مشکلات نرم افزاری

من از chat که تو thunderbird هست برا وصل شدن به چت گوگل استفاده می کردم ولی الان یه مدته که دیگه نمی تونه از اون طریق کانک بشم از تو خونه!
ولی وقتی میرم دانشگاه از اونجا به راحتی وصل میشوم
فکر می کنید مشکل از کجاست؟

دوستان شرمنده يه مشكل دارم :|

از فايرفاكس استفاده مي كنم ! يه سري صفحه هست كه اينها رو وقتي داشتم بازي مي كردم احتمالا" وسط هاي كار متوقف شون كردم و اينها به همون صورت CACHE شده :|
الان من هر چي ميخوام توي اون صفحه برم بد بالا مياره و فقط TEXT هارو نوشته ، نه عكسي نه بك گراندي چيزي خيلي بدجوره اصلا" نميشه فهميد چي به چيه

راهي چيزي نداره من درست كنم ! نميخوام كلا" CACHE رو پاك كنم

دوستان من یه مشکل بدجوری با h*ot*s-p-ot پیدا کردم

چند روز پیش به خاطر یه مشکلی مجبور شدم پاکش کنم بعد حالا دوباره که نصب کرد (چند ورژن مختلفشم امتحان کردم ورژن اخرش یعنی 3.17 امتحان کردم) وقتی اجراش میکنم کامل وصل میشه و رو حالت protected قرار میگیره ولی اصلا سایتی باز نمیشه یا هم اگه باز کنه به صورت همون شی ل ت ر میارهم ن خودم از فایرفاکس استفاده میکنم(ورژن 24) تو تنظیمات network هم رو همه ی مواردش(no proxy,auto,manual,use system proxy) امتحان کردم ولی همشون عین هم ارور میدن سه از add onsهات ا*سپا*ت نصب کردم (h*o*tsp*-t helper 3.17,extention 3.09,lیکی هم مال تولبارش 10.21.1.17 ) دیگه نمیدونم چیکار باید کنم خواهشا هرکی میدونه کمک کنه فقط رو همین فایر فاکس مرسی

دوستان شرمنده يه مشكل دارم :|

از فايرفاكس استفاده مي كنم ! يه سري صفحه هست كه اينها رو وقتي داشتم بازي مي كردم احتمالا" وسط هاي كار متوقف شون كردم و اينها به همون صورت CACHE شده :|
الان من هر چي ميخوام توي اون صفحه برم بد بالا مياره و فقط TEXT هارو نوشته ، نه عكسي نه بك گراندي چيزي خيلي بدجوره اصلا" نميشه فهميد چي به چيه

راهي چيزي نداره من درست كنم ! نميخوام كلا" CACHE رو پاك كنم

Ctrl=F5 بزن ببین درست نمیشه!

imdb ه باو :| همه صفحه هاش رو كامل باز مي كنه فقط صفحه مربوط به خود فيلم رو خراب بالا مياره :|
برای منم هیچ عدد عکسی لود نمیکنه ، ولی تم صفحه رو میاره ! کل سایتش اینجوریه ؟! میخوام ببینم برا بقیه هم و شما هم اینجوریه ؟ (عکس هاش فیلتـ.ره ، فکر کنم)

درود دوستان کسی میدونه این اخطار data corruption لعنتی رو چیکارش میشه کرد؟ IDM فایل رو دانلود میکنه وقتی به 100% میرسه این اخطار میاد بعدم از اول شروع به دانلود میکنه :|

مشکل نرم افزاری یا از مرورگر نیست!

عکس های این سایت مسدود شده؛ برای همین باز نمیشه. باید از چیز شکن استفاده کنید.

برای منم هیچ عدد عکسی لود نمیکنه ، ولی تم صفحه رو میاره ! کل سایتش اینجوریه ؟! میخوام ببینم برا بقیه هم و شما هم اینجوریه ؟ (عکس هاش فیلتـ.ره ، فکر کنم)

نه دوستان اصلا" مسئله عكس ها نيست ! اون رو كه ميدونم خيلي وقته هيلتره
تم صفحه رو برام نمياره به همين خاطر نوشته ها پشت سر هم نوشته شده مثلا" فرض كنيد كل همين صفحه فقط تكست باشه :|

آخرین ویرایش:
نه دوستان اصلا" مسئله عكس ها نيست ! اون رو كه ميدونم خيلي وقته *****ه
تم صفحه رو برام نمياره به همين خاطر نوشته ها پشت سر هم نوشته شده مثلا" فرض كنيد كل همين صفحه فقط تكست باشه :|
اگه فکر میکنی مشکل از مرورگر هست ، با یکی دیگه امتحان کن مثل IE یا chrome . یا اگه فیـ.ـلتـ.رشکن داری عوضش کن.
ضمنا میتونی هیستوری اون سایت رو پاک کنی برای فایرفاکس ، شما history > show all history برو . بعد اسم سایت مورد نظر رو سرچ کن اون بالای پنجره . بعد تمام آدرس های imdb رو پاک کن ... این جوری فکر کنم تاریخچه اش پاک بشه.

درود دوستان کسی میدونه این اخطار data corruption لعنتی رو چیکارش میشه کرد؟ IDM فایل رو دانلود میکنه وقتی به 100% میرسه این اخطار میاد بعدم از اول شروع به دانلود میکنه :|

واسه من فقط وقتایی که هفت هشت بار دانلودو قطع میکنم و یا یه دفه ریستارتش میکنم اینجوری میشه!
تنها راهش اینه که بجای اینکه اون دانلودو ادامه بدی بری دوباره لینک دانلودشو بگیری و از اول دانلود کنی! البته شاید بشه آدرس لینکو دوباره بهش داد تا درست شه!!(امتحان نکردم!!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or