مشکلات نرم افزاری

من درایو C ام پر شده کلا
الان میخوام با IDM یه فایل 5 گیگی دانلود کنم ولی پره !
محل ذخیره و همه چیزم تغییر دادم ولی نمیشه !
چیکارش باید بکنم ؟!

محل ذخیره موقتو تغییر دادی یا اون یکی؟ بعد از تغییر دادنش ادامه دانلود زدی یا رفتی دوباره لینک دانلود گرفتی؟

راستی مسعود من موقع نصب 8.1 ، اینترنتم فعال بودا !
دوتا گزینه میاد که یکیش آپدیته؟ من اونو زدما !! :d

- - -ویرایش - - -

این توضیحاتش خیلی سخته !! :|

اون که مشکلی نیست!!

سختترین مرحلش ثبت نام اسکایپه!!! باور کن! دورنماش فقط سخت به نظر میاد!!
پ.ن: یه مشکل بزرگ!! این روش واسه Enterprise کار نمیکنه فک کنم!!!:|

من اکانت اسکایپ دارم ! :d
پس فعلا نصب نکنم تا یه کرک درست و حسابی بیاد دیگه آره ؟!!
الان همه چه جوری نصب میکنن پس؟

درود دوست عزیز مشکل سیاه شدن صفحه ربطی به کرک نداره من هم این مشکل رو داشتم و دارم و خیلی دنبالش گشتم
تنها دلیلش مچ نبودن 8 و 8.1 با یکسری از سخت افزار هاست که بعد از نصب نرم ازفار هایی این مشکل پیش میاد . الان بهترین راه اینه که بجای عوض کردن ویندوز و ریختن کرک های مختلف هر وقت ویندوز لود شد و صفحه سیاه اومد
کلید های ctrl & shift & escape رو باهم بزنید تا تسک منیجر باز میشه بعد از بخش فایل , ران نیو تسک رو باز کن و توش بنویس explorer.exe و اینتر بزن استارت و دسکتاپ اجرا میشه اگه فقط استارت اومد برو توش و رو کاشی دسکتاپ کلیک کن .

من اکانت اسکایپ دارم ! :d
پس فعلا نصب نکنم تا یه کرک درست و حسابی بیاد دیگه آره ؟!!
الان همه چه جوری نصب میکنن پس؟

میدونم! واسه همین گفتم که سختترین کارشه تا بدونی وقتی اونو رد کردی پس دیگه کار سختی نداری!!
در صورتی روش اسکایپ کار میکنه که اکتیو کدش تو نت پیدا شه!! اگه پیدا کردی و معتبر بود پس میتونی!!

محل ذخیره رو به یه درایو دیگه تغییر دادم
نه رزیوم میکنم فایلو
باید دوباره لینک بگیرم ؟!
محل ذخیره ـش رو که تغییر دادید، اون جایی که فایل نهایی قراره ذخیره بشه رو عوض کردید

52237253504576383287.jpg

محل ذخیره رو به یه درایو دیگه تغییر دادم
نه رزیوم میکنم فایلو
باید دوباره لینک بگیرم ؟!

بعد از اینکه آدرس محل ذخیره موقتو(که جناب 7se7en7 آموزش دادن) تغییر دادی رزیومم نزن چون که فایلای اولیهش تو درایو cـه و دوباره نمی تونه!! باید از اول لینکشو بگیری!!

درود دوست عزیز مشکل سیاه شدن صفحه ربطی به کرک نداره من هم این مشکل رو داشتم و دارم و خیلی دنبالش گشتم
تنها دلیلش مچ نبودن 8 و 8.1 با یکسری از سخت افزار هاست که بعد از نصب نرم ازفار هایی این مشکل پیش میاد . الان بهترین راه اینه که بجای عوض کردن ویندوز و ریختن کرک های مختلف هر وقت ویندوز لود شد و صفحه سیاه اومد
کلید های ctrl & shift & escape رو باهم بزنید تا تسک منیجر باز میشه بعد از بخش فایل , ران نیو تسک رو باز کن و توش بنویس explorer.exe و اینتر بزن استارت و دسکتاپ اجرا میشه اگه فقط استارت اومد برو توش و رو کاشی دسکتاپ کلیک کن .

میدونم پدرام جان :d ویرایش شد ! =))
تسک منیجر رو آوردم ! حتی چندتا پستی که دادم که صفحه سیاه شده و اینارو تو ویندوز 8.1 دادم !

ویندوز 8.1 رو نصبیدم کلا صفحه سیاه شده !
ولی خوب اونجوری بدرد نمیخوره که هر سری ویندوز اومد بالا صفحه سیاه بشه و همش با تسک منیجر کار کنیم !
بنظرم بهتره صبر کنم تا روش درست حسابی واسش پیدا بشه !

آخرین ویرایش:
میدونم پردام جان
تسک منیجر رو آوردم ! حتی چندتا پستی که دادم که صفحه سیاه شده و اینارو تو ویندوز 8.1 دادم !

ولی خوب اونجوری بدرد نمیخوره که هر سری ویندوز اومد بالا صفحه سیاه بشه و همش با تسک منیجر کار کنیم !
بنظرم بهتره صبر کنم تا روش درست حسابی واسش پیدا بشه !

قربونت اما من پردام نیسم پدرامم :d

خیلی منتظر نباش چون چیز خاصی براش ارائه نمیشه وین 7 هم این مشکل رو داشته و داره اما تعداد سیستم هایی که این مشکل رو باهاش روبرو می شدن خیلی کمتر بود مایکروسافت هم کاری نکرد . این هم همینطوره اگه راه دائمی میخوای یا سیستمتو چنج کن یا اینکه اکسپلورر رو بزار تو نرم افزار های استارت آپ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or