مشکلات نرم افزاری

دوستان من با IDM یه فایل دو گیگی دانلود کردم بعد مثل اینکه درایوم جا نداشته بعد الان Status رو زده complete ولی زده file has been moved!! حالا هرچی دنبالش میگردم پیداش نمیکنم! باید از اول دانلود کنم یا پیدا میشه؟
اسم فایل دانلودی رو توی سرچ computer تایپ کن ، کل هارد رو میگرده !! برای win7 هست.

آخرین ویرایش:
دوستان من با IDM یه فایل دو گیگی دانلود کردم بعد مثل اینکه درایوم جا نداشته بعد الان Status رو زده complete ولی زده file has been moved!! حالا هرچی دنبالش میگردم پیداش نمیکنم! باید از اول دانلود کنم یا پیدا میشه؟

داخل IDM روی همون فایل راست کلیک کن ، بزن Open Folder ..... جایی که ذخیره شده رو نشون میده ...

یک مشکلی دارم که شدیدا گریبانگیرم شده و آزارم میده! موقع دانلود با کلاینت تورنت PC بعد از یه مدت نسبتا کوتاه BSOD میده و دلیل هم همیشه Netio.sys هست.
سیستم ویروس نداره چون آنتی ویروس آپدیته و اسکن هم کردم.

از یه سایت خوب که سرورای درست و حسابی داره دانلود میکنی؟
دیگه از Top2Download بهترشو داریم ؟! سر دانلود GTA مشکلی نداشتا
گیریم خود سرور هم قطع کنه ، چرا اصلا سیستم خاموش میشه ! :|
راستی دوستان برنامه Movie Maker واس ویندوز 8 هست؟
یکی از دوستان لینکشو گذاشت دانلود کردم اما موقه Import فایل مانند عکس یا موزیک ، چیزی اضافه نمیشه به برنامه ! :|

دوستان این سیستم من جدیدا یه مشکلی داره رو Sleep نمیره . ینی میره چند ثانیه بعد دوباره میاد بالا . مشکل از چیه ؟
ویندوز 8 اینترپرایز 32 بیت .

دوستان من اشتباها پوشه‌ی Downloads رو پاک کردم. با روش دومی که در این منبع گفته شده تونستم خود پوشه رو برگردونم اما icon ـش هنوز شکل پیشفرض فولدرهای ویندوزه. ممنون میشم راهنمایی کنید

یک مشکلی دارم که شدیدا گریبانگیرم شده و آزارم میده! موقع دانلود با کلاینت تورنت PC بعد از یه مدت نسبتا کوتاه BSOD میده و دلیل هم همیشه Netio.sys هست.
سیستم ویروس نداره چون آنتی ویروس آپدیته و اسکن هم کردم.

من زیاد با تورنت و اینا کار نکردم واسه همین زیاد اطلاعاتی ندارم!
فقط میتونم بگم که آنتی ویروس آپدیتم که داشته باشی باز ممکنه سیستمت ویروسی شه! مگه اینکه آنتی ویروس خیلی خوبی داشته باشی!

- - -ویرایش - - -

یکی از دوستان لینکشو گذاشت دانلود کردم اما موقه Import فایل مانند عکس یا موزیک ، چیزی اضافه نمیشه به برنامه ! :|

تو idm نگا کردی که آخرین باری که دانلود شده چه ساعتی بوده؟
تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که یه شب پیشش بیدار بمونی و ببینی چی میشه که خاموش میشه!!!

منم امتحان کردم مشکل داشت!

- - -ویرایش - - -

دوستان این سیستم من جدیدا یه مشکلی داره رو Sleep نمیره . ینی میره چند ثانیه بعد دوباره میاد بالا . مشکل از چیه ؟

احتمالا موس تکون میخوره!
اگرم نه که دیگه نمی دونم!!!

- - -ویرایش - - -

دوستان من اشتباها پوشه‌ی Downloads رو پاک کردم. با روش دومی که در این منبع گفته شده تونستم خود پوشه رو برگردونم اما icon ـش هنوز شکل پیشفرض فولدرهای ویندوزه. ممنون میشم راهنمایی کنید

مگه فرقیم میکنه که چه آیکنی داشته باشه؟ فک نکنم اهمیتی داشته باشه!!

^ مسئله اینجاست که IDM هم نمیتونه درست تشخیص بده. قبلا خود IDM داخل پوشه‌ی دانلودها برای انواع فایل‌های مختلف 5 تا پوشه‌ی مجزا می‌ساخت اما الآن این فولدرها در یکجای دیگه ساخته می‌شوند

این مشکل برای منم وجود داشت . اگر ویندوزت 8 یا 7 هست دلیلش اینه که شما تنظیمات POWER OPTION و دستکاری کردی ! و به همین دلیل سیستم زود خاموش میشه . بهتره بری تو کنترل پنل و تنظیمات وبه حالت پیش فرض برگردونی یا مثلا ساعت خاموششدن سیستم و به NEVER ( هرگز ) تغییر بدی تادیگه خاموش نشه .

نکته دوم هم اینه که سیستم بعضی ISP ها اینطوریه که اگر IP شما سر ساعت 1 تغییر کنه ، یه تیکت به IDM شمافرستاده میشه و iDM به صورت اتومات EXITE میشه و با خروجش ، سیستم هم یا SHOT DOWN میشه و یا ریست میشه که باید IP ایت ثابت باشه . به غیر از این 2 مشکل ، اگر خاموش میشه ، باید تنظیمات IDM و صفر کنی و دلیل دیگه وجود نداره .

دلیل اخر هم میتونه نرم افزارهای کنترل پهنای باند سیستم باشه که در صورت دانلود تا حد معینی ، سیستم شما رو خاموش میکنن . پس بهتره یا غیر فعال بشه تو ساعات رایگان یا تنظیم بشه یا ریست بشه .

روی My Computer کلیک راست کن و Manage رو بزن
بعد برو به Device Manager

به Properties گزینه های Mouse - Keyboard - network برو

از تب Power Management گزینه Allow this device to wake the computer رو غیر فعال کن
ببین مشکل حل میشه
^ مسئله اینجاست که IDM هم نمیتونه درست تشخیص بده. قبلا خود IDM داخل پوشه‌ی دانلودها برای انواع فایل‌های مختلف 5 تا پوشه‌ی مجزا می‌ساخت اما الآن این فولدرها در یکجای دیگه ساخته می‌شوند
اینکه IDM پوشه ها و فایل های دانلودی رو جای دیگه ای گذاشته به آیکون پوشه ربط نداره
شما به تنظیمات IDM برو (option)
بعد به "Save To"
اینجا و تو قسمت default download directory میتونی آدرس پوشه های دانلود رو مشخص کنی

روی My Computer کلیک راست کن و Manage رو بزن
بعد برو به Device Manager

به Properties گزینه های Mouse - Keyboard - network برو

از تب Power Management گزینه Allow this device to wake the computer رو غیر فعال کن
ببین مشکل حل میشه

اینکه IDM پوشه ها و فایل های دانلودی رو جای دیگه ای گذاشته به آیکون پوشه ربط نداره
شما به تنظیمات IDM برو (option)
بعد به "Save To"
اینجا و تو قسمت default download directory میتونی آدرس پوشه های دانلود رو مشخص کنی
آره . دقیقا همینطوره ، دانیال جان ، واقعا شما اطلاعات تو اینجور زمینه ها خیلی زیاده ، من خودمم این راه حل رو از شما پرسیدم یه بار.
این شامل هر وسیله usb دیگه هم میشه ! مثل هارد اکسترنال ، دسته گیم و هدست و غیره...

این مشکل برای منم وجود داشت . اگر ویندوزت 8 یا 7 هست دلیلش اینه که شما تنظیمات POWER OPTION و دستکاری کردی ! و به همین دلیل سیستم زود خاموش میشه . بهتره بری تو کنترل پنل و تنظیمات وبه حالت پیش فرض برگردونی یا مثلا ساعت خاموششدن سیستم و به NEVER ( هرگز ) تغییر بدی تادیگه خاموش نشه .

نکته دوم هم اینه که سیستم بعضی ISP ها اینطوریه که اگر IP شما سر ساعت 1 تغییر کنه ، یه تیکت به IDM شمافرستاده میشه و iDM به صورت اتومات EXITE میشه و با خروجش ، سیستم هم یا SHOT DOWN میشه و یا ریست میشه که باید IP ایت ثابت باشه . به غیر از این 2 مشکل ، اگر خاموش میشه ، باید تنظیمات IDM و صفر کنی و دلیل دیگه وجود نداره .

دلیل اخر هم میتونه نرم افزارهای کنترل پهنای باند سیستم باشه که در صورت دانلود تا حد معینی ، سیستم شما رو خاموش میکنن . پس بهتره یا غیر فعال بشه تو ساعات رایگان یا تنظیم بشه یا ریست بشه .

حسین خوب منم تنظیماتو رو Never گزاشتم دیگه !!
آخه جالب اینا روزا اگه به سیستم 10 ساعت هم دست نزنم خاموش نمیشه !
ISP من هم مخابرات نامحدود هست و بالطبع من تنظیماتی واس حجم و اینا ندادم
اصلا متوجه نمیشم !!

میگم قضیه ی این چیه!!؟
ASUS Windows 8 - Ready Motherboard : Get you Onboard
میخاستم اینو نصب کنم ولی گفت باید Biosـم آپدیت باشه! آپدیتشو گرفتم و نصب کردم(ران از ادمین زدم و بعد نکست و ... فینیش!!) ولی باز گفت آپدیت نیست!! روش خاصی داره واسه نصب آپدیت Bios!!!؟
کسی این برنامه بوت 2 ثانیه ای رو تست کرده اصلا!!!!؟

آقا در ادامه سوال مسعود ، من میخوام بایوس مادربوردم که از برند Asus هست رو آپدیت کنم
بایوس رو گرفتم اما برنامه شو ندارم آپدیتش کنم
یکی قبلا داشتم اما الان رو ویندوز 8 نصب نمیشه ، دوستان لینکی چیزی از این برنامه دارن ، فک کنم اسم برنامه اش این باید باشه درسته ؟ASUS AI Suite II update

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or