Masood11
کاربر سایت
نمیدونم همینجوری !
اتفاقا کاسپر 14 رو هم دارم !
من سیستمم نمیکشه(!!!) وگرنه کاسپر نصب میکردم! خیلی بهتر از نود و امثالهمه!
نمیدونم همینجوری !
اتفاقا کاسپر 14 رو هم دارم !
ُقسمت تنظیمات رو باز کنید (فک کنم با F5 هست ):آقا من نود 32 ورژن 7 رو نصب کردم نمیزاره سایتایی مثل سافتگذر و اینارو باز کنم و دانلود کنم ازشون !!
اروری ؟ اتفاق خاصی ؟دوستان من چند وقتیه نمی تونم وارد یاهو مسنجر بشم اما ایمیل و باز می کنم و حتی تویه تبلت هم می تونم برم تویه مسنجر اما رویpc نمی تونم چه کار کنم؟؟؟؟ممنون
سلام
دوستان یه سوال داشتم
کاربرد Speed Limiter تو نرم افزار IDM چیه؟ واقعا برای چی گذاشتن؟ کی ازش استفاده میکنه؟
صفحات اینترنتی که نصب نمیشن !! احتمالن اونا فایل reg بودن که تو رجیستری ثبت شدن . اگه از طریق تنظیمات مرور گر تونستید این مشکل رو حل کنید که هیچ اگه نشد اون فایل ها رو قرار بدید تا مسیر رجیستری اون ها رو بهتون بگم و دستی پاکشون کنید .دوستان من بازی cod رو نصب کردم همراه باهاش سه تا فایل تبلیغاتی (صفحه ی اینترنتی ) هم نصب شده !
هربار که ویندوز رو روشن میکنم این سه تا صفحه هم خودکار باز میشن هم میان روی دکستاپ !
خود بازی رو پاک کردم ! این سه فایلم از توی درایو c هم پاک کردم اما باز وقتی سیستم روشن میشه همون اش و همون کاسه !
چطوری از شرر اینا خلاص شم ؟؟؟
صفحات اینترنتی که نصب نمیشن !! احتمالن اونا فایل reg بودن که تو رجیستری ثبت شدن . اگه از طریق تنظیمات مرور گر تونستید این مشکل رو حل کنید که هیچ اگه نشد اون فایل ها رو قرار بدید تا مسیر رجیستری اون ها رو بهتون بگم و دستی پاکشون کنید .
اینا شرتکاتش خود فایل ها!!!!! نه میدونم ! منظورم این بود با نصب بازی اونام روی سیستم کپی شده !!!!
بفرما اینم هر سه تا فایل : دانلـــــــــــــــــــــــــود !
این فایل ها که مشکلی ندارن و فقط 3 تا آدرس اینترنتی هستن . شما برو تو مرور گری که باز میشه و ببین براش صفحه ی خاصی واسه شروع تعریف شده ؟ همچنین پوشه startup ویندوزت رو چک کن.