مشکلات نرم افزاری

سلام دوستان. تازگیا ی مشکلی با وای فای(access point) روی گوشی ها پیدا کردم هم اس3 خودم هم نوت3 داداشم.
وقتی وای فای رو روشن می کنم ارور میده که sign in to alfanet بعد کانکت میشه. اما بعد دو دقیقه این ارور رو میده this network has been disconnected. you need to sign in again. نمدونم چی شده؟ با بقیه ی مودم های وای فای این مشکل رو ندارم. فقط با مودم خودم اینطوره. یدفعه ای اینطور شد. اشکال از چیه؟

من یه سوال دارم(که البته نمیدونم اینجا جاش هست بپرسم یا نه ولی جایی دیگه پیدا نکردم).سوالم در مورد بد نشان دادن حروف و کلمات در مرورگر مکستون و کروم هست که حروف با فاصله،کلمات رو روی هم دیگه نشون میده.البته در همه سایت ها نیست ولی مثلا توی سایت گوگل اینطوری هست و همچنین سرعت حرکت توی صفحه خیلی کند شده.یا مثلا توی ی سایتی کلمات رو روی هم میندازه و البته اینم بگم که فقط بعضی از فونت ها این مشکل رو داره.مشکل از کجاست و راه حلش چیه؟

اگه تونستی ریستشون کن ببین درس میشه یا نه! شاید تنظیماتش قاطی شده باشه!!

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان. تازگیا ی مشکلی با وای فای(access point) روی گوشی ها پیدا کردم هم اس3 خودم هم نوت3 داداشم.
وقتی وای فای رو روشن می کنم ارور میده که sign in to alfanet بعد کانکت میشه. اما بعد دو دقیقه این ارور رو میده this network has been disconnected. you need to sign in again. نمدونم چی شده؟ با بقیه ی مودم های وای فای این مشکل رو ندارم. فقط با مودم خودم اینطوره. یدفعه ای اینطور شد. اشکال از چیه؟

تنظیمات مودمو ریست کردی؟ شاید درست شد!!
اگه نشد ببرش کامپیوتریا تا بررسیش کنن!

دوستان من وقتی فلش پلیر نصب میکنم فایرفاکس فریز میکنه.
برای همین همیشه مجبورم پاکش کنم.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟

کلن فریز میکنه یا نه فقط تو بعضی صفحه ها؟
فلش پلیر نسخه آخره؟(اگه نیست آخریو بنصب اگه هست قدیمیو بنصب!!:دی)

اگه تونستی ریستشون کن ببین درس میشه یا نه! شاید تنظیماتش قاطی شده باشه!!

نه درست نشد.آیا ممکنه واسه ی پاک کردن پوشه temp توی این مسیر باشه: C:\Users\PUBLIC~1~PUB\AppData\Local\Temp
و اگه هست 1.راه حلش واسه این مشکلم چیه؟ 2.پاک شدن این اطلاعات ممکنه چه تاثیراتی داشته باشه؟

نه درست نشد.آیا ممکنه واسه ی پاک کردن پوشه temp توی این مسیر باشه: C:\Users\PUBLIC~1~PUB\AppData\Local\Temp
و اگه هست 1.راه حلش واسه این مشکلم چیه؟ 2.پاک شدن این اطلاعات ممکنه چه تاثیراتی داشته باشه؟

فک نکنم تاثیری داشته باشه!!
از داخل کروم بگرد بک آپشو پیدا کن بعد ازش بک آپ بگیر و کاملن حذفش کن!! بعد از اول نصبش کن ببین درس میشه یا نه!

فک نکنم تاثیری داشته باشه!!
از داخل کروم بگرد بک آپشو پیدا کن بعد ازش بک آپ بگیر و کاملن حذفش کن!! بعد از اول نصبش کن ببین درس میشه یا نه!

نه درست نشد.پاک کردم و دوباره نصب کردم درست نشد.بعدم اینکه فکر نکنم فقط واسه یه نرم افزار باشه.چون این مشکل توی مرورگر maxthon هم هست توی کروم هم هست و همچنین توی این صفحه ای که کنار برنامه KM Player میاد و لیستی از فیل ها رو نشون میده هم بوجود اومده.مشکل از یه جایی از ویندوز هست نمیدونم از کجاشه!
آیا میتونه واسه پاک شدن بعضی از فونت ها باشه؟
اینم یه عکس از مدل نشان دادن حروف

نه درست نشد.پاک کردم و دوباره نصب کردم درست نشد.بعدم اینکه فکر نکنم فقط واسه یه نرم افزار باشه.چون این مشکل توی مرورگر maxthon هم هست توی کروم هم هست و همچنین توی این صفحه ای که کنار برنامه KM Player میاد و لیستی از فیلم ها رو نشون میده هم بوجود اومده.مشکل از یه جایی از ویندوز هست نمیدونم از کجاشه!
آیا میتونه واسه پاک شدن بعضی از فونت ها باشه؟
اینم یه عکس از مدل نشان دادن حروف

نمیدونم شاید!! ولی این عکسه که ارتباطی با مشکل داشتن فونت نشون نمیده!! شاید مجبور شی ویندوز عوض کنی!!
حالا این کارو بکن شاید درست شد!! برو کنترل پنل، فونت، سمت چپ صفحه(ویندوزم 8ـه نمیدونم مال تو چیه!!) نوشته فونت ستینگ!، روش کلیک کنی وسطای صفحه نوشته restore default font setting بزنش شاید بعدش درست شد!!
آنتی ویروس داری؟ شاذ ویروسی شده!!

درود دوست عزیز چک کن ببین فوت پیش فرضی پاک نشده باشه منظورم فونت های رایج . و همچنین نرم افزاری چیزی در مورد فونت یا نوشتار نصب کردی یا نه ؟

PiKO PiKO
کارهایی که دوستان گفتن رو انجام بده ، اگر درست نشد
برنامهFontExpert رو هم امتحان کن

برای مدیریت و عیب یابی فونت ها به دردت میخوره
99377448648916780497.jpg
لیست فونت هات رو برات میاره و اونایی که مشکل داشته باشن رو زرد رنگ نشون میده و میتونی حذفشون کنی.

قبلش با همین برنامه یه بکاپ از فونت ها بگیر ، که اگر چیزی رو اشتباهی پاک کردی یا مشکلی پیش اومد بتونی برگردونی به حالت قبل.

سلام دوستان من چندوقتی هست با یکی از درایورهام به اسم Intel(R) ICH10R LPC Interface Controller - 3A16 مشکل دارم و همش داخل Device Manager نشون میده که این درایور نصب نیست و نیاز به آپدیت داره (علامت تعجب برروی این دیوایس) من نسخه های جدید رو دانلود کردم و نصب کردم حتی از برنامه های جستجوگر درایور هم استفاده کردم تا برام جدیدترین نسخه رو دانلود و نصب کنن ولی کار نکرد.این موضوع توی ویندوز 8 و 8.1 (که ویندوز الانم هست) وجود داره.برخی اوقات با صفحه ی آبی مرگ روبرو میشم که احتمال میدم به دلیل ناخوانی و اختلال این دیوایس با دیگر قسمت هاست.من از قسمت پراپرتیس و قسمت ریسورس هم تنظیمات رو دستکاری کردم و سعی در تغییر IRQ ها داشتم وبا این حال هم درست نشد.

میخواستم ببینم دوستان کمکی ندارن در این باره؟!

سلام دوستان من چندوقتی هست با یکی از درایورهام به اسم Intel(R) ICH10R LPC Interface Controller - 3A16 مشکل دارم و همش داخل Device Manager نشون میده که این درایور نصب نیست و نیاز به آپدیت داره (علامت تعجب برروی این دیوایس) من نسخه های جدید رو دانلود کردم و نصب کردم حتی از برنامه های جستجوگر درایور هم استفاده کردم تا برام جدیدترین نسخه رو دانلود و نصب کنن ولی کار نکرد.این موضوع توی ویندوز 8 و 8.1 (که ویندوز الانم هست) وجود داره.برخی اوقات با صفحه ی آبی مرگ روبرو میشم که احتمال میدم به دلیل ناخوانی و اختلال این دیوایس با دیگر قسمت هاست.من از قسمت پراپرتیس و قسمت ریسورس هم تنظیمات رو دستکاری کردم و سعی در تغییر IRQ ها داشتم وبا این حال هم درست نشد.

میخواستم ببینم دوستان کمکی ندارن در این باره؟!
شما جستجو کن ببین اصن این کنترلر برای ویندوز هشت درایور داره ؟ معمولا این نرم افزار ها درایور رو نصب میکنن اما تو ویندوز هشت این مشکل هستش که درایور نصب شده همخوانی نداره با ویندوز .

شما جستجو کن ببین اصن این کنترلر برای ویندوز هشت درایور داره ؟ معمولا این نرم افزار ها درایور رو نصب میکنن اما تو ویندوز هشت این مشکل هستش که درایور نصب شده همخوانی نداره با ویندوز .

والا یه چندجایی سرچ زدم دیدم نسخه های ارائه شده ویندوز 8.1 رو هم ساپورت میکنن اما باز هم کار نکرد توی خود سایت اینتل هم اصلا" خبری نیست و بودن کسایی که از این قبیل مشکلات داشتن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or