا نمیشه جز بازی سنتر :cheesygri

CiDial 3.1 Crack(ed) By Dr.XJ :-"

یا

CiDial 3.1 + Crack

یا

CiDial 3.1 + Crack
سلام
مهر پویا به قرآن قسم حرف نداری:love::love::love:.
نرم افزار رو دانلود کردم همونی که می خواستم بود تا دیسکانکت میشم خودش خودبه خود کانکت میکنه .:cheesygri واقعا دکتر که میگن یعنی خودت.
من و رفیقام یه عمر دعات میکنیم .
یا علی مدد

سلام...

من نمیدونم چرا انقدر با برنامه های تورنت مشکل دارم !!! وقتی که از µTorrent یا Bitlord استفاده میکنم PC خیلی زود هنگ میکنه ( یعنی راهی جزء Restart کردن نیست ! ) حالا میشه یه کمک بکنید ؟
آیا کسی تا بحال به این مشکل برخورده ؟

ممنون میشم اگر جوابم رو کامل بدید. Thanks...

سلام...

من نمیدونم چرا انقدر با برنامه های تورنت مشکل دارم !!! وقتی که از µTorrent یا Bitlord استفاده میکنم PC خیلی زود هنگ میکنه ( یعنی راهی جزء Restart کردن نیست ! ) حالا میشه یه کمک بکنید ؟
آیا کسی تا بحال به این مشکل برخورده ؟

ممنون میشم اگر جوابم رو کامل بدید. Thanks...
مطمئنی سیستمت ویروس نداره؟

برنامه Flash Get رو امتحان کردی ببینی هنگام دریافت سیستم هنگ میکنه یا نه؟
Flash Get که واسه تورنت نیست. ولی با برنامه های معمولی ( Download Maneger ها ) هنگ نمیکنه.
حالا دارم Azureus رو امتحان میکنم ! ( تا حالا که بد نبوده ! ولی مشکل جایی پیدا میکنه که چن تا چیز با هم DL کنه. الان فقط 1 چیز داره DL میکنه )

Flash Get که واسه تورنت نیست. ولی با برنامه های معمولی ( Download Maneger ها ) هنگ نمیکنه.
حالا دارم Azureus رو امتحان میکنم ! ( تا حالا که بد نبوده ! ولی مشکل جایی پیدا میکنه که چن تا چیز با هم DL کنه. الان فقط 1 چیز داره DL میکنه )
flash get تورنتم دانلود مي كنه . مشكلي پيش نمي ياد .
اما Azureus مي تونه چند تا فايل رو با هم دانلود كنه ...

اما Azureus مي تونه چند تا فايل رو با هم دانلود كنه ...

البته سعید جان اینو بگم که IDM هم در یک لحظه میتونه چندتارو باهم دانلود کنه !!!:biggrin1:
...
..
.
سلام . من وقتی می خوام از رپیدشیر (free) دانلود کنم با این error مواجه میشم ... چیکار کنم ؟
(البته اون لحظه هم هیچ دانلودی نمی کردم)

error:
An error has occured:

You have requested http://rapidshare.com/files/82901471/Persepolis.part1.rar (100431 KB).
Your IP address 77.237.171.205 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own premium-account now. Instant download-access!

البته سعید جان اینو بگم که IDM هم در یک لحظه میتونه چندتارو باهم دانلود کنه !!!:biggrin1:
...
..
.
سلام . من وقتی می خوام از رپیدشیر (free) دانلود کنم با این error مواجه میشم ... چیکار کنم ؟

error:
An error has occured:

You have requested http://rapidshare.com/files/82901471/Persepolis.part1.rar (100431 KB).
Your IP address 77.237.171.205 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own premium-account now. Instant download-access!
خب ارورش که مشخصه:biggrin1:
الان تست کن یه بار دیگه که چند ساعت از ارور گزشته ببین مشلت حل شده یا نه به احتمال زیاد حل شده...

...
..
.

error:
An error has occured:

از نرم افزار هایی که IPP رو عوض میکنه استفاده میکردی؟

خب ارورش که مشخصه:biggrin1:
الان تست کن یه بار دیگه که چند ساعت از ارور گزشته ببین مشلت حل شده یا نه به احتمال زیاد حل شده...
امین الان هم که میخوام یه فایل دیگه رو از رپیدشیر دانلود کنم باز همون ارور رو میزنه :-":eek:

از نرم افزار هایی که IPP رو عوض میکنه استفاده میکردی؟

منظورت رو از IPP نفهمیدم !!!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or