مشکلات نرم افزاری

آقا من نود 32 ورژن 7 رو نصب کردم نمیزاره سایتایی مثل سافتگذر و اینارو باز کنم و دانلود کنم ازشون !! :|
ُقسمت تنظیمات رو باز کنید (فک کنم با F5 هست ):
Web and email
Web access and phishing protection
URL address management
گزینه List active را فعال کنید. قسمت add کلیک کنید و *.* را وارد کنید و OK کنید.
اگه کار نکرد باید آدرس سایت مورد نظر رو براش بین 2 تا ستاره وارد کنید.

دوستان من يه مشكل تو برنامه wise game booster دارم تو قسمت بهينه سازى كلى كه استفاده ميكنم فقط ٥ تا از سرويس اپتايميزر رو ميبنده و بقيه رو بايد دستى ببندم تو قسمت پروسس اپتايميزر هم همينطور مثلا كامپيوتر رو ريست كنم دوباره بر ميگرده مشكلم اينه كه نميشه كارى كرد با يه كليك همه سرويس ها بسته شن؟

دوستان من چند وقتیه نمی تونم وارد یاهو مسنجر بشم اما ایمیل و باز می کنم و حتی تویه تبلت هم می تونم برم تویه مسنجر اما رویpc نمی تونم چه کار کنم؟؟؟؟ممنون

میخواستم بدونم چطور میتونم م.قعی که دارم یک ویدئو تو یوتیوب یا سایت ها دیگه نگاه میکنم IDM خودکار دانلود رو شروع نکنه میخوام یک پنجره کوچیک بیاد اول تا خودم بتونم هر کیفیتی که دلم بخواد دانلود کنم

بعد میخواستم بدونم چرا از یوتیوب نمیشه دیگه ویدئو با کیفیت 1080p دانلود کرد نهایتش 720p هست .... ممنون میشم کمکم کنید

سلام
دوستان یه سوال داشتم
کاربرد Speed Limiter تو نرم افزار IDM چیه؟ واقعا برای چی گذاشتن؟ کی ازش استفاده میکنه؟

زمان هایی که در حال دانلود فایلی هستید که امکان پاز نداره . و همچنین مجبورید که تو نت هم کاری انجام بدید بدلیل این که آی دی ام معمولا تمام پهنای باند رو اشغال میکنه و صفحات لود نمیشن شما میتونید محدودیت سرعت قرار بدید تا هم دانلود رو خراب نکرده باشید و هم کارتون رو انجام بدید . این یک نمونه استفاده از این قابلیت .

دوستان من بازی cod رو نصب کردم همراه باهاش سه تا فایل تبلیغاتی (صفحه ی اینترنتی ) هم نصب شده !
هربار که ویندوز رو روشن میکنم این سه تا صفحه هم خودکار باز میشن هم میان روی دکستاپ !
خود بازی رو پاک کردم ! این سه فایلم از توی درایو c هم پاک کردم اما باز وقتی سیستم روشن میشه همون اش و همون کاسه !
چطوری از شرر اینا خلاص شم ؟؟؟

دوستان من بازی cod رو نصب کردم همراه باهاش سه تا فایل تبلیغاتی (صفحه ی اینترنتی ) هم نصب شده !
هربار که ویندوز رو روشن میکنم این سه تا صفحه هم خودکار باز میشن هم میان روی دکستاپ !
خود بازی رو پاک کردم ! این سه فایلم از توی درایو c هم پاک کردم اما باز وقتی سیستم روشن میشه همون اش و همون کاسه !
چطوری از شرر اینا خلاص شم ؟؟؟
صفحات اینترنتی که نصب نمیشن !! احتمالن اونا فایل reg بودن که تو رجیستری ثبت شدن . اگه از طریق تنظیمات مرور گر تونستید این مشکل رو حل کنید که هیچ اگه نشد اون فایل ها رو قرار بدید تا مسیر رجیستری اون ها رو بهتون بگم و دستی پاکشون کنید .

صفحات اینترنتی که نصب نمیشن !! احتمالن اونا فایل reg بودن که تو رجیستری ثبت شدن . اگه از طریق تنظیمات مرور گر تونستید این مشکل رو حل کنید که هیچ اگه نشد اون فایل ها رو قرار بدید تا مسیر رجیستری اون ها رو بهتون بگم و دستی پاکشون کنید .

!!!!! نه میدونم ! منظورم این بود با نصب بازی اونام روی سیستم کپی شده !!!! :دی

بفرما اینم هر سه تا فایل : دانلـــــــــــــــــــــــــود !

:d :| اینم کل پوشش توی درایو c !!! دانلود

اگه تازگیا چیز خاصی تو درایو c نریختی و خیلیم از نصب بازیه نگذشته restoreـش کن تا تموم شه بره!!
ان‌شاا.. که بلدی!! اگه بلد نیستی تو گوگل بزن "آموزش restore ویندوز X" به جای X اسم ویندوزتو بنویس!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or