راستش دقیقا نمی دونم . چون جایی لیست دقیق از این قطعات نیست .به نظرت چه قطعاتی باهاش همخونی نداره؟
من گرافیکم آنبرده ها ؟ مادربوردم ولی خوبه P8H61-MLX3
بابا من سیستمم از این بالاتره !راستش دقیقا نمی دونم . چون جایی لیست دقیق از این قطعات نیست .
حداقل سیستم که اینه :
سیستم عامل شما باید حداقل این سخت افزارها را داشته باشید:
- پردازشگر 1GHz یا بالاتر
- یک گیگابایت رم برای نصب نسخه ۳۲ بیتی و ۲ گیگابایت برای نصب نسخه ۶۴ بیتی.
- ۱۶ گیگابایت فضای هارد دیسک برای نسخه ۳۲ بیتی و ۲۰ گیگابایت برای ۶۴ بیتی.
- کارت گرافیکی که از DirectX9 با درایور WDDM 1.0 یا بالاتر پشتیبانی کند.

بابا من سیستمم از این بالاتره !
اصلا فکر نکنم مشکل از سیستم باشه !
نگفتم که سیستمت از حداقل پایین تره . بعضی ترکیب قطعات با این وین نمی خونه .

درود برو تو سایت ایسوس تو صفحه ی لپ تاپت ببین درایور های مخصوص 8 رو گذاشته یا نه ؟سلام. یک لپ تاپ ایسوس K53SV هست که ویندوز فایبرک 7 روش بود !!! عوضش کردم یه 8.1 ، ولی الان هر کاری می خوام انجام بدم میگه با نرم افزار چیپ ست دستگاه نصب باشه !!!! توی سایتش رفتم ولی چیپ ستش نبود و خود لپ تاپ هم سی دی همراهش نیست. الان باید چه کار کنم ؟ توی سایت اینتل رفتم برای دانلود ولی نمی دونم باید دقیقا چی رو دانلود کنم![]()
تشکر ولی این فقط یه نرم افزار برای چیپ ست هست که حجمش 2 مگ هست و نصب هم کردم ولی فایده نداره فکر کنم اپدیت چیپ باشه نه خود درایورش !!! نمی تونم هیچ کاری انجام بدم تا چیپ ست نصب نشدهدرود برو تو سایت ایسوس تو صفحه ی لپ تاپت ببین درایور های مخصوص 8 رو گذاشته یا نه ؟
--------------------
اینجاست Notebooks & Ultrabooks - K53SV

از اخطار یه عکس بگیر بزارتشکر ولی این فقط یه نرم افزار برای چیپ ست هست که حجمش 2 مگ هست و نصب هم کردم ولی فایده نداره فکر کنم اپدیت چیپ باشه نه خود درایورش !!! نمی تونم هیچ کاری انجام بدم تا چیپ ست نصب نشده![]()
از اخطار یه عکس بگیر بزار
Intel Chipset Device Software 9.4.0.1027 درایور Intel | دانلود رایگان نرم افزار
اول اینو نصب کن, اگه نشد دو تای پایینی رو امتحان کن:
Driver Robot 2.5.4.2 rev d3914 + Portable - مدیریت آپدیت درایور | دانلود رایگان نرم افزار
Driver Magician 4.0 + Portable مدیریت درایورهای قطعات رایانه | دانلود رایگان نرم افزار

تشکر .مشکل گرافیک رو حل کرد نرم افزار دومی ولی مشکل چپ ست پابرجاست !!! نمیتونم نرم افزار های جانبی نصب کنم البته چیپ ست رو شناسایی کرده سیستم و نصب هم شده ولی نرم افزار های سیستم ارور دومی رو که گذاشته بودم هنوز میدن موقع نصب![]()