مشکلات نرم افزاری

سلام دوستان

مرورگر کروم من دچار یه مشکل عجیبی شده! وقتی یه تب جدید باز میکنم و روش کلیک میکنم که اون تب رو ببینم تب بسته میشه! منو های مروگر هم باز نمیشن!! کسی میدونه مشکل از کجاس؟

به نظرت چه قطعاتی باهاش همخونی نداره؟
من گرافیکم آنبرده ها ؟ مادربوردم ولی خوبه P8H61-MLX3
راستش دقیقا نمی دونم . چون جایی لیست دقیق از این قطعات نیست .
حداقل سیستم که اینه :
سیستم عامل شما باید حداقل این سخت افزارها را داشته باشید:
- پردازشگر 1GHz یا بالاتر
- یک گیگابایت رم برای نصب نسخه ۳۲ بیتی و ۲ گیگابایت برای نصب نسخه ۶۴ بیتی.
- ۱۶ گیگابایت فضای هارد دیسک برای نسخه ۳۲ بیتی و ۲۰ گیگابایت برای ۶۴ بیتی.
- کارت گرافیکی که از DirectX9 با درایور WDDM 1.0 یا بالاتر پشتیبانی کند.

راستش دقیقا نمی دونم . چون جایی لیست دقیق از این قطعات نیست .
حداقل سیستم که اینه :
سیستم عامل شما باید حداقل این سخت افزارها را داشته باشید:
- پردازشگر 1GHz یا بالاتر
- یک گیگابایت رم برای نصب نسخه ۳۲ بیتی و ۲ گیگابایت برای نصب نسخه ۶۴ بیتی.
- ۱۶ گیگابایت فضای هارد دیسک برای نسخه ۳۲ بیتی و ۲۰ گیگابایت برای ۶۴ بیتی.
- کارت گرافیکی که از DirectX9 با درایور WDDM 1.0 یا بالاتر پشتیبانی کند.
بابا من سیستمم از این بالاتره !:|
اصلا فکر نکنم مشکل از سیستم باشه !

سلام. یک لپ تاپ ایسوس K53SV هست که ویندوز فابریک 7 روش بود !!! عوضش کردم یه 8.1 ، ولی الان هر کاری می خوام انجام بدم میگه باید نرم افزار چیپ ست دستگاه نصب باشه !!!! توی سایتش رفتم ولی چیپ ستش نبود و خود لپ تاپ هم سی دی همراهش نیست. الان باید چه کار کنم ؟ توی سایت اینتل رفتم برای دانلود ولی نمی دونم باید دقیقا چی رو دانلود کنم :-/

آخرین ویرایش:
سلام. یک لپ تاپ ایسوس K53SV هست که ویندوز فایبرک 7 روش بود !!! عوضش کردم یه 8.1 ، ولی الان هر کاری می خوام انجام بدم میگه با نرم افزار چیپ ست دستگاه نصب باشه !!!! توی سایتش رفتم ولی چیپ ستش نبود و خود لپ تاپ هم سی دی همراهش نیست. الان باید چه کار کنم ؟ توی سایت اینتل رفتم برای دانلود ولی نمی دونم باید دقیقا چی رو دانلود کنم :-/
درود برو تو سایت ایسوس تو صفحه ی لپ تاپت ببین درایور های مخصوص 8 رو گذاشته یا نه ؟
--------------------
اینجاست http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K53SV/#support

آخرین ویرایش:
درود برو تو سایت ایسوس تو صفحه ی لپ تاپت ببین درایور های مخصوص 8 رو گذاشته یا نه ؟
--------------------
اینجاست Notebooks & Ultrabooks - K53SV
تشکر ولی این فقط یه نرم افزار برای چیپ ست هست که حجمش 2 مگ هست و نصب هم کردم ولی فایده نداره فکر کنم اپدیت چیپ باشه نه خود درایورش !!! نمی تونم هیچ کاری انجام بدم تا چیپ ست نصب نشده :(

تشکر .مشکل گرافیک رو حل کرد نرم افزار دومی ولی مشکل چپ ست پابرجاست !!! نمیتونم نرم افزار های جانبی نصب کنم البته چیپ ست رو شناسایی کرده سیستم و نصب هم شده ولی نرم افزار های سیستم ارور دومی رو که گذاشته بودم هنوز میدن موقع نصب :|

تشکر .مشکل گرافیک رو حل کرد نرم افزار دومی ولی مشکل چپ ست پابرجاست !!! نمیتونم نرم افزار های جانبی نصب کنم البته چیپ ست رو شناسایی کرده سیستم و نصب هم شده ولی نرم افزار های سیستم ارور دومی رو که گذاشته بودم هنوز میدن موقع نصب :|

نرم افزارهای سیستمی منظورت کدوم نرم افزارهاست؟ شاید منظورت همون نرم افزارهای بیخودیه که همیش داخل CD مادربورد یا laptop هست؟ به غیر از درایور کارت صدا, نیازی نیست اونا رو نصب کنی! ولی اگه اصرار داری نصبشون کنی, (با توجه به اروری که عکس گرفتی) تنها راهش اینه که بری سایت خود asus و راه حلشو اونجا پیدا کنی! احتمالا تو سایتش قسمت support داره, براشون بفرست همین عکس رو و ازشون راهنمایی بخواه...

دوستان مدتیه برنامه یا بازی جدید نصب میکنم رو سیستمم آیکنشون اینجوریه رو دسکتاپ:

سیکوریتی کسپر آپدیت شده دارم و سیستم ویروسی نیست
ویندوز 8.1

دلیلش فکر کنم استفاده از نرم افزار win bubble باشه که به خاطر غیرفعال کردنه UAC نصب کردمش و فقط باش UAC رو غیر فعال کردم ولی بعد از پاک کردن این نرم افزار این مشکل برام ایجاد شد !؟

sfc/ scannow هم انجام دادم و بی تاثیر بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or