اسم فایل دانلودی رو توی سرچ computer تایپ کن ، کل هارد رو میگرده !! برای win7 هست.دوستان من با IDM یه فایل دو گیگی دانلود کردم بعد مثل اینکه درایوم جا نداشته بعد الان Status رو زده complete ولی زده file has been moved!! حالا هرچی دنبالش میگردم پیداش نمیکنم! باید از اول دانلود کنم یا پیدا میشه؟
دوستان من با IDM یه فایل دو گیگی دانلود کردم بعد مثل اینکه درایوم جا نداشته بعد الان Status رو زده complete ولی زده file has been moved!! حالا هرچی دنبالش میگردم پیداش نمیکنم! باید از اول دانلود کنم یا پیدا میشه؟
دیگه از Top2Download بهترشو داریم ؟! سر دانلود GTA مشکلی نداشتااز یه سایت خوب که سرورای درست و حسابی داره دانلود میکنی؟
یک مشکلی دارم که شدیدا گریبانگیرم شده و آزارم میده! موقع دانلود با کلاینت تورنت PC بعد از یه مدت نسبتا کوتاه BSOD میده و دلیل هم همیشه Netio.sys هست.
سیستم ویروس نداره چون آنتی ویروس آپدیته و اسکن هم کردم.
دیگه از Top2Download بهترشو داریم ؟! سر دانلود GTA مشکلی نداشتا
گیریم خود سرور هم قطع کنه ، چرا اصلا سیستم خاموش میشه !
راستی دوستان برنامه Movie Maker واس ویندوز 8 هست؟
یکی از دوستان لینکشو گذاشت دانلود کردم اما موقه Import فایل مانند عکس یا موزیک ، چیزی اضافه نمیشه به برنامه !![]()
دوستان این سیستم من جدیدا یه مشکلی داره رو Sleep نمیره . ینی میره چند ثانیه بعد دوباره میاد بالا . مشکل از چیه ؟
ویندوز 8 اینترپرایز 32 بیت .
دیگه از Top2Download بهترشو داریم ؟! سر دانلود GTA مشکلی نداشتا
گیریم خود سرور هم قطع کنه ، چرا اصلا سیستم خاموش میشه !
راستی دوستان برنامه Movie Maker واس ویندوز 8 هست؟
یکی از دوستان لینکشو گذاشت دانلود کردم اما موقه Import فایل مانند عکس یا موزیک ، چیزی اضافه نمیشه به برنامه !![]()
روی My Computer کلیک راست کن و Manage رو بزندوستان این سیستم من جدیدا یه مشکلی داره رو Sleep نمیره . ینی میره چند ثانیه بعد دوباره میاد بالا . مشکل از چیه ؟
اینکه IDM پوشه ها و فایل های دانلودی رو جای دیگه ای گذاشته به آیکون پوشه ربط نداره^ مسئله اینجاست که IDM هم نمیتونه درست تشخیص بده. قبلا خود IDM داخل پوشهی دانلودها برای انواع فایلهای مختلف 5 تا پوشهی مجزا میساخت اما الآن این فولدرها در یکجای دیگه ساخته میشوند
دوستان این سیستم من جدیدا یه مشکلی داره رو Sleep نمیره . ینی میره چند ثانیه بعد دوباره میاد بالا . مشکل از چیه ؟
آره . دقیقا همینطوره ، دانیال جان ، واقعا شما اطلاعات تو اینجور زمینه ها خیلی زیاده ، من خودمم این راه حل رو از شما پرسیدم یه بار.روی My Computer کلیک راست کن و Manage رو بزن
بعد برو به Device Manager
به Properties گزینه های Mouse - Keyboard - network برو
از تب Power Management گزینه Allow this device to wake the computer رو غیر فعال کن
ببین مشکل حل میشه
اینکه IDM پوشه ها و فایل های دانلودی رو جای دیگه ای گذاشته به آیکون پوشه ربط نداره
شما به تنظیمات IDM برو (option)
بعد به "Save To"
اینجا و تو قسمت default download directory میتونی آدرس پوشه های دانلود رو مشخص کنی
این مشکل برای منم وجود داشت . اگر ویندوزت 8 یا 7 هست دلیلش اینه که شما تنظیمات POWER OPTION و دستکاری کردی ! و به همین دلیل سیستم زود خاموش میشه . بهتره بری تو کنترل پنل و تنظیمات وبه حالت پیش فرض برگردونی یا مثلا ساعت خاموششدن سیستم و به NEVER ( هرگز ) تغییر بدی تادیگه خاموش نشه .
نکته دوم هم اینه که سیستم بعضی ISP ها اینطوریه که اگر IP شما سر ساعت 1 تغییر کنه ، یه تیکت به IDM شمافرستاده میشه و iDM به صورت اتومات EXITE میشه و با خروجش ، سیستم هم یا SHOT DOWN میشه و یا ریست میشه که باید IP ایت ثابت باشه . به غیر از این 2 مشکل ، اگر خاموش میشه ، باید تنظیمات IDM و صفر کنی و دلیل دیگه وجود نداره .
دلیل اخر هم میتونه نرم افزارهای کنترل پهنای باند سیستم باشه که در صورت دانلود تا حد معینی ، سیستم شما رو خاموش میکنن . پس بهتره یا غیر فعال بشه تو ساعات رایگان یا تنظیم بشه یا ریست بشه .