مشکلات نرم افزاری

آخرین ورژن Stable هست و از خود گوگل هم دوباره دانلودش کردم.
الان امتحان می‌کنم نتیجه رو می‌گم.
ممنون

- - -ویرایش - - -

متاسفانه جواب نداد.
هم از طریق منوش تمام قسمت های Google Chrome رو بررسی و حذف کردم و هم Clean Registry کردم.

درود دوست عزیز من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم و دارم . خیلی هم دنبال راه حل گشتم چیز بدرد بخوری پیدا نشد. من حتی کاملا ویندوز هم عوض کردم باز هم مشکل با پرجا بود . حتی نه گوگل کروم تمام مرورگر هایی که مثل کروم بر پایه ی کرومیوم باشن هم خراب میشه رو اون سیستم مثل خود کرومیوم یا وب فریر و ... الان هم که بعضی مواقع بازش می کنم درست میشه ولی همین که ببندمش دوباره باز کنم باز هم مثل قبل میشه :|

آخرین ورژن Stable هست و از خود گوگل هم دوباره دانلودش کردم.
الان امتحان می‌کنم نتیجه رو می‌گم.
ممنون

- - -ویرایش - - -

متاسفانه جواب نداد.
هم از طریق منوش تمام قسمت های Google Chrome رو بررسی و حذف کردم و هم Clean Registry کردم.

من تا به حال به این مشکل بر نخوردم! مشخصات سیستمت رو بنویس.

Sent from my LT26ii using Tapatalk 4

اقا این سیستم من دوباره قاطی کرده .
سیستم رو اسلیپ نمیره . ینی تا میخواد بره سریع روشن میشه . چند بار که تکرار میکنم این حرکت و مادر بورد از اون بوق سه تایی هاش میزنه . هر 4 5 باز یکبار که تست بکنی شاید بره رو اسلیپ روشن نشه :|
پیر شدم :| به دادم برسید !

سیستمم ضعیف ـه نسبتا ولی هیچ ربطی نداره!
این موردی که برای من پیش اومده پره تو نت.

دقیقا خیلی ها این مشکل رو دارند مثل من و ما . من الان این راهو امتحان کردم که فعلا جواب داده . نرم افزار ur - uninstaller رو نصب کن بعدش با اون کروم رو تو حالت super mode آنیستال کن بعدش یه نسخه ی قدیمی تر مثلا 30 رو نصب کن ببین باز میشه یا نه . اگه بشه که خودش آپدیتشو انجام میده.

یه سوال داشتم نمی دونستم کجا بپرسم فیلم 3بعدی رو می شه 2بعدی دید !!!منظورم اینه وقتی فیلم 3بعدی رو روی مانیتور معمولی اجرا می کنی تصویر 2تاست میشه یکیش کرد؟

دقیقا خیلی ها این مشکل رو دارند مثل من و ما . من الان این راهو امتحان کردم که فعلا جواب داده . نرم افزار ur - uninstaller رو نصب کن بعدش با اون کروم رو تو حالت super mode آنیستال کن بعدش یه نسخه ی قدیمی تر مثلا 30 رو نصب کن ببین باز میشه یا نه . اگه بشه که خودش آپدیتشو انجام میده.

متاسفانه باز هم مشکل پا بر جاست :(( :|

یه سوال داشتم نمی دونستم کجا بپرسم فیلم 3بعدی رو می شه 2بعدی دید !!!منظورم اینه وقتی فیلم 3بعدی رو روی مانیتور معمولی اجرا می کنی تصویر 2تاست میشه یکیش کرد؟
بله میشه ولی ابتدا باید با یک نرم افزار مثل Xilisoft 3D Video Converter سه بعدی رو تبدیل به دو بعدی کنی بعد ببینی.

دوستان من ویندوز 7 32 بیتی دارم، میخوام 64 بیتیش رو نصب کنم تو همون درایوی که 32 بیتی نصبه، آیا مشکلی واسه 32 بیتی بوجود میاد؟
نباید مشکل خاصی بوجود بیاد! در کل نصب دو ویندوز توی یک درایو بسیار کار اشتباهیه! چون مشکلات زیادی بوجود میاره!
اگه میخوای میخوای یک وین 32 بیت و یک 64 بیت داشته باشی این ویندوز 32 بیتیت رو داشته باش و برای ویندوز 64 بیتی وین 8 یا ویندوز 8.1 نسخه 64 بیت نصب کن خیلی بهتره! اینطور احتمال بروز مشکل خیلی کمتره!

کلا وین 8.1 بشدت پیشنهاد میشه :دی 7 ـو بزار کنار کلا :دی

- - -ویرایش - - -

بله میشه ولی ابتدا باید با یک نرم افزار مثل Xilisoft 3D Video Converter سه بعدی رو تبدیل به دو بعدی کنی بعد ببینی.
با چه نرم افزاری میشه دو تا تصویر رو روی هم انداخت و آناگلیف کرد؟
چون تا جایی که میدونم تلوزیون سه بعدی کارش اینه که وقتی فیلم سه بعدی دان میکنی دوتا تصویر از زاویه مختلف هست و تلویزیون سه بعدی روی هم میندازه و تصویر سه بعدی تحویل میده که با عینک میشه دید!

حالا نرم افزار خوبی هست که بشه این دو تصویر رو روی هم انداخت و آناگلیف خوبی دریافت کرد و با عینک دید؟ یکی قبلا داشتم زیاد بدرد بخور نبود نرم افزارش!

این دانلود منیجر چرا گیر شده اینقدر ؟
هر 5 دقیقه اخطار میده شما با کد تقلبی برنامه رو فعال کردی و باید بخری نرم افزار رو . تا دیروز اینجوری نبود
آخرین نسخه اش رو هم از سافت98 که با پچ همراه بود رو ریختم باز همون بود ( هر دو پچ همراه برنامه را امتحان کردم ) .
الان چاره چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or