مشکلات نرم افزاری

نرم افزارهای سیستمی منظورت کدوم نرم افزارهاست؟ شاید منظورت همون نرم افزارهای بیخودیه که همیش داخل CD مادربورد یا laptop هست؟ به غیر از درایور کارت صدا, نیازی نیست اونا رو نصب کنی! ولی اگه اصرار داری نصبشون کنی, (با توجه به اروری که عکس گرفتی) تنها راهش اینه که بری سایت خود asus و راه حلشو اونجا پیدا کنی! احتمالا تو سایتش قسمت support داره, براشون بفرست همین عکس رو و ازشون راهنمایی بخواه...
بله بیخیال نصبشون شدم !!! همون گرافیگ راه افتاد خوب بود . تشکر

- - -ویرایش - - -

تو عکس دوم که اصن میگه دستگاه شما ایسوس نیست . :|

ایسوس هست باو یعنی نمی دونم لپ تاپی که دستمه مارکش چیه :| مشکل این هست که میگه نیست 8-|

من با نرم افزار Driver Booster ، درایو هارو آپدیت کردم ، چه جوری میتونم از اون آپدیتا کپی بگیرم که مثلا بعد از نصب دوباره ویندوز دیگه آپدیت نکنم ! میشه به صورت فایل EXE بکاپ گرفت یا نه باید همون dat باشه ؟!

سلام
یه فایل 14 گیگ رو داشتم با IDm دانلود میکردم که 80 درصدش رفته بود حواسم نبود زدم پاکش کردم(miss click )جالب بود هیچ پیامی هم نداد در صورتی که برای فایل های دانلود شده پیغام میده...حالا راهی برای برگشتش نیست؟

سلام.
یادمه میشد فایل های ویدویی رو بجای نمایش آیکون فرمتشون ! یه عکس preview از داخل همون فیلم باشه ! این چجوریه ؟! میشه؟!
ویندوز7.

- - -ویرایش - - -

ایسوس هست باو یعنی نمی دونم لپ تاپی که دستمه مارکش چیه :| مشکل این هست که میگه نیست 8-|
سلام. من میگم احتمالا مشکل بخاطر ویندوزتون هست ! یا خراب هست یا با نوت بوکتون هماهنگ نشده ! یا اینجور چیزا !!! احتمالا اورجینال هم نیست ، هست ؟ اگه اورجینال بود این نرم افزارها روش نصب بود.
مدل نوت بوکتون چیه !؟
یا شایدم قبل از همه اینها باید یه نرم افزاری رو ابتدای همه نصب کنید بعد بقیه رو نصب کنید.!
متاسفانه تنها راه حل اینه ، دلایل بوجود اومدن چنین ارور هایی رو بررسی کنیم.
ضمنا سایت ایسوس اکثر نرم افزارهاشو برای ویندوزهای 64 و 32 و ورژن های مختلف گذاشته توی سایتش! بخش support فکر کنم .من خودم نرم افزار کارت صدا رو از اونجا گرفتم! لبتاپم مشکل صدا داشت حل شد.

سلام. من میگم احتمالا مشکل بخاطر ویندوزتون هست ! یا خراب هست یا با نوت بوکتون هماهنگ نشده ! یا اینجور چیزا !!! احتمالا اورجینال هم نیست ، هست ؟ اگه اورجینال بود این نرم افزارها روش نصب بود.
مدل نوت بوکتون چیه !؟
یا شایدم قبل از همه اینها باید یه نرم افزاری رو ابتدای همه نصب کنید بعد بقیه رو نصب کنید.!
متاسفانه تنها راه حل اینه ، دلایل بوجود اومدن چنین ارور هایی رو بررسی کنیم.
ضمنا سایت ایسوس اکثر نرم افزارهاشو برای ویندوزهای 64 و 32 و ورژن های مختلف گذاشته توی سایتش! بخش support فکر کنم .من خودم نرم افزار کارت صدا رو از اونجا گرفتم! لبتاپم مشکل صدا داشت حل شد.

علیک .ویندوز قبلیش 7 اورجینال بود لایسنس شده مایکروسافت !!! عوض کردم به ویندوز های پایرت که اکثرا الان استفاده می کنن (8.1) بعد داریور ها رو هم از سایتش گرفتم ولی بازم هر نرم افزاری که با سیستم سر و کار داره رو میخوام نصب کنم ارور میده !!! با برنامه های آپدیت کننده نرم افزار مشکل گرافیک رو حل کردم ولی اون موزد که گفتم هنوز پابرجاست !

سلام.
یادمه میشد فایل های ویدویی رو بجای نمایش آیکون فرمتشون ! یه عکس preview از داخل همون فیلم باشه ! این چجوریه ؟! میشه؟!
ویندوز7.
.

نرم افزار زیر رو دانلود کن از soft98

Media.Preview

من نرم افزار Omnipage رو هم دانلود کردم اما نتونستم فایلای با فرمت .Max رو باز کنم !! :|

اگه میخوای فایلهای با فرمت max رو باز کنی و ویرایش کنی باید 3D Studio Max 2014 دانلود کنی.

اگه فقط میخوای باز کنی و مشاهده کنی, نرم افزارهای زیر رو امتحان کن:

http://www.senosoft.com/softp3doproDownload.php

http://www.photo-freeware.net/download_win-eng.php?id=511

آخرین ویرایش:
نرم افزار زیر رو دانلود کن از soft98

Media.Preview

اگه میخوای فایلهای با فرمت max رو باز کنی و ویرایش کنی باید 3D Studio Max 2014 دانلود کنی.

اگه فقط میخوای باز کنی و مشاهده کنی, نرم افزارهای زیر رو امتحان کن:

P3dO Explorer pro downloads

http://www.photo-freeware.net/download_win-eng.php?id=511

هیچکدوم از این دوتا فایل هم باز نکرد !! :|

من با نرم افزار Driver Booster ، درایو هارو آپدیت کردم ، چه جوری میتونم از اون آپدیتا کپی بگیرم که مثلا بعد از نصب دوباره ویندوز دیگه آپدیت نکنم ! میشه به صورت فایل EXE بکاپ گرفت یا نه باید همون dat باشه ؟!

نبود ؟! :d

نبود ؟! :d
ببخش برای تاخیر
فکر کردم بچه ها جواب دادن
Driver Magician

-
فدات داداش
yahoo_4.gif

دانیال کار این برنامه چیه؟ اینم آپدیت میکنه یا میشه آپدیتارو بکاپ گرفت ازش ؟!
اینم هم آپدیت میکنه هم بکاپ و رستور و ...
ولی با قسمت آپدیتش کار نکردم.

آخرین ویرایش:
فدات داداش :d
دانیال کار این برنامه چیه؟ اینم آپدیت میکنه یا میشه آپدیتارو بکاپ گرفت ازش ؟!

- - -ویرایش - - -

راستی جدیدترین ورژن Intel(R) Processor HD Graphics رو برای ویندوز 8.1 داری؟

دوستان من یه فایل 1 گیگ رو دانلود کردم در حال درست کردن فایل اصلی بود که من به اشتباه با برنامه Driver Booster ، سیستم رو ریستور کردم ! الان تو دانلودام نیست اما فایلشو توی C:\Users\AppData\Roaming\IDM\ پیدا کردم
جالب اینه 194 مگش رو به حالت زیپ درآورده ولی 895 مگش همینجوری تو C:\Users\AppData\Roaming\IDM مونده ! چه جوری برگردونم اونو ؟! نمیشه یه جورایی اون 895 مگ رو به IDM شناسوند ؟!

دوستان مدتیه برنامه یا بازی جدید نصب میکنم رو سیستمم آیکنشون اینجوریه رو دسکتاپ:

سیکوریتی کسپر آپدیت شده دارم و سیستم ویروسی نیست
ویندوز 8.1

دلیلش فکر کنم استفاده از نرم افزار win bubble باشه که به خاطر غیرفعال کردنه UAC نصب کردمش و فقط باش UAC رو غیر فعال کردم ولی بعد از پاک کردن این نرم افزار این مشکل برام ایجاد شد !؟

sfc/ scannow هم انجام دادم و بی تاثیر بود
راه حل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان به یه مشکل برخودم اینکه kmplayer زیرنویس پخش نمیکنه!! مدیاپلیر پخش میکنه و مشکلی نداره ولی این پخش نمیکنه تو تنظیمات هم رفتم show subtitle هست و مثل قبل همه چی اکی هستش ولی نمیدونم چرا زیرنویس هارو پخش نمیکنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or