مشکلات نرم افزاری

ببخشيد من يه مشكلي دارم . من وقتي فايلهاي تصويريمو با فرمت Divx اجرا مي كنم نمي دونم چرا كيفيت خوبي ندارن (تصوير يكم مثل فيلمهاي VCD چهارخونه چهارخونه ميشه) ولي من خونه يكي از دوستام كه همين فيلمو اجرا مي كنم تصوير بسيار خوبي داره و اينطوري چهارخونه نميشه لازم به ذكره مانيتور من LCD وايد هست ولي مانيتور دوستم از همين CRT هاي معمولي ميشه كمك كنيد . ممنون

سلام
از کجا میتونم بفهمم که مادربورد من به صورت onboard کارت وایرلس(wireless) داره یا نداره؟
چون میخوام گوشی و کامپیوترم رو با هم connect کنم.

از Device Manager مشخصه
اگه XP داری روی My Computer کلیک راست کن و برو به Device Manager
اگه از Vista استفاده میکنی روی My Computer کلیک راست کن بعد Manage بعد Device Manager
معمولاً اسم کیت وایرلس که با درایور درست نصب شده باشه زیر شاخه Network adapters قرار میگیره اگه هم که درایورش نصب نباشه معمولاً به صورت ؟ مشخص میشه.
اگه باز هم مشخص نشد و شک داری که باشه از نرم افزار SiSoftware Sandra استفاده کن.

Divx

ببخشيد من يه مشكلي دارم . من وقتي فايلهاي تصويريمو با فرمت Divx اجرا مي كنم نمي دونم چرا كيفيت خوبي ندارن (تصوير يكم مثل فيلمهاي VCD چهارخونه چهارخونه ميشه) ولي من خونه يكي از دوستام كه همين فيلمو اجرا مي كنم تصوير بسيار خوبي داره و اينطوري چهارخونه نميشه لازم به ذكره مانيتور من LCD وايد هست ولي مانيتور دوستم از همين CRT هاي معمولي ميشه كمك كنيد . ممنون

باید روی سیستمت یه اینکدر Divx نصب کنی بعد با یه نرم افزار خوب مثل jetAudio فایلتو اجرا کنی به این صورت که مثلاً یه نرم افزار پخشی Divx (مثل : DivX Pro و Dr DivX) نصب کنی که اینکدر هم باهاش نصب میشه. اینکدر و نرم افزارای Divx زیاده، راحت میتونی یه سرچ کنی پیدا کنی، توی اکثر بسته های نرم افزاری توی بازار هم هست.

با سلام من میخام پارتیشن ریکاوری لپ تاپ dell 1520 (که ویستا پرمیوم روش نصب هست) رو بریزم روی dvd . یعنی بتونم از روی dvd ریکاور کنم کامپیوترم رو. چطوری این کار انجام میشه؟

پ.ن:من میخام یه پارتیشن اضافه کنم و xp رو روش نصب کنم. برای همین نگران درایو ریکاوری هستم...یه موقع مشکلی براش پیش نیاد موقع اضافه کردن پارتیشن.

با سلام من میخام پارتیشن ریکاوری لپ تاپ dell 1520 (که ویستا پرمیوم روش نصب هست) رو بریزم روی dvd . یعنی بتونم از روی dvd ریکاور کنم کامپیوترم رو. چطوری این کار انجام میشه؟

پ.ن:من میخام یه پارتیشن اضافه کنم و xp رو روش نصب کنم. برای همین نگران درایو ریکاوری هستم...یه موقع مشکلی براش پیش نیاد موقع اضافه کردن پارتیشن.
دوست عزیز می تونی از نرم افزار Acronis True Image 9.0 استفاده کنی و نرم افزار خیلی خوبی هم هست ! این هم لینک دانلودش :arrowd:

Acronis True Image 9.0
14884-w400.jpg

Link Download Program

image.php

whatcolor_isblack.jpg

این برنامه مثل اینکه از کل هارد بکاپ میگیره و توانایی restore کردن سیستم رو داره و این عالی هست. ولی کاری که من میخام بکنم این هست:
من از همون اول رو هارد کامپیوترم (dell 1520 ) یه پارتیشن به نام recovery دارم و میتونم موقع بوت شدن ریکاور کنم (فکر کنم باید F11 رو فشار بدم.) ولی میخام این پارتیشن ریکاوری رو روی dvd داشته باشم و بتونم از همون برای ریکاور کردن استفاده کنم.

این برنامه مثل اینکه از کل هارد بکاپ میگیره و توانایی restore کردن سیستم رو داره و این عالی هست. ولی کاری که من میخام بکنم این هست:
من از همون اول رو هارد کامپیوترم (dell 1520 ) یه پارتیشن به نام recovery دارم و میتونم موقع بوت شدن ریکاور کنم (فکر کنم باید F11 رو فشار بدم.) ولی میخام این پارتیشن ریکاوری رو روی dvd داشته باشم و بتونم از همون برای ریکاور کردن استفاده کنم.

اگه توی ویستا هستید .. خودش یک قسمت برای ساخت Recovery Disk داره.

All Programs > PC Help and Tools > Recovery Disk Creation

میتونید روی دو تا DVD این Recovery Disk ها رو بسازید .. فقط یک مقداری طول میکشه .. حدودا 20 دقیقه تا یک ساعت

من Vostro 1500 دارم که همین پارتیشن recovery رو داره .. به همراه خود laptop به شما DvD مربوط به recovery ویندوز رو ندادند؟! من یک DvD همین recovery رو دارم و یک سری سیدی هم برای درایورها.

نکته اینجاست که برای ریختن XP روی این لپتاپ شما باید یکی از درایو ها رو پاک کنید.
زیرا چهارتا درایو دارید .. یکی مربوط به خود ویستا .. یکی media connect .. یکی recovery و یکی آخری هم که هیچ وقت نباید دست زد مربوط میشه به درایوی که باید از روش کامپیوتر بوت بشه و توش آت و آشغال های مربوط به همین قضیه وجود داره. بعد دیگه Logical Drive میتونید بسازید که قابلیت بوت شدن نداره :)
Media connect رو میشه پاک کرد .. معمولا .. البته من خودم اصلا ویستا رو پاک کردم .. چون ...:دی (رجوع به امضای HamidoOs ) .

به هر حال اگه شما XP بریزید، دیگه نمیتونید به این صورت recover کنید چونکه وضعیت درایوهای سیستم عوض شده.

نکته : قبل از ریختن XP حتما تشریف ببرید و درایور مربوط به هارد رو دانلود بفرمایید. البته راهی هم داره که موقع ریختن ویندوز به این مشکل برنخورید ولی خوب .. ! کلا همه درایورهای مربوطه رو دانلود بفرمایید .. البته چک کنید که برای این قطعات نصب شده روی این لپتاپ اصلا درایور مربوط به XP وجود داره یا نه .. چون برای برخی این قضیه صادق نیست و بعد از XP و کلی دردرسر به مشکل بر میخورید.

اوه!
مث اینکه تازه اول دردسر هست...
والا من اینو از خود dell خاک بر سر خریدم. یه cd ویندوز هم نگا کردم داره. ایا اینو برای ریکاور کردن میشه استفاده کرد یعنی همه چیزو درس میکنه و فایلام هم از بین نمیرن؟

اوه!
مث اینکه تازه اول دردسر هست...
والا من اینو از خود dell خاک بر سر خریدم. یه cd ویندوز هم نگا کردم داره. ایا اینو برای ریکاور کردن میشه استفاده کرد یعنی همه چیزو درس میکنه و فایلام هم از بین نمیرن؟

آره خوب دردسرش زیاده
ولی قضیه اینه که اون Recovery DvD که به شما داده اند مثل همون پارتیشن recovery روی خود لپتاپ .. هر دو یک کار میکنند و اون هم بازگردوندن کامپیوتر به حالتی است که شما خریداری فرموده اید یعنی همان ویندوز نصب شده و کامپیوتر خالی .. یعنی همه چیز رو درست میکنه ولی فایلهاتون از بین میره . Recovery اصولا همینه .. متاسفانه .. :(

بروبچ یه مشکلی پیش اومده که نمیدونم چی چی افزاریه ! سخت افزاری که فکر نکنم باشه برای همین اینجا پست میدم !
والا ما اینترنتمون عین بچه آدم کار میکرد و مشکلی نداشت توی 1.5 سال ولی از 1 هفته پیش وقتی مودم رو وصل میکنم (256) و میرم توی نت بعد از 2 , 3 ساعت یهو این پیغام میاد :

اگه بزنم Don`t Send که در جا اینترنت قطع میشه ولی اگه بهش محل نزارم و ولش کنم تا یه ربع , نیم ساعت اینترنت کار میکنه و بعدش میپُکه ! کلآ بد دردسری شده برا ما ! شب میزاریم روی دانلود صبح پا میشیم میبینیم 10 مگ رفته و تموم کرده !
خلاصه اگه میدونین مشکل چیه دستتون درد نکنه بابت راهنمایی !

بروبچ یه مشکلی پیش اومده که نمیدونم چی چی افزاریه ! سخت افزاری که فکر نکنم باشه برای همین اینجا پست میدم !
والا ما اینترنتمون عین بچه آدم کار میکرد و مشکلی نداشت توی 1.5 سال ولی از 1 هفته پیش وقتی مودم رو وصل میکنم (256) و میرم توی نت بعد از 2 , 3 ساعت یهو این پیغام میاد :

اگه بزنم Don`t Send که در جا اینترنت قطع میشه ولی اگه بهش محل نزارم و ولش کنم تا یه ربع , نیم ساعت اینترنت کار میکنه و بعدش میپُکه ! کلآ بد دردسری شده برا ما ! شب میزاریم روی دانلود صبح پا میشیم میبینیم 10 مگ رفته و تموم کرده !
خلاصه اگه میدونین مشکل چیه دستتون درد نکنه بابت راهنمایی !

سلام

خب اینو میشه از رجیستری حلش کرد . البته بعضی از این Dont send ها سرطان هستند که باید مشکلشون ریشه ای برطرف بشه .

خب شما این مسیر رو برو :

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ MICROSOFT \ PCHEALTH \ ERROR REPORTING

وقتی روی ERROR REPORTING دوبار کلیک کردی هر چی فایل Reg دسته چپ هست Value data ش رو عدد 0 بذار .
به نظرم با همین کار مشکل حل بشه .

---------------------------------------------------------------------------------------------------

حالا من یک مشکلی دارم .

این فایل های فیلمی که دانلود میکنم Xvid هست . من میخام بدون اینکه کیفیتش بیاد پایین تبدیل به DVD کنم .
یک مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که چجوری دوتا فایل Avi با همین کدک Xvid رو بهم بچسبون که باز کیفیتش نیاد پایین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or