مشکلات نرم افزاری

سلام
من با ویندوز ویستا یک مشکلی پیدا کردم
1)با توجه به سفارش بعضی دوستا من ویستا رو اول نصب کردم و بعد اکس پی رو رو یک درایو دیگه نصب کردم
ولی حالا فقط ویندوز اکس پی بالا میا:(د و ویستا اصلا نمیاد . اگه راهنمایم بکنید خیلی ممنون میشم؟
2)مشکل دوم من اینکه مادربوردم و گرافیکم داخلش درایور های ویستا نیست و رو ویستا نصب نمیشه ؟

1. یک برنامه ای هست .. VistaBootPRO با این مشکلتون حل میشه و میتونید DualBoot با ویستا و XP از کامپیوتر استفاده کنید. البته dotnet framework میخواد که اگه نصب ندارید باز باید دانلود کنید. امان از دیال آپ.:sick:
2. برای نصب روی ویستا هم باز باید درایورهاش رو دانلود کنید البته برخی از قطعات قدیمی هستند که دیگه از طرف سشونازنده پشتیبانی نمیشوند و درنتیجه درایور ویستا ندارند.

در مورد نصب فردا صبح از دباره میریزم و این دفعه اول xp و بعد vista
برای نرم افزار هم کسایی که مشکل من رو دارند میتونن از مجموعه نر افزار های ویستا ( vista tools 2008 )
که برای شرکت www.emperor.ir هست استفاده کنن که از شیر مرغ تا جون ادمیزار توش هست استفاده کنن

بچه ها من يه مشكل دارم نميدونم چرا هر ور‍ژني از Divx Player رو نصب مي كنم هيچ كدوم روي ويندوز من اجرا نميشه (همش مي زنه مشكل در exe وجود دارد و Don't Send ميده ) ميخوام بدونم مشكلش چيه . فوريه پيشاپيش :love:
من يه فيلم با فرمت Xvid دارم كه روي نرم افزارهاي معمولي تصويرش خوب نيست ميخواستم با اين نرم افزار تست كنم كه اينم اينطوري شده .

بچه ها من يه مشكل دارم نميدونم چرا هر ور‍ژني از Divx Player رو نصب مي كنم هيچ كدوم روي ويندوز من اجرا نميشه (همش مي زنه مشكل در exe وجود دارد و Don't Send ميده ) ميخوام بدونم مشكلش چيه . فوريه پيشاپيش :love:
من يه فيلم با فرمت Xvid دارم كه روي نرم افزارهاي معمولي تصويرش خوب نيست ميخواستم با اين نرم افزار تست كنم كه اينم اينطوري شده .
میلاد جان این برنامه رو بی خیال...:biggrin1:
CODEC چیزی نصب داری؟!

راستي امين مي دوني چطوري ميشه كيفيت تصوير رو برد بالا (من يه فيلم Xvid دانلود كردم البته من تا حالا كلا با اين فرمتها و نرم افزاراش كار نكردم وقتي رايت مي كنم رو سي دي و با DVD Player نگاه مي كنم كيفيتش چشم آدمو در مي ياره (خيلي عاليه) ولي رو پي سي زياد شفاف نشون نميده البته اين نرم افزاري كه دادي خيلي بهتر از Media Player و بقيه نرم افزارها اجرا ميكنه ولي هنوز به اون چيزي كه تو DVD Player ديدم نميرسه . :)
آها راستي براي چي گفتي بيخيال نرم افزار Divx Palyer بشم ؟ :confused:

راستي امين مي دوني چطوري ميشه كيفيت تصوير رو برد بالا (من يه فيلم Xvid دانلود كردم البته من تا حالا كلا با اين فرمتها و نرم افزاراش كار نكردم وقتي رايت مي كنم رو سي دي و با DVD Player نگاه مي كنم كيفيتش چشم آدمو در مي ياره (خيلي عاليه) ولي رو پي سي زياد شفاف نشون نميده البته اين نرم افزاري كه دادي خيلي بهتر از Media Player و بقيه نرم افزارها اجرا ميكنه ولي هنوز به اون چيزي كه تو DVD Player ديدم نميرسه . :)
آها راستي براي چي گفتي بيخيال نرم افزار Divx Palyer بشم ؟ :confused:
کیفیت رو برد بالا؟! این طوری که نمیشه بستگی داره که فیلمت چطوری Rip و از چه کدکهایی rip کننده استفاده کرده باشه یا Dvd rip ّباشه یا نباشه! و اینکه احتمال میدم کیفیت tv که فیلم رو روش میبینی فکر کنم بالاتر از مانیتورت باشه یا حداقل اینکه بزرگتره که این طور فکر میکنی...
راستی این نرم افزار که دادم مگه پلیر هست؟!:biggrin1: این یه کدک هست که باعث میشه فیلم رو روی پلیرهای دیگت قابل اجرا بشه:);) به نظر من از jetAudio استفاده کن نرم افزار خیلی خوبیه و اینکه امکان ریختن زیرنویس رو هم داره(کلیک راست و load sub و...)
این Divx Palyer هم زیاد جالب نیست و خوش قلق نیست به نظر من!
موفق باشی

من كه نگفتم پليره :) ولي يه پلير خودش داره به نام (Media Plyer Classic ) كه توش يه سري تنظيمات خيلي زياد داره براي صدا و تصوير كه مي توني روي فيلم اعمال كني . تلوزيون منون هم از همين SD هاي معمولي هستش . البته Flat . حالا با Jet Audio هم يه تست مي كنم دمت گرم امين ;) .

من یک مشکلی تو ویستا پیدا کردم با دو برنامه word 2007 و acrobat 8.1 professional مشکل اینجاست که
هر وقت من word رو میبنیدم و با acrobat کار میکنم دفه بعدی که بخوام با word کار کنم یک انستال بار میاد
و شروع میکنه به کانفیگ کردن word و بعدش هم acrobat مدت زیادی هم طول میکشه
خلاصه قطع هم نمیشه کسی میدونه چرا اینطوری میشه ؟ یا چطوری میشه جلوی این کار رو گرفت ؟

کسی میتونه منو کمک کنه ؟ من قبلا بازی های این سایت http://www.flyordie.com رو که انلاین هست راحت بازی میکردم ولی الان میگه جاوا نداری!

من جاوا رو ریختم ولی یه صفحه سیاه میاد بالا و کنارش تبلیغ هست ولی از بازی خبری نیست! تو تمام مرور گرها هم تست کردم کار نمیکنه

تو سایت جاوا هم تست کردم میگه جاوا دارم وسالمه! دیگه نمیدونم چیکار کنم ینفر منو کمک کنه

شما میتونید بازی هاشو اجرا کنید؟

کسی میتونه منو کمک کنه ؟ من قبلا بازی های این سایت http://www.flyordie.com رو که انلاین هست راحت بازی میکردم ولی الان میگه جاوا نداری!

من جاوا رو ریختم ولی یه صفحه سیاه میاد بالا و کنارش تبلیغ هست ولی از بازی خبری نیست! تو تمام مرور گرها هم تست کردم کار نمیکنه

تو سایت جاوا هم تست کردم میگه جاوا دارم وسالمه! دیگه نمیدونم چیکار کنم ینفر منو کمک کنه

یه بازیشو با Firefox باز کردم plugin: Java Runtime Environment میخواست.

اساتید ینفر به من کمک کنه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or