مشکلات نرم افزاری

سلام دوستان

امروز IDM من یه اروری داد و منم پاک کردم و نسخه جدیدشو نصب کردم و کرک/پچ هم زدم. ولی الان باز همون ارور رو میده: Internet Download Manager has been rigestered with a fake serial number

چطور میتونم درستش کنم؟؟

سلام دوستان

امروز IDM من یه اروری داد و منم پاک کردم و نسخه جدیدشو نصب کردم و کرک/پچ هم زدم. ولی الان باز همون ارور رو میده: Internet Download Manager has been rigestered with a fake serial number

چطور میتونم درستش کنم؟؟
تو پوشه اصلی IDM، یه فایل هست به نام "IDMGrHlp.exe"

اسم این فایل رو عوض کن
(اینطوری هر بار که سیستم بیاد بالا بهت پیغام میده که یکی از فایل های IDM ناقصه. ok رو بزنی دیگه هیچ پیغامی نمیده)

سلام دوستان
من فایلهای را که از چیزتیوب دانلود میکنم را سیستمم پخش نمیکنه ........... همه فایل MP4 را میخونه جز اینای که از چیزتیوب دانلود میکنم .
کسی راهکاری داره ؟ Codec نصب کردم هم نشد

سلام دوستان
من فایلهای را که از چیزتیوب دانلود میکنم را سیستمم پخش نمیکنه ........... همه فایل MP4 را میخونه جز اینای که از چیزتیوب دانلود میکنم .
فرمت فایل ها چیه؟ flv؟ چرا پخش نمی کنه ؟ با چه نرم افزاری امتحان کردی؟

سلام دوستان
سلام
با KM Player باز کن.
فرمت فایل ها چیه؟ flv؟ چرا پخش نمی کنه ؟ با چه نرم افزاری امتحان کردی؟
:d :d :d !!

سلام .
آقا این web freer ما چند روزه خراب شده مارو از زندگی انداخته :d .
هیچ صفحه ای رو load نمیکنه و مینویسه خطا در اتصال به سرور پروک*سی . از تو تنظماتش هم رفتم اون گزینه ی انتخاب پروک*سی غیر قابل باز شدن شده . راهی هست واسه درست کردنش ؟
[h=1][/h]

سلام
من الان از یکی از نسخه های قدیمی گوگل کروم استفاده میکنم ! اولش واسه آپدیت بالای صفحه یه چیزایی میومد ولی من آپدیتش نکرمِ الآن میخوام این کار رو بکنم ولی اون پیام ها برای آپدیت کردن رفته !
کسی میتونه بگه چه جوری باید آپدیتش کنم !؟

سلام
این فایرفاکس چند وقته همش هنگ میکنه و تو اسکرول صفحه هم حتی کند شده !!!
الان مجبورم از کروم استفاده کنم ، کسی میدونه دلیلش چیه !!! چندوقت یکبار اینجوری میشه ...
کسی نظری داره ؟!
سلام
من الان از یکی از نسخه های قدیمی گوگل کروم استفاده میکنم ! اولش واسه آپدیت بالای صفحه یه چیزایی میومد ولی من آپدیتش نکرمِ الآن میخوام این کار رو بکنم ولی اون پیام ها برای آپدیت کردن رفته !
کسی میتونه بگه چه جوری باید آپدیتش کنم !؟
از خود سایت Google آخرین ورژنش رو دانلود کن.
http://dl.google.com/chrome/win/6BD13CCF829E6587/31.0.1650.57_chrome_installer.exe

سلام
این فایرفاکس چند وقته همش هنگ میکنه و تو اسکرول صفحه هم حتی کند شده !!!
الان مجبورم از کروم استفاده کنم ، کسی میدونه دلیلش چیه !!! چندوقت یکبار اینجوری میشه ...
کسی نظری داره ؟!
مشکل اصلی به خاطر Adobe Reader و Flash Player هست شما از قسمت Add-On غیر فعالش کن درست می‌شه.
منتها دیگه فیلم های فلش رو نمی‌تونی ببینی.

- - -ویرایش - - -

خب بالاخره تونستم اون مشکل Google Chrome که هیچ چیزی حتی Settings رو هم باز نمی‌کرد حل کنم.
اول روی آیکونش راست کلیک کنید و Properties رو بزنید و در قسمت Target همچین نوشته ای وجود داره
[LTR]"C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe"[/LTR]
بعد از "chrome.exe یه دونه فاصله بندازید و عبارت
[LTR]-no-sandbox[/LTR]
رو تایپ کنید و OK رو بزنید.

سلام دوستان؛
من یه مشکل واقعا بزرگ با Kaspersky Internet Security 2014 دارم! مشکل اینه که این نرم افزار وقتی فعال هستش، به شدت سرعت و کارایی سیستمم رو پایین میاره، به حدی که سیستم گاهی اوقات هنگ میکنه! در صورتی که ورژن قبل، یعنی 2013 اینطوری نبود و هیچ مشکلی باهاش نداشتم! دوستان خواهشا راهنماییم کنید که حسابی کلافه م کرده! اگه درست نشه مجبورم برگردم به 2013!
مرسی.

دوستان یکی میتونه یه راهنمای تصویری برای یه آدم کاملا نابلد از نحوه خاموش کردن نود 32 نسخه 6 و نحوه استثنا قرار دادن فایل ها رو تو این آنتی ویروس میزارید؟ یکی کچلم کرد بس که گفت چجوریه و منم از این آنتی ویروس استفاده نمیکنم که بتونم بگم.

دوستان من یه مشکل دارم اکثرمواقع که میخوام سایت بازکنم سایت باحروف عجق وجق میادمرورگرهارو عوض کردم وحتی ورژن های دیگه هم امتحان کردم درست نشد چی کارکنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or