دوستان شرمنده يه مشكل دارم
از فايرفاكس استفاده مي كنم ! يه سري صفحه هست كه اينها رو وقتي داشتم بازي مي كردم احتمالا" وسط هاي كار متوقف شون كردم و اينها به همون صورت CACHE شده
الان من هر چي ميخوام توي اون صفحه برم بد بالا مياره و فقط TEXT هارو نوشته ، نه عكسي نه بك گراندي چيزي خيلي بدجوره اصلا" نميشه فهميد چي به چيه
راهي چيزي نداره من درست كنم ! نميخوام كلا" CACHE رو پاك كنم
نه رفيق درست نشد![]()
مشکل نرم افزاری یا از مرورگر نیست!imdb ه باوهمه صفحه هاش رو كامل باز مي كنه فقط صفحه مربوط به خود فيلم رو خراب بالا مياره
![]()
برای منم هیچ عدد عکسی لود نمیکنه ، ولی تم صفحه رو میاره ! کل سایتش اینجوریه ؟! میخوام ببینم برا بقیه هم و شما هم اینجوریه ؟ (عکس هاش فیلتـ.ره ، فکر کنم)imdb ه باوهمه صفحه هاش رو كامل باز مي كنه فقط صفحه مربوط به خود فيلم رو خراب بالا مياره
![]()
مشکل نرم افزاری یا از مرورگر نیست!
عکس های این سایت مسدود شده؛ برای همین باز نمیشه. باید از چیز شکن استفاده کنید.
برای منم هیچ عدد عکسی لود نمیکنه ، ولی تم صفحه رو میاره ! کل سایتش اینجوریه ؟! میخوام ببینم برا بقیه هم و شما هم اینجوریه ؟ (عکس هاش فیلتـ.ره ، فکر کنم)
اگه فکر میکنی مشکل از مرورگر هست ، با یکی دیگه امتحان کن مثل IE یا chrome . یا اگه فیـ.ـلتـ.رشکن داری عوضش کن.نه دوستان اصلا" مسئله عكس ها نيست ! اون رو كه ميدونم خيلي وقته *****ه
تم صفحه رو برام نمياره به همين خاطر نوشته ها پشت سر هم نوشته شده مثلا" فرض كنيد كل همين صفحه فقط تكست باشه![]()
درود دوستان کسی میدونه این اخطار data corruption لعنتی رو چیکارش میشه کرد؟ IDM فایل رو دانلود میکنه وقتی به 100% میرسه این اخطار میاد بعدم از اول شروع به دانلود میکنه![]()