مشکلات نرم افزاری

يكي از دوستان يه مشكلي داره كه وقتي Ctrl + Alt + Del استفاده مي كنه به همچين پيغامي بر مي خوره :

6p56st5.jpg

پيشاپيش ممنون .

در run بزن gpedit.msc که group policy Editor باز بشه.
اونجا
User Configuration > Administrative Templates > System > Ctrl+Alt+Del Options
تشریف برده.
Remove Task Manager در سمت راست را Disabled کنید. :)

سلام
اقا من تو اجرای برنا مه ی ما یا 8 :eek: گیر افتادم ریجسترش کردم و لی وقتی می خوام برم اجراش کنم

می یاد وراد برنامه می شه یه نمه نشون می ده ولی سریع می یاد بیرون چاره چیه مشکل از کرک کردنمه

یا اینکه کارای دیگه ای داره من نمی دونم دو ستان راه حل چیه ؟؟؟؟؟؟؟:(

مشكل در استفاده از nero 7

سلام دوستان

من به يه مشكل عجيبي بر خوردم كه نميدونم نرم افزاريه يا نه. اما مشكل اينه كه من وقتي dvd رايت ميكنم(با استفاده از nero 7 ) بصورت رندوم ميسوزونه مخصوصا" dvd 9 كه 80 درصد مشكل داره مثلا" كامل رايت ميكنه پيغام خطا هم نميده ولي وقتي ميزاريش تو dvd rom تا يه جايي ميخونه بعد گير ميكنه جالبيش اينه كه بعضي از اين فيلمارو تو دستگاه dvd player كه ميذاري راحت نشون ميده.بعضي مواقع هم تو vcd ها صدا با تصوير نمي خوني خواهشا" كمكم كنيد . راستي نمايندگيشم بردم تست كرد گفت مشكل از رايتر نيست مدل رايترم HP 1035d است.يكي از دوستان كه نسبتا" وارده گفت شايد پاورت ضعيفه. پاور من 600w است ولي مارك معتبري نيست شايد real نباشه.:(

سلام دوستان

من به يه مشكل عجيبي بر خوردم كه نميدونم نرم افزاريه يا نه. اما مشكل اينه كه من وقتي dvd رايت ميكنم(با استفاده از nero 7 ) بصورت رندوم ميسوزونه مخصوصا" dvd 9 كه 80 درصد مشكل داره مثلا" كامل رايت ميكنه پيغام خطا هم نميده ولي وقتي ميزاريش تو dvd rom تا يه جايي ميخونه بعد گير ميكنه جالبيش اينه كه بعضي از اين فيلمارو تو دستگاه dvd player كه ميذاري راحت نشون ميده.بعضي مواقع هم تو vcd ها صدا با تصوير نمي خوني خواهشا" كمكم كنيد . راستي نمايندگيشم بردم تست كرد گفت مشكل از رايتر نيست مدل رايترم HP 1035d است.يكي از دوستان كه نسبتا" وارده گفت شايد پاورت ضعيفه. پاور من 600w است ولي مارك معتبري نيست شايد real نباشه.:(

شاید اشکال از نحوه اتصال درایو به مادربرد باشه ، چک کن که درایوت با یه رابط PCI مشترک همراه هارد دیسک به یک ورودی PCI وصل نباشن. اگه دو تا درایو نوری داری اونارو با سیم رابط PCI مشترک (که سه تا سر داره) به یک ورودی PCI وصل کن (( جامپر ها رو هم تنظیم کن )).

هاردم كه Sata است ولي Dvd Writer با Dvd Rom مشتركن و رايتر Slave است.

پس از این نظر مشکل نداره.
احتمالات دیگه هم مونده،
به احتمال زیادتر رایترت به DVDخامی که استفاده میکنی حساسیت داره،
معمولا هر رایتری به چند تا مدل دیسک حساسیت داره. از DVD هایی با مارک های دیگه استفاده کن.
اگه هم تا حالا 1000 تا DVD امتحان کردی و جواب نداد راهای دیگه رو چک کن:
شاید رایترت درایور لازم داشته باشه! نرم افزارایی که همراهشه رو نصب کن، نشد تو اینترنت سرچ کن : "مدل رایترت+درایور".
شاید هم PC ویروس گرفته باشه با آنتی ویروس آپدیتت یه اسکن بکن اگه باز خوب نشد ویندوز عوض کن
اگه باز خوب نشد یه رایتر از در و همسایه قرض بگیر (سلام ببخشید رایتر دارین؟!!!:biggrin1:) بزار سر جای این ببین اونم همین طوریه.
اگه که سالم بود دیگه میشه گفت رایتر شما خرابه!

موفق باشی

پس از این نظر مشکل نداره.
احتمالات دیگه هم مونده،
به احتمال زیادتر رایترت به DVDخامی که استفاده میکنی حساسیت داره،
معمولا هر رایتری به چند تا مدل دیسک حساسیت داره. از DVD هایی با مارک های دیگه استفاده کن.
اگه هم تا حالا 1000 تا DVD امتحان کردی و جواب نداد راهای دیگه رو چک کن:
شاید رایترت درایور لازم داشته باشه! نرم افزارایی که همراهشه رو نصب کن، نشد تو اینترنت سرچ کن : "مدل رایترت+درایور".
شاید هم PC ویروس گرفته باشه با آنتی ویروس آپدیتت یه اسکن بکن اگه باز خوب نشد ویندوز عوض کن
اگه باز خوب نشد یه رایتر از در و همسایه قرض بگیر (سلام ببخشید رایتر دارین؟!!!:biggrin1:) بزار سر جای این ببین اونم همین طوریه.
اگه که سالم بود دیگه میشه گفت رایتر شما خرابه!

موفق باشی

ممنون از راهنماييت .من براي رايت از ديسكهاي معتبر استفاده ميكنم مثلا" TDK,HP و جالبيش اينه كه رو همين ديسكها بعضي مواقع درست رايت ميكنه (همون فيلمها يي كه قبلا" نتونسته بود درست رايت كنه رو).

من ویندوز اکس پی را از خود سایت مارزسافت دانلود کردم

که یه پوشه بود i386 توش ستاب نبود ایا به ستاب نیاز داره

یا نه چطوری ازش استفاده کنم

من ویندوز اکس پی را از خود سایت مارزسافت دانلود کردم

که یه پوشه بود i386 توش ستاب نبود ایا به ستاب نیاز داره

یا نه چطوری ازش استفاده کنم

باید با نرم افزارای isoساز تبدیل به Iso Bootable کنی
یک کمی گرفتاری داره. به نظرم یه cd xp از بازار آماده بخری بهتره

سلام
من با ویندوز ویستا یک مشکلی پیدا کردم
1)با توجه به سفارش بعضی دوستا من ویستا رو اول نصب کردم و بعد اکس پی رو رو یک درایو دیگه نصب کردم
ولی حالا فقط ویندوز اکس پی بالا میا:(د و ویستا اصلا نمیاد . اگه راهنمایم بکنید خیلی ممنون میشم؟
2)مشکل دوم من اینکه مادربوردم و گرافیکم داخلش درایور های ویستا نیست و رو ویستا نصب نمیشه ؟

سلام
من با ویندوز ویستا یک مشکلی پیدا کردم
1)با توجه به سفارش بعضی دوستا من ویستا رو اول نصب کردم و بعد اکس پی رو رو یک درایو دیگه نصب کردم
ولی حالا فقط ویندوز اکس پی بالا میا:(د و ویستا اصلا نمیاد . اگه راهنمایم بکنید خیلی ممنون میشم؟
2)مشکل دوم من اینکه مادربوردم و گرافیکم داخلش درایور های ویستا نیست و رو ویستا نصب نمیشه ؟

1)روی My Computer کلیک راست Properties - روی زبانه Advanced کلیک -
در Startup and Recovery روی setting کلیک و تیک اول یعنی ( time to display list of operating system ) رو فعال کن.

2)درایور ها رو از سایت کمپانی سازنده قطعه دانلود کن.

ولی مشکلم هنوز پا برجاست ؟؟؟
برای دانلود هم رو هم رفته 70 مگ که با دایال اپ یک روزی طول میکشه
فضای اشغال شده درایوی که روش ویستا نصب کردی چقدره؟

پک های درایور هم تو بازار هست میتونی از فروشنده بپرسی که درایور قطعه تو توش هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or