مشکلات نرم افزاری

وقتی اجراش میکنی مطمئنی نمیره تو تسکبار ؟!
اون فلش کوچیک کنار نتورک رو بزن ببین اونجا نیست؟
ویندوزت 8 هستش؟
واس من خیلی راحت اومد ، اصلا مختص ویندوز 8 هستش این

- - -ویرایش - - -

از این دوتا لینک استفاده کن

1http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/ASUS_Update_V20008_Win8.zip

2

اونجا نمیره!
تسک منیجرو اجرا کردم اونجا اجرا شده بود!! حالا به هزار زحمت اجراش کردم میگه این برنامه رو ساپرت نمی کنه!!!:|
ویندوزمم 8 proـه!
البته باید بگم که مادربردم از اون قدیمیاست!(حدود 5 6 سال پیش گرفتم!) مدلشم P5LD2 SEـه!

اونجا نمیره!
تسک منیجرو اجرا کردم اونجا اجرا شده بود!! حالا به هزار زحمت اجراش کردم میگه این برنامه رو ساپرت نمی کنه!!!:|
ویندوزمم 8 proـه!
البته باید بگم که مادربردم از اون قدیمیاست!(حدود 5 6 سال پیش گرفتم!) مدلشم P5LD2 SEـه!

مسعود وقتی میخوای بایوس رو دانلود کنی ، ازت میپرسه دیگه که ویندوزت چیه؟
دیدی اونو؟ انتخاب کردی ویندوزتو؟

- - -ویرایش - - -

اونجا نمیره!
ویندوزمم 8 proـه!

من رفتم و مدل مادربوردتو نگاه کردم ، اصلا ویندوز 8 رو ساپورت نمیکنه !!

h529_145.jpg

سلام دوستان من pes 2013 , pes 2012 روی لب تاپ نصب کردم وارد بازی میشه بعد ا اینکه وارد منو شد میاد بیرون

چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////

مسعود وقتی میخوای بایوس رو دانلود کنی ، ازت میپرسه دیگه که ویندوزت چیه؟
دیدی اونو؟ انتخاب کردی ویندوزتو؟

- - -ویرایش - - -

من رفتم و مدل مادربوردتو نگاه کردم ، اصلا ویندوز 8 رو ساپورت نمیکنه !!

h529_145.jpg

فک می کردم مشکلی نداره! چون واسه آپدیت کارت گرافیک و بقیه هم نسخه ویندوز 7 یا ویستا دانلود میکنم و مشکلی نداره!

نمیدونم چرا تازگی توی هر سایتی میخوام ویدئو نگاه کنم اینطوری هستش؟؟
فلش پلیرت رو آپدیت کردی ؟ شاید مشکل از اون باشه
دوستان من بخوام آیکون مثلا Recycle Bin رو عوض کنم باید کدوم قسمت برم؟
چندتا آیکون با فرمت .ico گرفتم ، چه جوری بنصبم اینارو؟
ویندوزت چیه ؟

اگر ویندوز 7 داری

روی دسکتاپ کلیک راست کن
personalize
تو پنجره جدید change desktop icon

اینجا میتونی آیکون ها رو عوض کنی

دوستان درایو c بنده کلا 25 گیگ حجمشه.غیر از ویندز 7 و کسپر چیزی دیگه ایی در این درایو نریختم و الان فقط 1/5 گیگ خالی داره؟چرا اینجوریه؟این دو تا با هم همین قدر حجمشونه؟

مشکل اینه که لایسنس برنامه داره تموم میشه و به شما هشدار داده که تا 7 روز دیگه بیشتر فرصت استفاده ندارید

خب مشکلم با آپدیت حل شد .
یوزر و پسورد زدم . درست شد ...
تاریخ انقضای 56 روزه داره . ظاهرا بعد از اون دوباره باید آپدیت کنم

سلام

اقایون من یه مشکلی پیدا کردم با کروم...یه موتور جستجو نمیدونم کی و چجوری نصب شده روی مرورگر کروم من و هرچقدر هم از تنظیمات پاکش میکنم بازم افاقه نمیکنه!! دائم برمیگرده!!! اگر راهنمایی کنید ممنون میشم واقعا کلافه ام کرده:|

دوستان درایو c بنده کلا 25 گیگ حجمشه.غیر از ویندز 7 و کسپر چیزی دیگه ایی در این درایو نریختم و الان فقط 1/5 گیگ خالی داره؟چرا اینجوریه؟این دو تا با هم همین قدر حجمشونه؟
اگرچه به نظر من 25 گیگ برای ویندوز سون کمه، ولی ویندوز و کسپر اینقدر حجمشون نمیشه
شما برنامه TuneUp Utilities ترجیحا 2013 رو نصب کن
اول از همه فایلهای موقت برنامه ها و ویندوز رو پاک کن
قسمت های مختلف ویندوز رو اگر لازم ندارید غیر فعال/حذف کنید
مث Hibernate
یا نقاط برگشتی که توسط System restore گذاشته شده

اینطوری مقدار زیادی از حجم اشغال شده، خالی میشه

در آخر هم میتونی حجم درایو ها رو مدیریت کنی و ببینی چه پوشه هایی بیشترین حجم رو در درایو C گرفته
خب مشکلم با آپدیت حل شد .
یوزر و پسورد زدم . درست شد ...
تاریخ انقضای 56 روزه داره . ظاهرا بعد از اون دوباره باید آپدیت کنم
آره دیگه
تا 56 روز دیگه میتونی استفاده کنی و آپدیتش کنی و بعدش دوباره باید همین کارهای الان رو انجام بدی

پیشنهاد میکنم چند روز قبل از غیر فعال شدن این یوزر و پس ، بگردی و یوزر و پس های جدید رو برای برنامه پیدا کنی
سلام

اقایون من یه مشکلی پیدا کردم با کروم...یه موتور جستجو نمیدونم کی و چجوری نصب شده روی مرورگر کروم من و هرچقدر هم از تنظیمات پاکش میکنم بازم افاقه نمیکنه!! دائم برمیگرده!!! اگر راهنمایی کنید ممنون میشم واقعا کلافه ام کرده:|
سلام

فعلا این لینک رو ببین، شاید مشکلت حل شد

ولی اگر اسم اون موتور جستجو رو بگی بهتر میشه فهمید باید چی کار کرد

آخرین ویرایش:
در آخر هم میتونی حجم درایو ها رو مدیریت کنی و ببینی چه پوشه هایی بیشترین حجم رو در درایو C گرفته
دقیقا مشکل همینه هر چی میگردم پیدا نمیکنم پوشه ایی که اینقد حجمش باشه + اینکه من 2 ماه پیش که ویندوز نصب کردم توی همین C حدود 10 گیگ خالی بود الان شده 1.5

اول از همه فایلهای موقت برنامه ها و ویندوز رو پاک کن
کجان اینا؟!
قسمت های مختلف ویندوز رو اگر لازم ندارید غیر فعال/حذف کنید
مث Hibernate
چطوری یر فعال میشه؟بچدردی میخوره اصلا من لازمش ندارم؟

ویرایش:
اقا دم شما گرم همون
TuneUp Utilities رو نصب کردم بعد از لسکن و اینا c مجددا 10 گیگ خالی داره!!چی بود این همه اطلاعات بدرد نخور؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or