مشکلات نرم افزاری

دوستان الان که میخوام چیز پی ان رو اجرا کنم این اخطار میاد

چه بکنیم باهاش ؟!

مشکل از .net نیست؟ چه ویندوزی داری؟
یه دفه اینجوری شد یا ویندوز عوض کردی اینجوری شد؟
بهترین راه اینه که restore کنی!(کلیک راست رو my computer و بعد از سمت چپ فک کنم یکی از گذینه ها نوشته پارتیشنز(فقط درباره حرف اولش مطمئنم!!!:d حوصله هم ندارم نگا کنم!!!!) اونو بزنی یه گذینه داره به اسم ریستور! بعدشم نکست نکست...!!)

درود دوستان مرورگر کروم من خراب شده . فقط صفحه سفید نمایش میده و اینکه هیچ جاییش باز نمیشه صفحه تنظیمات و یا بوکمارک ها هیچ جاییش و فقط بخش نوشتن آدرس عادیه ، حتی صفحات سیو شده رو پی سی رو هم لود نمی کنه .
بعد اینکه پاکش کردم دوباره نصبیدم بازم همون جوریه و اینکه تمام مرورگر هایی که مثل کروم بر پایه ی کرومیوم هستن هم همینجورین مثل خود کرومیوم و وب فری*ر . مشکل از چیه؟

چه بکنیم باهاش ؟!

دوستان تا حالا کسی این مشکل رو نداشته ؟!

با نصب دوباره ویندوز درست میشه ؟ "اصلا قصد نصب ویندوز رو ندارم ولی اگه اینطوری درست میشه مجبورم دیگه"

چه بکنیم باهاش ؟!
دوستان تا حالا کسی این مشکل رو نداشته ؟!

با نصب دوباره ویندوز درست میشه ؟ "اصلا قصد نصب ویندوز رو ندارم ولی اگه اینطوری درست میشه مجبورم دیگه"
NET Framework رو آپدیت کنید. یا اگر نسخه خاصی برای اجرای "چیز پی ان" لازمه، دانلود و نصبش کنید
باید روی Details کلیک کنید تا اطلاعات بیشتری از مشکل به شما بده
اینطوری شاید بتونید بفهمید مشکل از کجاست

درود دوستان مرورگر کروم من خراب شده . فقط صفحه سفید نمایش میده و اینکه هیچ جاییش باز نمیشه صفحه تنظیمات و یا بوکمارک ها هیچ جاییش و فقط بخش نوشتن آدرس عادیه ، حتی صفحات سیو شده رو پی سی رو هم لود نمی کنه .
بعد اینکه پاکش کردم دوباره نصبیدم بازم همون جوریه و اینکه تمام مرورگر هایی که مثل کروم بر پایه ی کرومیوم هستن هم همینجورین مثل خود کرومیوم و وب فری*ر . مشکل از چیه؟
این لینک رو ببینید ، شاید مشکلتون حل شد
راهنمای حل کرش های مرورگر کروم

سلام
دوستان یه سئوال : یکی از دوستان من میخواد بدونه میتونه روی لپتاپش از سیستم عامل مک استفاده کنه؟ لپتاپش البته مک نیست و دل ــه.

ممنون
سلام
اونطور که من فهمیدم تونستن که میتونه، ولی دردسر داره برا همین پیشنهاد نمیکنم این کارو

بازم یکی دو تا لینک میذارم ، نگاه کن امیدوارم به درد بخوره

آموزش نصب مكینتاش بر روي لپتاپها و کامپوترها
Does it possible to install mac os x in DELL laptop and if it is then how?
فقط قبل اینکه لینک ها رو بهش بدی تذکر بده که ممکنه مشکل پیش بیاد

سلام دوستم پروژه شو برد که به استادش نشون بده ولی سیستم استادش ویروسی بود زده پروژه رو داغون کرده دیگه بازش نمیکنه تو کامپیوتر خودش هم نداره فایل بکاپی ازش.پروژش فایل word بود حالا چیکار کنه درست بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوماه روش کار کرده بود!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or