مشکلات نرم افزاری

سلام
امین جون دومی رو هم دانلود کردم فقط صفحه اول pdf رو به word تبدیل میکنه و نسخه کاملش رو باید بخری.
بیا و مردونگی رو کامل کن و email و registration code همون لینک اول رو برام بذار.
یا علی مدد

تا حالا کسی از برنامه IncrediMail استفاده کرده؟! برنامه ای بسیار زیبا برای فرستادن ایمیل!!!​
من در استفادش کمی مشکل داشتم می خواستم کمی راهنماییم کنه!!​

دوستان من به تازگي وقتي صفحه اي رو تو نت باز مي كنم همچين پيغامي برا مياد :

6wm6b6w.jpg

چطور مي تونم حذفش كنم كه ديگه ظاهر نشه ؟!

بهت هشدار میده که تاریخ certificate اون سایت نسبت به تاریخ سیستم تو گذشته و ممکنه اطلاعاتت به سروری غیر از سرور قبلی(اصلی) ارسال بشه.
مرورگرت چیه؟
اگه از fire foxاستفاده می کنی, اینو
نصب کن که که بتونی از شر هشدار certificate راحت شی.
اگه از ie, می تونی از مسیر
tools -> internet option -> advanced -> security
گزینه check for certificate revocation رو غیر فعال کنی.
موفق باشی سعید جان.

آخرین ویرایش:
بجه ها کمک!
من هر دستگاهی رو از طریق USb به سیستم وصل میکنم نمیشناسه.
توی انواع مموری ها مشکلی نداره.اما مثلا گوشی رو توی Phone Mode نمیشناسه یا دسته بازی رو نمیشناسه و همچنین مدل ماوسم رو نمیشناسه.
چیکار کنم که نیازی به دوباره ریختن ویندوز نباشه؟
باتشکر....

بجه ها کمک!
من هر دستگاهی رو از طریق USb به سیستم وصل میکنم نمیشناسه.
توی انواع مموری ها مشکلی نداره.اما مثلا گوشی رو توی Phone Mode نمیشناسه یا دسته بازی رو نمیشناسه و همچنین مدل ماوسم رو نمیشناسه.
چیکار کنم که نیازی به دوباره ریختن ویندوز نباشه؟
باتشکر....

به علت قدیمی بودن PC شما، نسخه USB شما 1.0 یا 1.1 است
باید چیپست PCI USB 2.0 روی مادربردتون نصب کنید.

Usb 2 هست عزیز ربطی به این چیزا نداره...

درایور chipset رو یک بار دیگه بریز .. هائوون ؟ :)
انشاا... nForce یی چیزیه دیگه .. بهش درایور motherboard هم میگن .. این واسه اینه که کسی نیاد گیر بده که این chipset چیچیه.
یک کار دیگه هم بکن .. برو از توی BIOS یک سری USB ها رو غیر فعال کن .. بیا بالا .. بعد دوباره برو و فعالشون کن .. شاید درست شد.

Usb 2.0

Usb 2 هست عزیز ربطی به این چیزا نداره...

اگه مطمئنید که USB 2.0 هستش، سرچ کنید و یه درایور جدید USB 2.0 دانلود کنید و نصب کنید.

معمولاً این سری مشکلات که یه دستگاه حتی با نصب درایورش هم کار نمیکنه با ارتقای ورژن USB به 2.0 درست میشه مگر اینکه سیستم عامل
کلاً اون قطعه رو ساپورت نکنه. که اگه از Win XP یا Win Vista استفاده میکنید معمولاً همچین مشکلی ندارید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or