شما میتونی 5 تا درایو داشته باشیدوستان من یه درایو 150 گیگی دارم الآن با نرم افزار acronis میخوام دو تا درایو 100 و 50 گیگی درست کنم ولی این ارورو میده
Can not more volumes:there are already four primary volumes on the MBR disk
واقعا چرا؟ به چه دلیل من نمیتونم 5 تا درایو داشته باشم؟
درایو ویندوز روش نصبه.بعد چجوری باید Logical کنم؟شما میتونی 5 تا درایو داشته باشی
ولی فقط 4 تاش میتونه primary (اصلی) باشه
اون درایوی که میخواید به دو تا درایو تبدیلش کنید رو باید به Logical تبدیل کنید بعد تقسیمش کنید
البته اگر درایوی نیست که توش ویندوز نصب کردید و فایل های سیستمی داخلش هست
با همین برنامه acronis میتونید این کار رو بکنید. لینک
قبل از هر کاری هم (برای اطمینان) پیشنهاد میکنم از اطلاعات درایو بکاپ بگیرید تا اگر مشکلی پیش اومد، اطلاعاتتون رو از دست ندید.
درایو ویندوز روش نصبه.
نه ...الان کردم درست شد
ولی قبلانا یادمه میشد یه کار دیگه کرد ...الان کیبوردم داره وقیت میزنی اینجوری ÷ میشه یادمه میشد اینو ردیف کرد
این مسیر تو 7 نیستا...
بازم درست نشد! دو تا نرم افزار داره مخصوص فلش های Silicon Power (فلشم Silicon Power ـه) که هر دو تا رو دانلود کردم ولی تو هر دوش میگه که USB Device Not Found !اینجا رو ببین شاید کمکت کرد!
مرکز دانلود
بله متاسفانه! بهترین راه اینه ویندوزتو عوض کنی!!! 7ـم تا یه مدت دیگه منقرض میشه!!
اگه بری همونجا که زبانای پیش فرضو انتخاب میکنی و تنظیماتشو پیدا کنی حله!!(اصن یادم نمیاد 7 چه شکلی بود حتی!!!)
دوستمون یه راه گفت ، ولی اگر از من میشنوید به درایوی که ویندوز داخلش نصبه دست نزنیددرایو ویندوز روش نصبه.
لینکبعد چجوری باید Logical کنم؟
با برنامه Microsoft Keyboard Layout Creator میتونی جای حروف رو عوض کنینه ...الان کردم درست شد
ولی قبلانا یادمه میشد یه کار دیگه کرد ...الان کیبوردم داره وقیت میزنی اینجوری ÷ میشه یادمه میشد اینو ردیف کرد
مشکل فلش ـت رو اینجا بگوداداش مشکل برطرف نشد!