مشکلات نرم افزاری

اون فایلی که اخطار میده تهش الان دیگه تو سیستم نیست؟

ممکنه باشه ممکنه نباشه!!
بعضی وقتا کلن آدرسشو نمی شناسه و واسه دانلود مجدد میبرتش تو یه پوشه دیگه(تو پوشه ذخیره موقتش!) ولی بعضی وقتا همون پوشه رو فرمت میکنه و از اول دانلود می کنه!!!
فایلایی که میگی قابلیت توقف دارن یا نه؟(اولش دارن ولی بعد یه دفه مینویسه قابلیت توقف نداره!!! البته بعد از خراب شدنش از راه ریستارت یا ...!) اگه دارن و اینجوری میشه نمی دونم باید چیکارشون کرد!!! ولی اگه میگه قابلیت توقف نداره میتونی از اول لینکو بگیری و جای لینک قبلی بزاریش!!

ممکنه باشه ممکنه نباشه!!
بعضی وقتا کلن آدرسشو نمی شناسه و واسه دانلود مجدد میبرتش تو یه پوشه دیگه(تو پوشه ذخیره موقتش!) ولی بعضی وقتا همون پوشه رو فرمت میکنه و از اول دانلود می کنه!!!
فایلایی که میگی قابلیت توقف دارن یا نه؟(اولش دارن ولی بعد یه دفه مینویسه قابلیت توقف نداره!!! البته بعد از خراب شدنش از راه ریستارت یا ...!) اگه دارن و اینجوری میشه نمی دونم باید چیکارشون کرد!!! ولی اگه میگه قابلیت توقف نداره میتونی از اول لینکو بگیری و جای لینک قبلی بزاریش!!
نه قابلیت resume دارن آخه جدیدا کلا تمام فایل های حجم بالا اینجوری میشن . همین که این اخطار رو میده هم اون پوشه رو پاک میکنه :|
مشکلش از تعداد زیاد پاز زدن هم نیست

نه قابلیت resume دارن آخه جدیدا کلا تمام فایل های حجم بالا اینجوری میشن . همین که این اخطار رو میده هم اون پوشه رو پاک میکنه :|
مشکلش از تعداد زیاد پاز زدن هم نیست

مشکل از IDM نیست؟ یا مثلا ویروسی چیزی که قاطیش کنه!!؟

توضیح خود سایت IDM
Data corruption problem

-
خودم اون موقع که چیز شکـنــم کار میکرد گاهی اینطوری میشد و مشکل از همون بود

از وقتی از اون استفاده نمیکنم دیگه این مشکل رو ندارم
اون توضیحاتو خوندم قبلا . من که چیز شکن هم استفاده نمی کنم :|
دیروز گذاشتمش تو لیست فایروال که بلاک بشه بعد که اخطار اومد زدم اجازه ارتباط بده حالا ببینم اوکی میشه یا نه

سلام
من نرم افزار steam رو نصب کردم یک اپدیت 100 مگی میخواد با چیز شکن و بدون اون بشتر از 2 مگ نمیره که ارتباط قطع میشه لطفا راهنمایی کنید
اپدیت افلاین داره؟

دوستان قضیه تغییر ساعت ویندوز چیه؟؟ واسه چی از خودش ساعتو تغییر میده؟
مثلا شب میخوام صبح میبینم ساعتو تغییر داده و کلا خراب کرده!

حالا این زیاد مشکل بزرگی نیست! مشکل بزرگ اینجاست که من شب میزارم رو دانلود نصف شب ساعتو تغییر میده IDM قاط میزنه و تمام فایلایی که گزاشتم رو دانلود هنگ میکنن و جلو نمیرن تا موقعی که Stop ـش کنی و دوباره Resume رو بزنی :|
چیکار کنم این تغییر نده ساعت کامپیوترو؟

دوستان چطوری میتونم از نهایت Performance لپتاپ برای یک بازی استفاده کنم؟!
و همینطور اینکه توی win 8 چطور میشه priority ـه Cpu رو برای یک برنامه یا بازی high کرد..؟

سلام

سلام
من نرم افزار steam رو نصب کردم یک اپدیت 100 مگی میخواد با چیز شکن و بدون اون بشتر از 2 مگ نمیره که ارتباط قطع میشه لطفا راهنمایی کنید
اپدیت افلاین داره؟
شما سوالت رو تو تاپیک Steam بپرس. دوستان راهنماییت میکنن
شبکه ی رسمی Valve با نام Steam

دوستان قضیه تغییر ساعت ویندوز چیه؟؟ واسه چی از خودش ساعتو تغییر میده؟
مثلا شب میخوام صبح میبینم ساعتو تغییر داده و کلا خراب کرده!

حالا این زیاد مشکل بزرگی نیست! مشکل بزرگ اینجاست که من شب میزارم رو دانلود نصف شب ساعتو تغییر میده IDM قاط میزنه و تمام فایلایی که گزاشتم رو دانلود هنگ میکنن و جلو نمیرن تا موقعی که Stop ـش کنی و دوباره Resume رو بزنی :|
چیکار کنم این تغییر نده ساعت کامپیوترو؟
Control Panel
Date & Time
Change Time Zone

تیک این گزینه رو بردار
. . . automatically adjust clock for
دوستان چطوری میتونم از نهایت Performance لپتاپ برای یک بازی استفاده کنم؟!
و همینطور اینکه توی win 8 چطور میشه priority ـه Cpu رو برای یک برنامه یا بازی high کرد..؟
یه سری برنامه ها هست که در مواقع لازم (مثل بازی) میتونید کارایی سیستم رو به حداکثر برسونید
مثلا TuneUp Utilities قسمتی داره به نام Turbo Mode که تعیین میکنید قسمت هایی از ویندوز که لازم ندارید (برای مدتی) از کار بیفته تا بهترین کارایی رو داشته باشید

TuneUp Utilities 2014
(آخرین نسخه)
TuneUp Utilities 2013
(نسخه که خودم استفاده میکنم)

برنامه هایی مثل GameBoost یا GameGain هم هستن ولی خب من تستشون نکردم

-
How to Set CPU Priority Level of Processes in Windows 8

آقا یکی نیست به من کمک کنه !! :((
بخدا دیگه خسته شدم !! دیشب باز زدم رو دانلود ( در واقع از صبح زده بودم کل صف رو بگیره ، و هنگام بستن مغازه PC رو خاموش نکردم تا ادامه بده به دانلود)
اومدم دیدم کلا 400 مگ گرفته و باز خاموش شده !! اصلا نمیفهمم چه مرگشه !! تنها چیزی که فهمیدم اینه که وقتی به PC دست نزنم خاموش میشه که اونم همه گزینه هارو گذاشتم رو Never !! برنامه ای چیزی نیست از خاموش شدنش جلوگیری کنه ؟! اگه مشکل از ISP هم باشه ، اصلا ربطی به خاموشی سیستم نداره که ‍!! در حالی که صبح میام میبینم اینترنتم قطع نشده !! :|

- - -ویرایش - - -

دوستان کسی نمیدونه من چطوری میتونم گزینه های کلیک راست رو به دلخوته کم کنم؟!
نمیدونم چرا زیاد شده دیگه تو صفحه جا نمیشه !! :|

کسی نبود ؟!

آقا یکی نیست به من کمک کنه !! :((
بخدا دیگه خسته شدم !! دیشب باز زدم رو دانلود ( در واقع از صبح زده بودم کل صف رو بگیره ، و هنگام بستن مغازه PC رو خاموش نکردم تا ادامه بده به دانلود)
اومدم دیدم کلا 400 مگ گرفته و باز خاموش شده !! اصلا نمیفهمم چه مرگشه !! تنها چیزی که فهمیدم اینه که وقتی به PC دست نزنم خاموش میشه که اونم همه گزینه هارو گذاشتم رو Never !! برنامه ای چیزی نیست از خاموش شدنش جلوگیری کنه ؟! اگه مشکل از ISP هم باشه ، اصلا ربطی به خاموشی سیستم نداره که ‍!! در حالی که صبح میام میبینم اینترنتم قطع نشده !! :|
شما تو بخش سخت افزار سوالت رو پرسیدی؟

تمام کارها و احتمالاتی که بود رو من و بقیه بچه ها بهتون گفتیم!
الان هم تا وقتی سیستم رو نیارید خونه و تست نکنید ، فکر نمیکنم راه دیگه ای باشه

شما اصلا به اینترنت داشتن یا نداشتن هم کار نگیر ، سیستم رو بیار خونه
شب تا صبح روشن بذار ببین خاموش میشه یا نه
اگر نشد که مشکل از مغازه ـست (حالا نوسان برق یا هر چیز دیگه) ، اگر هم شد که تو خونه خودتون هستید و میتونید دلیل خاموش شدن رو بهتر متوجه بشید

کسی نبود ؟!
Context Menu Editor 1.1
چجوری میشه تو اپرا جدید17 اپرا توربو رو فعال کرد اصلا داره؟؟اگه نه اخرین ورژنی که داشت کدومه
تو اپرای جدید اسم این گزینه شده
Off-Road mode""
تا نسخه 15 هم بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or